Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se vám musím svěřit, co se mi dnes ráno přihodilo. U dveří zazvonila pošťačka a že prý mám balíček z ciziny. Sice momentálně jsem žádné hodinky nečekal ale při rozbalení jsem zjistil, že uvnitř jsou hodinky Seiko SKX007K /cal. 7S26/. Ale žádné hodinky Seiko jsem nedražil, a ani neplatil. Vzpomněl jsem si, že asi před 14 dny jsem se prodávajícího dotazoval, zda by neposlal konkrétní hodinky i do České republiky. On mi odepsal a zeptal se, jakou mám adresu, tak jsem mu tu adresu poslal i když mi to bylo divné, když jsem mu uvedl ČR. Zřejmě to nějak popletl a myslel si, že mi má hodinky poslat. Pochopitelně ho písemně na chybu upozorním /díky Kamile/ a požádám ho o stanovení "přátelské" ceny, když už je mám. Posílat je zpátky by znamenalo jen vyšší náklady /bohužel pro mně/. Hodinky potom poputují ke kolegovi, který chtěl nějaká Seika na léto.

Ještě pár rychlých fotek.

post-277-1269024323.jpg

post-277-1269024328.jpg

post-277-1269024334.jpg

Odesláno

Mě nedávno poslali nové hodinky za 350 EUR z Německa bez placení a že mám zaplatit až si je prohlédnu a vše bude OK.

Odesláno
Jsem zvedavy na jake cene se domluvite ;) Spis se stava ze ti hodinky neprijdou ani po zaplaceni..... Asi pujdu rozeslat par prodejcu mail s dotazem.

Dost možná že je nějakej chudák zaplatil a prodejce pomotal adresy ;)

Odesláno

Tak příběh má pokračování - prodejce nerozumí tomu, že mu chci dodatečně zaplatit za něco, co jsem si neobjednal, ale obdržel. Snad mi nepošle ještě jedny :-)

Odesláno
Tak příběh má pokračování - prodejce nerozumí tomu, že mu chci dodatečně zaplatit za něco, co jsem si neobjednal, ale obdržel. Snad mi nepošle ještě jedny :-)

Prodává jen hodinky? Nemá i nějaké další harampádí...? :worried_anim:

Odesláno
Prodává jen hodinky? Nemá i nějaké další harampádí...? :worried_anim:

Prodává hodinky, je to renomovaný a i zde uznávaný obchodník. Také proto vyvíjím takové úsilí, abych se vyrovnal.

Odesláno
Prodává hodinky, je to renomovaný a i zde uznávaný obchodník. Také proto vyvíjím takové úsilí, abych se vyrovnal.

Neprodává třeba i Rolexy? Pokud ano, dej mi na něj kontakt, nenápadně mu pošlu svou adresu s předmětem ,,Rolex Submariner" :thumbsup_anim:

Odesláno
Čau Honzíku možná se do tebe zamiloval a poslal ti dárek :guitar: :wub:

Jak to, že nespíš? Asi to v obrovským množství prodejů momentálně nezvládl a zaměnil dotaz u konkrétního zboží za urgenci dodání.

Odesláno
Mě nedávno poslali nové hodinky za 350 EUR z Německa bez placení a že mám zaplatit až si je prohlédnu a vše bude OK.

Přesně něco takovýho mi nabízel Kapman s jurajovýma hodinkama, byl sem z toho tak v šoku, že sem chvíli přemýšlel, jestli je moje angličtina tak mizerná, nebo jestli on se nebouchl do hlavy :), ale raději sem poděkoval a zaplatil předem ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...