Radimk Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Dostupnější- jak se to vezme. Před nedávnem tu proběhla zpráva o nějakém zdražování, mám ten dojem, že se mluvilo zrovinka o Seiku, ne?
Návštěvník Snow Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Před nedávnem tu proběhla zpráva o nějakém zdražování, mám ten dojem, že se mluvilo zrovinka o Seiku, ne? Řekl bych, že jsme hovořili o Omeze, ale nechtěl bych se hádat, všechny příspěvky nepoberu.
Honza K. Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Tehdy někdo řešil, zda má urychleně do konce února koupit Omegy.
skalis Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Tohle je kazdopadne velmi zajimava zprava. Mozna je schovana ve stinu novinek z Baselworldu, ale i tak rozhodne stoji za pozornost. Zaujalo me tvrzeni, ze hodinky Grand Seiko budou dostupne i na mimojaponskych trzich diky zvycene produkcni kapacite. Tahle informace ziskava na na zajimavosti napriklad v kontextu toho, ze Seiko bylo schopne uz na konci 50. let minuleho stoleti dodavat na trh rocne pres 3 miliony hodinek! To naznacuje, ze vyroba GS je v ramci spolecnosti Seiko opravdu vyjimecna zalezitost.
jnm Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Tehdy někdo řešil, zda má urychleně do konce února koupit Omegy. To jsem byl asi já, viz zde. (Mimochodem jsem to udělal a nelituju, cena šla fakt nahoru.)
Radimk Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Hmm, tak sem se minul. Omluva!! Nicméně se zeptám - jsou tu vůbec někde GS-ka? nějaké starší kousky tu jsou, občas se tu mihnou, ale nový nákup?? To samé platí o "prémiových" potápkách od Seika ( Marine Mastry). Taky se to tu už řešilo a zatím nikde nic.. Prostě mi přijde, že Seiko tu nikdo nechce připustit do vyšší třídy, kam dle mého patří.
grakij Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Co jsem postřehl, tak Seiku nikdo (moc) vyšší třídu neodpírá. Spíš mají strach, že to na nich nikdo nepozná.
MarcelG Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 (upraveno) . Upraveno 30. července 2010 uživatelem MarcelG
marosh Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 (upraveno) . Marcelu, Tvůj příspěvek má velkou váhu. Upraveno 30. července 2010 uživatelem marosh
MarcelG Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 Sorry, bylo to omylem sem vložené, ale nešlo mi to pak smáznout a tak zůstala tečka, no Se omlouvám...
MarcelG Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 Nevím jestli tady padla o tom zmínka, ale nedávno(myslím, že už v září) byly spuštěny nové webowky Grand Seiko komplet v angličtině - GRAND SEIKO . Zpráva o modelech k 50letému výročí už tady proběhla díky Snowovi. Zprávy o letošním rozšíření prodej GS do celého světa, zvláště pak do Evropy tady taky proběhly. Tak teď ještě konkrétněji, kde je můžete zatím najít. klik - pro nás je to asi nejblíže do Berlína :-)
bassman Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 Asi jsem úplně mimo, ale jak dlouho má ALTRO v nabídce GS? http://www.altro.cz/altro/sei_grandseiko.html Ceny jsou (alespoň ve srovnání např. se http://www.seikocenter.fr/collection-grand-seiko ) kupodivu docela přátelské...
Chumpus Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 Myslím, že to tam je už několik měsíců (rok?) a tomu pravděpodobně odpovídají i ceny. O takových 6-7 % šel nahoru yen a Seiko pravděpodobně taky zdražilo. Pokud ale umí hodinky dodat i s nějakou konkurenceschopnou slevou, tak to je vzhledem k záruce možnost, která stojí za vážnou úvahu.
EpsteinBarr Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 Asi tak, Altro ma GS v ponuke uz dost dlho. Osobne, ak by som uvazoval o GS, tak si to vykonzulutujem mailom/telefonom so Seiko Center v Parizi, urobim si pekny predlzeny weekend s manzelkou. Usadim ju na chvilu niekde v kaviarni a zabehnem do obchodu.... Nasledne na otazku, ci mam opät nove hodinky odpoviem len takym kyvnutim....aaaaale, nic podstatne, ved vidis...len obycajne Seiko, to nestoji ani za rec
Chumpus Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 Trochu jsem si to ještě srovnal - Altro asi nedá víc jak 10%, stejně tak Seiko France a další evropští prodejci. Tím pádem se na dealery z USA nechytají, obzvlášť pokud se do toho nepočítá DPH. Z pragmatického hlediska je pro mě ušetřených několik desítek tisíc Kč mnohem lepších než nákup v EU. Výlet do Paříže nebo Amsterdamu si dokážu užít i bez nákupu hodinek
grand Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 Asi tak, Altro ma GS v ponuke uz dost dlho. Osobne, ak by som uvazoval o GS, tak si to vykonzulutujem mailom/telefonom so Seiko Center v Parizi, urobim si pekny predlzeny weekend s manzelkou. Usadim ju na chvilu niekde v kaviarni a zabehnem do obchodu.... Nasledne na otazku, ci mam opät nove hodinky odpoviem len takym kyvnutim....aaaaale, nic podstatne, ved vidis...len obycajne Seiko, to nestoji ani za rec Tá moja už vie veľmi dobre rozpoznať GS. A keď vidí "obyčajné Seiko" s nápisom Spring Drive, hneď vie, ktorá bije...
bassman Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 ...vykonzulutujem mailom/telefonom so Seiko Center v Parizi, urobim si pekny predlzeny weekend s manzelkou. Usadim ju na chvilu niekde v kaviarni a zabehnem do obchodu... Do Paříže jezdím docela často (prodejna Seiko je mimochodem ve stejné ulici jako České centrum), ale stejně bych třeba za SBGH001 zaplatil radši 5900 eur v Praze než 6300 v Paříži... Je mi jasné, že ani jedna z těch cen není konečná - počítám, že v Praze bych musel přes dealera a ten by mi udělal konkrétní návrh, je to tak? Ale říkáte, že v USA je to lepší? Máte nějaké tipy na obchod v NY?
instant Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Tá moja už vie veľmi dobre rozpoznať GS. A keď vidí "obyčajné Seiko" s nápisom Spring Drive, hneď vie, ktorá bije... ako hovoril stary Rousseau /ZanZak/, kym sme ich nenaucili citat, boli to anjelske stvorenia.. edit: som prave v Emiratoch, tak sa to tu na mna lepi, no...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se