kubson Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 zatím jen podle obrázku, ale mě se líbí moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Me ne. :-) Dokud tam bude ten ultrahloupy nazev firmy v tom nenapaditem a velkem fontu, tak to nemuze byt pekne. IMHO samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Tak to mě se líbí. Vypadají parádně. A k jednoduché eleganci německých hodinek mi prostý název výrobce sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Ta hnědá vypadá zajímavě... a v téhle kategorii hodinek není běžná, což je velké + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Me prijdou zajimavejsi nez klasika černé,bude to asi i tím ,že tu není mnoho podobných hodinek.Co se týče nápisu,nevadí neuráží mne nijak,jiný font by se hodil,asle je to jak se Stowou,tam je v nápisu zajimave jen to S jak je položené jinak je to stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Pekne to je. Skoda te bile datumky, myslim, ze cerna (z cernych arcadii) by jim sedla lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Pekne to je. Skoda te bile datumky, myslim, ze cerna (z cernych arcadii) by jim sedla lip. to je realizovatelná věc, zkusím jedny nechat udělat s černým, ale nevímevím.. hnědý by byl ideál, ale to by se už musela dělat nová součástka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 (upraveno) černá by asi opravdu byla lepší... neřvala by tolik ...a černá s hnědou dohromady štymujou... Upraveno 26. března 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 to je realizovatelná věc, zkusím jedny nechat udělat s černým, ale nevímevím.. hnědý by byl ideál, ale to by se už musela dělat nová součástka Ono je to vec osobniho vkusu, verim, ze pri navrhu tech hodinek tam meli obe varianty a zvolili bilou, ale jsem zvedav jak to bude vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 to si taky myslím, bílá zas půjde ke stříbrným tentononcům na cifru, uvidíme v reálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Ta černá datumovka se mi nelíbí. Bílá k hnědé jde a hlavně jde i k pouzdru. Černá nikde jinde není a je to jak pěst na oko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 první kusy dorazily, bílá je v reálu ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 Hodinky se mi libi, maji nekde oznaceni "Made in Germany"? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 Hodinky se mi libi, maji nekde oznaceni "Made in Germany"? Diky. "Germany" na dýnku http://chronoshop.cz/documents/eshop/photo/1186397061.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Mně se na nich líbí všechno, včetně toho fontu a navíc je super automatik s K, prostě německý, strohý, precizní, JO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Docela si je dovedu představit v té hnědé jako chrona.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se