pete Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 (upraveno) V 2. 4. 2011 v 17:45, 'Honza.manta' napsal: Tak jsem ovlivněn tímto vláknem oprášil brusle a byl se provětrat v modřanech a je mi blaze. Jaro budiž pochváleno. Jsem rád, že vrtoh mojí ženy přinesl radost i někomu jinému Edit: Začíná mě to taky lákat, i když to vůbec neumím Upraveno 2. dubna 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 (upraveno) Tak to dneska bylo moc fajn, odpoledne se udělalo fakt krásně, akorát mladá na posledních pár metrech hodila tygra jak prase.Sjížděla z trošku prudšího kopečka k parkovišti, chtěla se vyhnout nějaké malé holčice a najela na trávu. To ji zpomalilo a rozhodilo a jak najela zase na beton, tak už to neustála. Chrániče na dlaně pomohly, ruce odřený nemá (chrániče jo), ale bolí ji zápěstí.Jinak je ale nadšená, hrozně ji to chytlo a zítra jedeme do Bílovic (vyzkoušet Skalisův tip). Edit: dobrej link s trasama:http://trasy.svetkolecek.cz/kde-bruslit/inline-trasy-jizni-morava/inline-trasy-na-jizni-morave/brno-obrany-bilovice-nad-svitavou/585http://www.inline-online.cz/node/458 Upraveno 2. dubna 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 V 2. 4. 2011 v 20:10, 'NIGHTinGALE' napsal: Tak to dneska bylo moc fajn, odpoledne se udělalo fakt krásně, akorát mladá na posledních pár metrech hodila tygra jak prase. Sjížděla z trošku prudšího kopečka k parkovišti, chtěla se vyhnout nějaké malé holčice a najela na trávu. To ji zpomalilo a rozhodilo a jak najela zase na beton, tak už to neustála. Chrániče na dlaně pomohly, ruce odřený nemá (chrániče jo), ale bolí ji zápěstí. Jinak je ale nadšená, hrozně ji to chytlo a zítra jedeme do Bílovic (vyzkoušet Skalisův tip). Edit: dobrej link s trasama: http://trasy.svetkolecek.cz/kde-bruslit/inline-trasy-jizni-morava/inline-trasy-na-jizni-morave/brno-obrany-bilovice-nad-svitavou/585 http://www.inline-online.cz/node/458 Popravdě nevím jak natom budou po zimě Bílovice s povrchem. Dej pak vědět. Ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 V 3. 4. 2011 v 7:21, 'notabene' napsal: Popravdě nevím jak natom budou po zimě Bílovice s povrchem. Dej pak vědět. Ď. Tak hlásím návrat a jsme nadšení. Dali jsme to dvakrát tam a zpátky, což je cca. 16 kilometrů celkem, jestli dobře počítám a v nohách to cítíme. Lidí bylo tak nějak normálně, žádné velké problémy s kapacitou stezky nebyly (byli jsem tam před obědem). Povrch naprosto v pohodě, jen pár větviček na cestě a na jednom místě byl písek (trošku to klouzalo), ale jinak naprostá paráda. Mladá na tom stála podruhé (já asi po osmé), takže začátečníci každým coulem, ale přišla nám ta stezka naprosto suprová. Hospoda v Bílovicích byla dost napráskaná lidma, byl problém si venku vůbec sednout, ale obsluha byla rychlá, takže i v tomto směru nakonec spokojenost. Mladá v akci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 V 3. 4. 2011 v 12:33, 'NIGHTinGALE' napsal: Tak hlásím návrat a jsme nadšení. Dali jsme to dvakrát tam a zpátky, což je cca. 16 kilometrů celkem, jestli dobře počítám a v nohách to cítíme. Lidí bylo tak nějak normálně, žádné velké problémy s kapacitou stezky nebyly (byli jsem tam před obědem). Povrch naprosto v pohodě, jen pár větviček na cestě a na jednom místě byl písek (trošku to klouzalo), ale jinak naprostá paráda. Mladá na tom stála podruhé (já asi po osmé), takže začátečníci každým coulem, ale přišla nám ta stezka naprosto suprová. Hospoda v Bílovicích byla dost napráskaná lidma, byl problém si venku vůbec sednout, ale obsluha byla rychlá, takže i v tomto směru nakonec spokojenost. Mladá v akci Dík za report Možná vyrazím ještě dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 V 3. 4. 2011 v 12:33, 'NIGHTinGALE' napsal: Tak hlásím návrat a jsme nadšení. Dali jsme to dvakrát tam a zpátky, což je cca. 16 kilometrů celkem, jestli dobře počítám a v nohách to cítíme. Lidí bylo tak nějak normálně, žádné velké problémy s kapacitou stezky nebyly (byli jsem tam před obědem). Povrch naprosto v pohodě, jen pár větviček na cestě a na jednom místě byl písek (trošku to klouzalo), ale jinak naprostá paráda. Mladá na tom stála podruhé (já asi po osmé), takže začátečníci každým coulem, ale přišla nám ta stezka naprosto suprová. Hospoda v Bílovicích byla dost napráskaná lidma, byl problém si venku vůbec sednout, ale obsluha byla rychlá, takže i v tomto směru nakonec spokojenost. Mladá v akci Já taky dám hodinku, za chvíli vyrazím, strašně mi to přes zimu chybělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Jednou jsem se vysekal a už na to nevlezu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 je právě ten správný čas, otevřít in-line sezónu, co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 kde je nejlepší trať, jaké máte brusle, a kolik najedete "na jeden zátah"? pochlubte se ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 kurňa, tak jsem přelouskal celé vlákno a dostal jsem na "inlajny" chuť. Asi opráším své K2 a taky vyrazím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 V 2. 