Onisan Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Večery volné nemám, spíš tak někdy oběd nebo snídaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) No, když mě to nepřejde tak se kdyžtak ozvu a otočil bych se v Praze na oběd BTW: Jak svítěj? Upraveno 23. března 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Tak nějak normálně... Na svítivost bych moc nespoléhal Nejlépe ze všech co mám svítí Steinhart Chronomag L.E. a Steinhart Gold L.E. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 ............a nevadí ti, že to je vobšlehlý včetně názvu x respektive čísla ? kupil som ich psovi na hranie.. nie, nevadi, vedel som co si kupujem. nikto ich nevydaval za panerai, ani ja ich nevydavam za panerai. je to remake historickych hodiniek /akych sa na forach na objednavku vyrabaju rocne stovky/, original predpokladam existuje mozno v niekolkych kusoch. Vyrobca formalne neporusil nijake autorske prava. Ich kupou som nikoho neokradol, ani nepodporil vykoristovanie deti, ani tretiu svetovu vojnu. btw, myslim ze by ti mali opat dovolit pouzivat tvoj povodny avatar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Hm, furt ty hodinky nemůžu dostat z hlavy a navzdory mému odporu k velkým lesklým mačo hodinkám po nich nějak zvláštně toužím... Asi něco prodám. Jen pro inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Jsou fakt veliký, ale i tak se mi líběj. Normální Radiomiry jsou mi akorát, jenomže tykhle jsou větší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Jsou fakt veliký, ale i tak se mi líběj. Normální Radiomiry jsou mi akorát, jenomže tykhle jsou větší... Tak ber Precisty od Vita v prodejni sekci. Neprohloupis. Zpracovanim jsou to hodinky na jednicku a sviti krasne celou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Tak ber Precisty od Vita v prodejni sekci. Neprohloupis. Zpracovanim jsou to hodinky na jednicku a sviti krasne celou noc. To bych musel něco prodat a beztak už nemám na ruce místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se