Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Pro mě taky byly předmětem snů ale dívám se na ně pokud možno objektivně. A tam nelze nevidět ty čističe...

Asi jsem pomalejší, ale ta poslední věta by možná stála za to víc vysvětlit, objektivně. :D:D:D

Že by ve Vídni platili tak dobře, že tamní čističi nemusejí nosit staré Primky narozdíl od pražských?

Odesláno
Pro mě taky byly předmětem snů ale dívám se na ně pokud možno objektivně. A tam nelze nevidět ty čističe...

Asi jsem pomalejší, ale ta poslední věta by možná stála za to víc vysvětlit, objektivně. :D:D:D

Že by ve Vídni platili tak dobře, že tamní čističi nemusejí nosit staré Primky narozdíl od pražských?

Tak to zkouším vysvětlit: Když jsem byl mlád , viděl jsem hlavně jejich krásný číselník a tím pádem jsem toužil mít takový přístroj. (i dnes bych je chtěl , tedy ty staré). Časem se ale potřeby a vkus člověka mění a tak pokud nosím hodinky tak dnes už podstatně nenápadnější. Už tu o tom taky někdo dříve psal. Protože ale dělám celý život hodináře tak se stalo že jsem přeci jenom získal trochu větší přehled o kvalitě všech možných značek než mají "uživatelé" a taky trochu informací o tom kdo co nosí. Proto jsem tak trochu nezůčastněný pozorovatel a proto jsem napsal "pokud možno objektivně". Proto taky můžu říci že určité typy věcí (hodinek, aut, motorek atd.atd.) svým možná okázalým vzhledem přitahují pozornost určitého typu spotřebitelů. To ale samozřejmě není žádné pravidlo a není tedy důvodem pro pilota dopravního letadla aby přestal nosit brajtle jen proto že se po něm vopičí nějakej blb (čistič).

Poslední Breitling co jsem opravoval byl falešný se strojem Miyota a ten blbec co mi ho dával se strašně ujišťoval že se mu ty hodinky u mě neztratí protože jsou hrozně drahé. Představ si že si myslel že to nepoznám. Měl Mercedes a taky sportivku.

Zkušenosti........

A ještě: ve Vídni se Primky blbě shání jako ostatně i všude jinde ve světě.:lol:

Odesláno

Souhlasím se tebou, ale to neznamená že když jsou v Rzsku u mafiánů oblíbený S classe Mercedesy že Mercedes je značka aut na hovno ve které jezdí jenom mafiáni. To platí jen o Rusku, stejně jako u nás dříve platilo že Breitling na ruce měl podobnej xindl. Jedná se jen o jakousi místní specifikaci, dost cestuju a z mých zkušeností ze zahraničí to tak prostě není,. Breitling na začátku 90 let u nás doplatil na svůj draze vypadající design kde každý ihned ví že ten kdo je nosí má lovů plnou kešeni a hlavně se to snaží dát všek kolem najevo. Myslím ale že značka za toto nemůže a mám pocit, že v poslední době se situace u nás mění.

To že někdo nosí falešný hodinky něco o něm značí a pokud měly strojek Miyota tak se nejedná o Breitling, že...

Nevím jak moc dobrej hodinář je brněnský Hanák, ale bavil jsem se s ním o Brajtlech (má na ruce Chronomaty) a ten je touto značkou zcela nadšen, možná i proto že se před nedávnem vrátil z jejich fabriky kde mi popisoval výrobu...

Odesláno

Suhlasim s midlochom, hodinky by sa nemali skatulkovat podla toho, kto ich nosi. Podla mna su hodinky otazka pocitov a vkusu, nejaky kvazipodnikatelia nie su asi reprezentativna vzorka. Ja osobne nosim hodinky pre moj pocit a je mi jedno, ci si niekto mysli, ze su tuctove, seriove atd... Pre info, nosim Omegy a nedam na ne dopustit.

Takze - kazdy ma iny vkus a nemal by sa nechat ovplyvnovat okolim, ked niekomu stacia digitalky za 200,- a je s nimi stastny, je to O.K. ak je stastny s Breitlingom, je to tiez O.K.

Odesláno

Jeremy, je to tak, jak píšeš, ve vídni jsou čističi kanálů tak dobře placeni, že maj brajle, pravý, nevim, asi na práci....... :)

Hele seamane, Mirka Dušína nepotřebujeme, tady jde o principiální věc, neschovávej se za politickou korektnost. :)

Odesláno

To cigi: Za prve neviem, kto to je a za druhe ja sa za nic neschovavam, len mi vadi zaradenie cloveka podla hodiniek a hodiniek podla cloveka...

Odesláno

2seaman: Jaké máš (barvu) ty Tissot PRS200 ? Nosíš je a jak si spokojený ?

Odesláno
Jeremy, je to tak, jak píšeš, ve vídni jsou čističi kanálů tak dobře placeni, že maj brajle, pravý, nevim, asi na práci....... :)

Hele seamane, Mirka Dušína nepotřebujeme, tady jde o principiální věc, neschovávej se za politickou korektnost. :)

Cigi, tos teda přehnal! :o

Odesláno

To Ondraj: Cierne, momentalne ich nenosim, ale maximalna spokojnost. Ked ich mam na ruke, fakt ich citim...

Odesláno
... Jedná se jen o jakousi místní specifikaci, dost cestuju a z mých zkušeností ze zahraničí to tak prostě není,. ...

Jakkoli jsem zastánce toho, ať si každý koupí, co chce a dalek odsuzování lidí na základě hodinek, s tímhle musím nesouhlasit. Já bydlím mimo ČR, cestuju také dost a výrazné korelace mezi nošením Breitlingů a nositele si nelze nevšimnout.

Je to prostě takové to "spousta debilů si koupí Breitlingy, ale to neznamená, že člověk, který má Breitlingy je debil".

Odesláno

Breitlingy oslovují dle mého názoru hodně lidí, hlavně svým výrazným a osobitým designem. Proto se stává, že si je často kupují TAKÉ lidé, kteří o hodinkách nic nevědí a koukají jen na cenu a vzhled, chtějí mít drahé a pěkné hodinky, kterých si každý všimne a z toho pramení, že je někdy nosí i bohatší troubové, ale to podle mě nic nemění na tom, že jsou to kvalitní a pěkné hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...