ricous Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 To chápu, ale takový test si mohu udělat doma, spíš mě zajímalo, k čemu je dobré zaplatit za kousek papíru 50 Franků Sice jsou na to protichůdné názory, ale já zájemce o COSC chápu. Když se někdo rozhodne dát nemalý peníz za takové nádhery, rád by měl každou "hloupost", která k nim patří. Teda i tenhle (pro mnohé) nepotřebnej "velkej techničák". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Do sbírky to celkem chápu, pro hodinky na běžné nošení mi to přijde zbytečné, ale ctím názor jiných. Člověk dostane papír, kde popíšou stav přesnosti hodinek před mnoha lety a ví, že to ani jinak být nemůže, tedy Tvými slovy "neplatný" techničák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 @tomin GRATULUJEM paradne.. dost sa podobaju na moje .. nech ti dlho robia radost ( presne ukazuju cas ) Jo a k tomu COSC.. su tu rozne nazory.. ja som si ho objednal a nelutujem. Ale viem, ze ked zajdes s hodinkami ku hodinarovi a povies, ze chces vypis z vibrografu ( to je taka masinka co si "povie" v ktorej polohe je aka odchylka ) budes mat to iste ako je na cosc s rozdielom, ze pri vybrografe sa neuvazuje o teplote a roztaznosti kovov.. Stoji to par eur.. cize funkcne dobra nahrada, ale zaramovany COSC na stene to nenahradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Vibrograf je pěkná věc když chce člověk koupit nějaké hodinky. Stačí minuta a člověk pozná na čem je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Do sbírky to celkem chápu, pro hodinky na běžné nošení mi to přijde zbytečné, ale ctím názor jiných. Člověk dostane papír, kde popíšou stav přesnosti hodinek před mnoha lety a ví, že to ani jinak být nemůže, tedy Tvými slovy "neplatný" techničák. COSC certifikát je pochopitelně na h.vno. Nicméně jsem právě dva kousky vyžádal - jeden pro Petu-Bikera, druhý pro sebe (oba P.O. 42mm). Automat odpověděl: Dear OMEGA Customer, We thank you for your message and for your interest shown in our brand. Due to the considerable interest shown in the OMEGA brand, our staff is answering an unprecedented number of inquiries. We shall answer to your request as soon as possible. We thank you for your patience and understanding. Sincerely yours, INTERNATIONAL CUSTOMER CARE A než se tedy doprosíme, abychom jim to mohli zaplatit a než nám to pak pošlou, zatím si s sebou v aktovce do práce nosím COSC k jinému kousku podobného kalibru. Proč? No přece abych věděl, ne? Mimochodem, po 6 týdnech nošení se přesnost ustálila na +/- 0 s/den (na noc dial up) !!! Pozorováno už 3 dny. Ale, když to zvážím důkladně, stejně si myslím, že ten papír za to stojí. Jasně, uměl bych bez toho papíru žít, ale nebylo by to jen takové to přežívání??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 už to nehul Libe!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Mimochodem, po 6 týdnech nošení se přesnost ustálila na +/- 0 s/den (na noc dial up) !!! Pozorováno už 3 dny. Věřím, hodinky staré 50 let dělají to samé i bez COSC a nápisu Chronometer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 mas pravdu, predsedo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Jasně, uměl bych bez toho papíru žít, ale nebylo by to jen takové to přežívání??? Sakra, že bych si taky pořídil nějaký tento životně důležitý dokument ? .... přemýšlím jak by se v kanceláři vyjímal na zdi místo všech diplomů a fotografií manželky a dětí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 2200.50 jsou paradni, chapu proc sis i pres vetvicku misto zapesti poridil XL verzi, proste full verze vzdy vypada proporcionalne nejlip, at uz SMP, nebo PO. Sam jsem 18cm vetvicka, ale proste jsou nadherny no... COSC bych rek je evergreen a zarucenej firestarter, prijde mi to, ze vetsina z nas, co ho ziskali do 3 tydnu a zadarmo s nim problem nema :-) Je to zbytecnost, ktera potesi, ale jestli to ma ted pro nekoho cenu 50CHF, tak proc ne... ale muzeme si za to sami, podle me internet a sdileni informaci zpusobilo ten naval a zpoplatnani tohoto diplomu za vzorne chovani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomin Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 2200.50 jsou paradni, chapu proc sis i pres vetvicku misto zapesti poridil XL verzi, proste full verze vzdy vypada proporcionalne nejlip, at uz SMP, nebo PO. Sam jsem 18cm vetvicka, ale proste jsou nadherny no... COSC bych rek je evergreen a zarucenej firestarter, prijde mi to, ze vetsina z nas, co ho ziskali do 3 tydnu a zadarmo s nim problem nema :-) Je to zbytecnost, ktera potesi, ale jestli to ma ted pro nekoho cenu 50CHF, tak proc ne... ale muzeme si za to sami, podle me internet a sdileni informaci zpusobilo ten naval a zpoplatnani tohoto diplomu za vzorne chovani... Moje řeč, byl jsem přesvědčený, že koupím 42 mm, ale pak jsem zkusil 45,5 mm a bylo rozhodnuto. PO 42 mm vypadaly opticky menší než moje dosavadní tissoty 40 mm a to se mně nelíbilo. Vůbec nelituju, i když mám, jak ty říkaš, větvičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2good4u Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 To je dobra cena za nove. Ale daji se koupit lebvneji. Ja mam PO Chrono a staly mne 65 000. Ale V USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2good4u Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 koukam ze jsme sousede. Ja jsem take z OP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomin Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 To je dobra cena za nove. Ale daji se koupit lebvneji. Ja mam PO Chrono a staly mne 65 000. Ale V USA. Osobne koupene nebo pres net? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Koukám pomalu se výrobci posunují k 50mm průměru. Nedávno jsem viděl 48mm a už je to velký jako budík, který mám na nočním stolku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2good4u Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 Pres net koupene a osobne odebrane v US. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 (upraveno) rád by měl každou "hloupost", která k nim patří Je to fakt hloupost, většina hodinek jde stejně do roka na seřízení a to se pak v inzerátech dočteme: u hodinek je COSC a sjetina z posledního vibrografu. Co má v danej moment větší cenu je jasný. Ale přiznám se, taky bych ho chtěl. Upraveno 2. dubna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se