brnakp Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Jo, jo, taky musím poděkovat tomuto vláknu - včera mi přišly nové M52 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 (upraveno) s Kleopatrou(bestie se pořád hýbala) Upraveno 14. listopadu 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 S novým řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronoamater Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 (upraveno) Super recenzia, fotky a v neposlednom rade aj hodinky. Minulý týždeň som si objednal M52 pre mňa a A17 pre priateľku - dostane ich na vianoce(ak odolám a nenechám si ich na striedačku ) . Tak už sa neviem dočkať kedy mi prídu... Upraveno 17. listopadu 2013 uživatelem Chronoamater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Super recenzia, fotky a v neposlednom rade aj hodinky. Minulý týždeň som si objednal M52 pre mňa a A17 pre priateľku - dostane ich na vianoce(ak odolám a nenechám si ich na striedačku ) . Tak už sa neviem dočkať kedy mi prídu... Děkuju. Která je nejhezčí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Jiný pštros (zase made in Zrno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Na cestách, západ slunce nad Prahou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Tahle sebranka mi od štědrého dne občas hlídá hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Musím už konečně dočíst ten Ztracený symbol, abych se mohl pustit do Inferna od Horheho.Horhe, díky za pěknou knihu v super stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Furt na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Zase na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronoamater Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Nosíš ich denne? Ja som si na vianoce spravil radosť M52kami. No a od v tedy som ich skoro nedal z ruky dolu. Sem-tam sa zabudnem a aj s nimi spím. Hmotnosť už vôbec nevnímam. Inak ako sa mi na obrázkoch páčili hlavne na ťahu, tak som ho po dvoch dňoch dal dolu a od vtedy tam nebol. Nejako sa to moc blýskalo na môj vkus. Možno časom... Teraz striedam kožu s kaučukom. Obe kombinácie majú niečo do seba a dosť menia celkové vyznenie hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 To Chronoamater: To jsme na tom úplně stejně :-) Taky mám od vánoc M52 a jsou čím dál lepší ... občas je hodím na tah, ale na kůži vypadají asi nejlíp, teď už jenom řeším, jakou kůži si k nim dokoupím, resp. už jsem si objednal černý kožený řemen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 To Chronoamater: To jsme na tom úplně stejně :-) Taky mám od vánoc M52 a jsou čím dál lepší ... občas je hodím na tah, ale na kůži vypadají asi nejlíp, teď už jenom řeším, jakou kůži si k nim dokoupím, resp. už jsem si objednal černý kožený řemen :-) Tah je super v létě. V zimě ho také téměř nenosím. Nosíš ich denne? Ja som si na vianoce spravil radosť M52kami. No a od v tedy som ich skoro nedal z ruky dolu. Sem-tam sa zabudnem a aj s nimi spím. Hmotnosť už vôbec nevnímam. Inak ako sa mi na obrázkoch páčili hlavne na ťahu, tak som ho po dvoch dňoch dal dolu a od vtedy tam nebol. Nejako sa to moc blýskalo na môj vkus. Možno časom... Teraz striedam kožu s kaučukom. Obe kombinácie majú niečo do seba a dosť menia celkové vyznenie hodiniek. Hodinek mám víc, ale M8 mám na ruce nejčastěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Nosíš ich denne? .... Už je mám zase na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se