e2ek1el Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 tak sa mi stala vcera zvlastna vec....som zistil ze mi na mojich arktikach chybaju dve takove tie napodobeniny srubov, pekne symetricky v pravom hornom a lavom dolnom rohu.... ani neviem kedy a kde som ich stratil...nie ze by to bolo nejak obzvlast vidiet ale radost z toho nemam....
zdenek80 Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2007 tak sa mi stala vcera zvlastna vec....som zistil ze mi na mojich arktikach chybaju dve takove tie napodobeniny srubov, pekne symetricky v pravom hornom a lavom dolnom rohu.... ani neviem kedy a kde som ich stratil...nie ze by to bolo nejak obzvlast vidiet ale radost z toho nemam.... Na tohle mě pan Šafář z AZWATCH.CZ upozornil, že se to u Arktiky občas stává. Prý se to dá řešit, ale nevím, jestli běžnou reklamací nebo je možné poslat v pytlíku náhradní šroubky. Ale o tom pochybuji. Spíš klasická reklamace. Právě kvůli tomu zvažuji, jestli do Arktik půjdu. Jinak jsou to moc pěkné hodinky.
e2ek1el Odesláno 7. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2007 ja ich mam z ehodinarstvi, do reklamacie by sa mi nejak velmi nechcelo, jednak som si na arktiky zvykol a nosim ich skoro kazdy den, no a potom som spokojny s presnostou a pokial by mi kvoli tomu mali menit cele hodinky....
chose Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2007 Nemáte někdo K-3 s černým číselníkem ? Pořídil jsem tuto variantu, teď půjdou potřetí k hodináři a uvažuji o výměně číselníku (v Tulipánu ho poškrábali) za černý. Nenašel jsem fotky z vhodného úhlu, neruší viditelný kus ocelového pouzdra mezi černou lunetou a číselníkem moc ? Díky
radarradim Odesláno 27. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 zdarek lidi mám takovej problémek ....nevíte kde bych sehnal novej pásek mím an 225 mriya,mám modrý..jen kdy by někdo věděl..děkujju
Viktor Odesláno 27. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 zdarek lidi mám takovej problémek ....nevíte kde bych sehnal novej pásek mím an 225 mriya,mám modrý..jen kdy by někdo věděl..děkujju prodejna "Interwatch" Na Poříčí 1039/8, Nové Město (Praha 1), 110 00 Tel.: + 420 224 815 587
pilot Odesláno 27. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 Tak včera mi přišli moje rockety N1 v černé barvě a jsem celkem spokojený. Při seřizování datumu je vteřinovka úplně v pohodě a celkvě mi přijdou docela dost pěkně zpracovaná. Jedinou výtku bych měl k otočné lunetě, která jde docela dost ztuha. Ale jinak jsou úplně perfektní. Možná si říkáte jak můžu bejt tak odvázanej z pětitisícovejch hodinek, ale na druhou stranu jsem vysokoškolák a cena těch hodinek je můj měsiční rozpočet takže mi buduo muset chvíli vydržet. Nutno ještě podotknout že za všechno i díru v mém rozpočtu může právě tento server, díky němu jsem opravdu pochopil co to hodinky josu a jaký mají význam. Asi jsem měl špatnou imunitu a nakazil jsem se nemocí kterou nejspíš trpí všichni uživatelé tohoto serveru. A ještě jednou právě ty nedostatky jsou to co se mi na nich líbí. Jsou to moje první mechanický hodinky a jsem z nich opravdu odvázanej!!! "mládí musíme podchytit..."
lev-7 Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 to chose: mám s černým a jsem spokojen a líbí se mi. Dokoupil jsem kovový tah. Nosím je skoro všude a téměř pořád, za víc jak půl roku toho zažili už dost, vůbec je nešetřím a jdou stále. Pokud chceš nějaký foto, můžu se o to pokusit. Jinak doporučuji černý číselník.
kamil_m Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Jejda pridavam zkusenost, vcera jsem sel do pasaze Alfa zeptat se, jestli nahodou nemaji reminek na Vostoky Europe Kommandirskie (hodinky v poho, reminek ma uz nejake rany casu), ktery je atypicky svoji sirkou a k hodinkam se skvele hodi. No a predstavte si tu reakci prodavace - hodinky nejsou koupene zde tudiz ani servis necekejte, no koukal jsem jako z jara a zmohl se pouze na otazku jestli jsem neudelal neco spatneho ze jsem si ty hodinky koupil nekde jinde? Pochopte nerekl nic takoveho nemame ani nemuzeme sehnati, nebo muzeme nabidnout tohle treba by to take slo, ale on byl fakt nejak mimo. (Bud frustrace z celodeniho postavani na prostoru 1 metru ctverecniho, nebo nad neschopnosti si zajistit prodej po interetu tak aby byl efektivni a nebo mu tam lidi chodej hodinky okukovat a pak si je pochopitelne koupeji jinde se zarukou za dvoutretinove i lepsi ceny). No jen ze jsem docela koukal na ten divny pristup a rikam si ze se treba tomu cloveku neco stalo ....
