gandalf Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Tak se vám musím svěřit, co se mi dnes ráno přihodilo. U dveří zazvonila pošťačka a že prý mám balíček z ciziny. Sice momentálně jsem žádné hodinky nečekal ale při rozbalení jsem zjistil, že uvnitř jsou hodinky Seiko SKX007K /cal. 7S26/. Ale žádné hodinky Seiko jsem nedražil, a ani neplatil. Vzpomněl jsem si, že asi před 14 dny jsem se prodávajícího dotazoval, zda by neposlal konkrétní hodinky i do České republiky. On mi odepsal a zeptal se, jakou mám adresu, tak jsem mu tu adresu poslal i když mi to bylo divné, když jsem mu uvedl ČR. Zřejmě to nějak popletl a myslel si, že mi má hodinky poslat. Pochopitelně ho písemně na chybu upozorním /díky Kamile/ a požádám ho o stanovení "přátelské" ceny, když už je mám. Posílat je zpátky by znamenalo jen vyšší náklady /bohužel pro mně/. Hodinky potom poputují ke kolegovi, který chtěl nějaká Seika na léto. Ještě pár rychlých fotek.
Dantechno Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Jsem zvedavy na jake cene se domluvite Spis se stava ze ti hodinky neprijdou ani po zaplaceni..... Asi pujdu rozeslat par prodejcu mail s dotazem.
Josef01 Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Mě nedávno poslali nové hodinky za 350 EUR z Německa bez placení a že mám zaplatit až si je prohlédnu a vše bude OK.
JakubS Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Jsem zvedavy na jake cene se domluvite Spis se stava ze ti hodinky neprijdou ani po zaplaceni..... Asi pujdu rozeslat par prodejcu mail s dotazem. Dost možná že je nějakej chudák zaplatil a prodejce pomotal adresy
Tomáš Svoboda Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Snad u mě taky jednou zazvoní pošťačka s takovýmto baličkem z ciziny Jinak hodinky velmi zajímavé, jen se mi moc nelíbí ty vlnky na řemenu...
gandalf Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Tak příběh má pokračování - prodejce nerozumí tomu, že mu chci dodatečně zaplatit za něco, co jsem si neobjednal, ale obdržel. Snad mi nepošle ještě jedny :-)
jartop Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Tak příběh má pokračování - prodejce nerozumí tomu, že mu chci dodatečně zaplatit za něco, co jsem si neobjednal, ale obdržel. Snad mi nepošle ještě jedny :-) Prodává jen hodinky? Nemá i nějaké další harampádí...?
chacharoid Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Tak příběh má pokračování - prodejce nerozumí tomu, že mu chci dodatečně zaplatit za něco, co jsem si neobjednal, ale obdržel. Snad mi nepošle ještě jedny :-) WTF???
gandalf Odesláno 21. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Prodává jen hodinky? Nemá i nějaké další harampádí...? Prodává hodinky, je to renomovaný a i zde uznávaný obchodník. Také proto vyvíjím takové úsilí, abych se vyrovnal.
Benne Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 ked tak mu daj do mailu aj moju adresu
volfda Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Prodává hodinky, je to renomovaný a i zde uznávaný obchodník. Také proto vyvíjím takové úsilí, abych se vyrovnal. Neprodává třeba i Rolexy? Pokud ano, dej mi na něj kontakt, nenápadně mu pošlu svou adresu s předmětem ,,Rolex Submariner"
pindero Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Čau Honzíku možná se do tebe zamiloval a poslal ti dárek
gandalf Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Čau Honzíku možná se do tebe zamiloval a poslal ti dárek Jak to, že nespíš? Asi to v obrovským množství prodejů momentálně nezvládl a zaměnil dotaz u konkrétního zboží za urgenci dodání.
cedric Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 těším se těším, snad se domluvíte :-D
abbot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Mě nedávno poslali nové hodinky za 350 EUR z Německa bez placení a že mám zaplatit až si je prohlédnu a vše bude OK. Přesně něco takovýho mi nabízel Kapman s jurajovýma hodinkama, byl sem z toho tak v šoku, že sem chvíli přemýšlel, jestli je moje angličtina tak mizerná, nebo jestli on se nebouchl do hlavy , ale raději sem poděkoval a zaplatil předem ...
gandalf Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Jaký je vývoj? Psal, abych mu dal čas, tak mu ho dávám :-)
levistrauss Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Psal, abych mu dal čas, tak mu ho dávám :-) Tak on už tobě čas (resp. časy) dal, tak jste si vlastně kvit!
gandalf Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Asi tak. Má kvanta prodejů a asi v tom má nepořádek /slušně/.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se