Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Působí na mě lacině

Blbá fotka (nebo co to je). V reálu budou perfektní, ostře řezaný čudly, pouzdro, lesklý ručky. Řada Breguet "Type" vypadá jak casia, ale když pak mrkneš na kalibr, otočíš měkkou lunetou, tak to prostě sedí.

A ač na pohled vypadají "obyčejně", jsou Breguety z řady "Type" snad jediný nositelný.

Odesláno

No to je směska. Na subdialech každá ručka jak z jinejch hodinek, pička kam se podíváš. No fěs a hrůza.

Jen ta rezerva chodu (myslím, že to je rezerva), co vypadá jako ampérmetr, je ftipná/zajímavá.

Odesláno (upraveno)

Hele, cigi, ale je fajn vidět, že i ten Breguet nespí na vavřínech s názvy Classique a Tradition a že se snaží sunout dopředu.

Je zajímavý, že u JLC na novinky nadšeně kývete a Breguetu se kroutíte.

Jsou to prostě pěkný moderní hodinky jediný "bohužel" tam vidím v tom, že jsou trochu designově překomplikovaný-přezdobený.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Přezdobený ve smyslu, že co ručka to unikát a zbytečný tam jsou ty kosočtvercový protizávaží - ale jinak je to pecka a chválim tu broušenou lunetu - ta byla nejrizikovější částí na těch našich leštěných aeronavalech.

Přezdobený ve smyslu, že se na každý hodinky dívám jako na "ty jediný". A tohle by se při every-day-carry imho okoukalo. Pokud bych měl prachy a nějaký klády oblekovky, tak tohle na tahu bych jako džínovky bral z fleku.

Odesláno

Jsou krasne, dokonalost sama, sladene barvy i s prositim pasku, s naprosto uchvatnym strojkem, ktery ma frekvenci 10 Hz, 72.000 kmitu za hodinu. Nevim ze by nekdo delal vic. I bez turba maji strojek co nema konkurenci.

Odesláno (upraveno)

To je přesně ono, pořádný průměr, modernější střih, ještě přidat tah ..... prostě současnému vkusu poplatný kolotoč , bez proporcí, bez logiky (např. používání červené je výhradně zdobné, takže jsou přezdobené do alelůja, souhlasím s bandim) přijde mi to nezvládnutý pokus, mišmaš, který si brequet podle mě nemůže dovolit bez následků na pověsti. Navíc v době, kdy už slovutné firmy tomudle modernějšímu střihu dávají šáteček, jako zenith, třeba.

Berte je, dlouho se vyrábět nebudou, vsadím se.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Navíc v době, kdy už slovutné firmy tomudle modernějšímu střihu dávají šáteček, jako zenith, třeba.

S tím šátečkem bych si po těch několika hodinkách, který jsem v Basileji viděl, zase tak jistej nebyl... Zenith je spíš výjimka, zaplaťpámbu za ni.

• po měsíci...
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Přidám tři živé fotky, Breguet nezklamal a hodinky jsou ve skutečnosti ještě hezčí než vizualizace.

zdroj - http

://professionalwatches.com/2010/04/bre...back_chro.html

Edit - v prvním příspěvku se píše, že nejsou známé podrobnosti, tak tady jsou.  KLIK

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...