gandalf Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Já jsem v tom obchodě zaznamenal podobnou zkušenost. Manželce tam neprodal nový řemen na mé Aviátoiry s tím, že to určitě chce na nějaké napodobeniny a dál se odmítl o bavit :-(( Měla přesné rozměry, barvu, navíc se ptala, zda nemají k tomu řenemu překlápěcí sponu.
cali Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Jejda pridavam zkusenost, vcera jsem sel do pasaze Alfa zeptat se, jestli nahodou nemaji reminek na Vostoky Europe Kommandirskie (hodinky v poho, reminek ma uz nejake rany casu), ktery je atypicky svoji sirkou a k hodinkam se skvele hodi. No a predstavte si tu reakci prodavace - hodinky nejsou koupene zde tudiz ani servis necekejte, no koukal jsem jako z jara a zmohl se pouze na otazku jestli jsem neudelal neco spatneho ze jsem si ty hodinky koupil nekde jinde? Pochopte nerekl nic takoveho nemame ani nemuzeme sehnati, nebo muzeme nabidnout tohle treba by to take slo, ale on byl fakt nejak mimo. (Bud frustrace z celodeniho postavani na prostoru 1 metru ctverecniho, nebo nad neschopnosti si zajistit prodej po interetu tak aby byl efektivni a nebo mu tam lidi chodej hodinky okukovat a pak si je pochopitelne koupeji jinde se zarukou za dvoutretinove i lepsi ceny). No jen ze jsem docela koukal na ten divny pristup a rikam si ze se treba tomu cloveku neco stalo .... no musim priznat ze ked to tu tak citam tak sa mi tam cosi podobne uz tiez stalo mozno zmena nalady ci ine problemy ale jednoducho priatelsky a ochotny pristup z casu na cas vystrieda suchoparne "nemuzeme pro Vas nic udelat" a ked tam pridete za den tak je to zase v pohode.
Návštěvník tolja Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Jejda pridavam zkusenost, vcera jsem sel do pasaze Alfa zeptat se, jestli nahodou nemaji reminek na Vostoky Europe Kommandirskie (hodinky v poho, reminek ma uz nejake rany casu), ktery je atypicky svoji sirkou a k hodinkam se skvele hodi. No a predstavte si tu reakci prodavace - hodinky nejsou koupene zde tudiz ani servis necekejte, no koukal jsem jako z jara a zmohl se pouze na otazku jestli jsem neudelal neco spatneho ze jsem si ty hodinky koupil nekde jinde? Pochopte nerekl nic takoveho nemame ani nemuzeme sehnati, nebo muzeme nabidnout tohle treba by to take slo, ale on byl fakt nejak mimo. (Bud frustrace z celodeniho postavani na prostoru 1 metru ctverecniho, nebo nad neschopnosti si zajistit prodej po interetu tak aby byl efektivni a nebo mu tam lidi chodej hodinky okukovat a pak si je pochopitelne koupeji jinde se zarukou za dvoutretinove i lepsi ceny). No jen ze jsem docela koukal na ten divny pristup a rikam si ze se treba tomu cloveku neco stalo .... Zkus Tophodinky,nebo Azwatch.
PanzerBear Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Jejda pridavam zkusenost, vcera jsem sel do pasaze Alfa zeptat se, jestli nahodou nemaji reminek na Vostoky Europe Kommandirskie (hodinky v poho, reminek ma uz nejake rany casu), ktery je atypicky svoji sirkou a k hodinkam se skvele hodi. No a predstavte si tu reakci prodavace - hodinky nejsou koupene zde tudiz ani servis necekejte, no koukal jsem jako z jara a zmohl se pouze na otazku jestli jsem neudelal neco spatneho ze jsem si ty hodinky koupil nekde jinde? Pochopte nerekl nic takoveho nemame ani nemuzeme sehnati, nebo muzeme nabidnout tohle treba by to take slo, ale on byl fakt nejak mimo. (Bud frustrace z celodeniho postavani na prostoru 1 metru ctverecniho, nebo nad neschopnosti si zajistit prodej po interetu tak aby byl efektivni a nebo mu tam lidi chodej hodinky okukovat a pak si je pochopitelne koupeji jinde se zarukou za dvoutretinove i lepsi ceny). No jen ze jsem docela koukal na ten divny pristup a rikam si ze se treba tomu cloveku neco stalo .... Taky me tam s necim podobnym dost nasrali. Uz tam nepachnu.