3. 2012 v 17:31, 'montemar' napsal: kde je nejlepší trať, jaké máte brusle, a kolik najedete "na jeden zátah"? pochlubte se ! :-) Letiště Babice u Netolic, brusle na prd na poslední sezonu, okruh mi trvá 12 min, to je max. co dám s kočárem na plnej zátah. Imho zjistil jsem, že bez kočáru sice jedu rychleji ale neudržím už balanc:-) To madlo nějak chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Před cca 13 lety jsem sjížděl na bruslích celou Kutnou Horu, skákal schody a tak. Teď už jsem starší a neblbnu, jezdim si v Liberci na cyklostezce. Z nostalgie jsem si koupil ty samý brusle co tenkrát ROCES FCO Rome. Letos to zkusím s kočárem, třeba to bude malou bavit. BTW, je vůbec tříkolová Teutonia vhodnej kočár na ježdění na bruslích? Máte někdo zkušenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 s kočárem opatrně. měl by to být takový, který je přesně k tomuto účelu určený, s ruční brzdou. jinak hrozí ošklivé nehody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 k těm vozíkům... Je to sice již 6 let stará fotka, ale s láskou vzpomínáme na tohoto Croozera. Projel s námi půl Evropy (tohle je tedy z Račic) a byla to fantastická věc, která hodně pomohla, když malá ujela tak kilometr a pak potřebovala odpočívat.Jezdili jsme tou dobou hodně k Bodamskému jezeru, bruslení tam vřele doporučuji!!! Skvělé stezky, výborné značení (přímo pro bruslaře), vedle trať nízkopodlažního vlaku - když už nemůžete, nastoupíte tam v bruslích a chvilku se vezete. Lístek se dá koupit na každé zastávce i "v poli"....Krásná města - Fridrichshafen, Konstanz, Romanshorn. Přesuny trajektem, kousek do hor na fantastické výlety vyhlídkovými vlaky. Rýnské vodopády. Milovníci hodinek to mají navíc kousek do IWC mekky...Ale myslím, že se asi opakuji.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 Tady ve Zline jeste v noci mrzlo, ale odpoledne snad uz by se dalo vyrazit na zkusebni jizdu. Zacal jsem jezdit loni, bal jsem se, ze to bude problem, ale cely zivot lyzuju, tak asi i proto jsem se do toho docela rychle dostal. Ale zasadne prilbu a chranice. Zivim se rukama, a hlava, ta je strasne krehka. Staci spadnout jednou a Game over... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 první jarní projíždˇka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Dnes si jdu koupit brusle. Přítelkyně ráda bruslí, tak to chci zkusit taky. Dříve jsem hodně bruslil, jenže potom mi vykradli sklep, ve kterém byly i brusle.Kde všude v Praze je možné se hezky projet?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Já jezdím tramvají do rozmezí Bráníka a Modřan a tam je podle řeky dost dobrá možnost si zabruslit a i hospůdky na občerstvení - podle mého super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Já mám kousek od baráku trojskýho koně a trasu podél řeky. ale samozřejmě chci vědět o co nejvíce místech :-)Honza: ty hospůdky zní lákavě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Já jsem odkojenej Letnou, to je taková mekka in-line a skateboardistů. Co jsem se tam vyblbnul - vymknutej kotník, naražená kostrč, obě holeně do krve od schodů, otřes mozku... :-) Po práci dobrý. Několik hospod, voda z pítka zdarma a myslím, že je tam i někde půjčovna a servis na brusle. Obdoba je Stromovka, ale chodínky tam nestojí za moc. Mladá chodí na Vítkov, dneska to prubne. Pak je známá Ladronka, ale tam jsem ještě nebyl. To je tak na odpoledne. Na ty dvě zmiňovaný podle vody se chystám, okolo trojskýho koně jsem šel v pátek. Ta trasa je dneska od tramvajovýho mostu "rámusáku" (1 stanice ("Trojská") tramvají od metra C Nádr. Holešovice) až daleko za ZOO, do dolních Bohnic ("Zámky") a pak ješte kousek dál k bývalé dynamitce. Tam je přes cestu potok a šlus, za tím jen tak na horáče. My se chystáme jet na druhou stranu a sice Podolí - Zbraslav.Pak mě láká trasa okolo Berounky - Beroun - Srbsko, asi 3,5 km. Ta je z kraje Berouna (jak se lomí ulice "U ovčína") okolo čističky a podél Berounky až do lomu, co je před Srbskem. Tam se musel kus šlapat po kamení, případně to tam obrátit. Z druhé strany, ze Srbska vedla do toho lomu léta jen kamenitá cesta, nyní je část asfaltka a část uválcovaný kámen. Podle mě to jednou protáhnou celé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se