Rudina Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 To se divím, chodím tam do Alfy celkem pravidelně a pokaždé je hodinář samá ochota. Asi se špatně vyspal.
mmako Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Odesláno 16. května 2007 Rovněž s podivem zvedám obočí - pan Brož je vždy ochota sama... A to jsem starý pruda, který termíny pro vyzvednutí nedodržuje, rozličné krámy nakoupené jinde tam nosí, atyp řemínky si objednává a skoro měsíc nevyzvedává a tak... Zvykli jsme si na sebe, dostanu se tam tak jednou za měsíc a rád se tam zastavím - a ačkoliv se už ví, že víc, jak jeden kousek za půl roku nemám dovolený, vždycky se něco vyndá z výlohy, prohlédneme, pořešíme, zhodnotíme, rozloučíme .-) Rozhodně si nemůžu stěžovat, popravdě po pár letech "soužití" s hodinářstvím v Alfě se tam rád vracím a vždycky jsem pořídil naprosto v pohodě (včetně dost rozsáhlého otravování se s jedním kouskem, který jsem tedy - což mě omlouvá - nekoupil sice Alfě, ale zase ne na webu... stavil jsem se na zastávce Proletarskaja a vybral si ve firemní prodejně :-)
Galil Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 (upraveno) Zdravím všechny, jsem na Chronomagu úplný nováček a jako mnozí zdejší jsem původně sháněl náhradu za doslouživší hodinky a pídil se po informacích. Původně jsem chtěl "jakékoliv jdoucí, trochu pěkné", ale jak jsem brouzdal a prokousával jsem informacema, zájem rostl a rostl..., však to znáte. Moje bývalé byly Komandirskije, takže jsem pokoukával jednak po ruské výrobě a jednak po automatech (nějak ty baterky taky nemusím) . Nakonec mě moc zaujaly Vostoky, konkrétně Expedice Trophy 2006 (Murmansk-Vladivostok). Líbilo se mi opravdu robustní provedení, jednak popisky psané "bukvicema", nějak mi ta latinka na některých ruských hodinkách nesedla. No a konečně se dostávám k tomu podstatnému, má někdo zkušenosti s tímhle typem? (Možná jsem se měl ptát dřív, než mi z AZ Watch dorazily, ale když mě se tak líbily Upraveno 7. června 2007 uživatelem Galil
Rudina Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Nemám zrovna tento typ, ale mám K3, strojek je tam stejný a zatím jen samá spokojenost. Takže bych se nebál do nich jít.
Galil Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Už je mám pár dní na ruce a zatím pohoda. Jednak jsou i naživo moc pěkné (resp. mě se líbí) a jednak je i přesnost slušná. První dny cca +20 sec. denně a postupně se ustalují. Dneska, tj. po asi 10 dnech jsou asi na +12 sec. denně. Jestli to takhle zůstane, bude to super.
Lovap Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Zdravím všechny, jsem na Chronomagu úplný nováček a jako mnozí zdejší jsem původně sháněl náhradu za doslouživší hodinky a pídil se po informacích. Původně jsem chtěl "jakékoliv jdoucí, trochu pěkné", ale jak jsem brouzdal a prokousával jsem informacema, zájem rostl a rostl..., však to znáte. Moje bývalé byly Komandirskije, takže jsem pokoukával jednak po ruské výrobě a jednak po automatech (nějak ty baterky taky nemusím) . Nakonec mě moc zaujaly Vostoky, konkrétně Expedice Trophy 2006 (Murmansk-Vladivostok). Líbilo se mi opravdu robustní provedení, jednak popisky psané "bukvicema", nějak mi ta latinka na některých ruských hodinkách nesedla. No a konečně se dostávám k tomu podstatnému, má někdo zkušenosti s tímhle typem? (Možná jsem se měl ptát dřív, než mi z AZ Watch dorazily, ale když mě se tak líbily Vyzerajú dobre. Bol som si ich obzrieť v hodinárstve, ale zistil som, že sú moc veľké (na moju ruku). Smola.
Láznička Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Zravím kolegy Vostokáře, 19.6.2007 Jse zakoupil Vostok N1 č.715 2 x mi prasklo sklíčko 1 x nešla zašrobovat korunka ( hodinky mam černěné a při opravě tam dali stříbrnou) Hodinky jsou hezké ale již 3 x cestovali do Prahy oprava cca 3 týdny poštovné pokaždé 100 kč. Tak čekám co znich ještě vyleze.Ferda p.s. kolega co mě do nich uvrtal má č.714 a teď mu taky prasklo sklíčko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se