Vit Odesláno 25. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2013 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března 2013 uživatelem Vit
Vit Odesláno 26. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2013 oblekovky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavel FK Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 oblekovky ...Pěkná fotka a zajímavý matroš.
Vit Odesláno 26. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Pěkná fotka a zajímavý matroš. Díky.
Vit Odesláno 29. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Zatacené nitě z košile... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 17. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Na tahu v práci: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 24. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2013 Na přímém slunci ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 25. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Vintage Zrno strap Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 25. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Metamorfoza začala .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník kupec Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Ale to AR je brutálne...........
Vit Odesláno 25. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Ale to AR je brutálne........... Díky, měl jsem stejný názor, dokud jsem si nekoupil Lum Tec V1 (viz můj podpis).Mrkni na fotky (99% je jich z mobilu, tak jako v tomto vlákně).Těď ho pokládám za trochu slabší.
Návštěvník kupec Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Tie V1 majú ešte lepšie AR ako M8..........
Vit Odesláno 25. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Tie V1 majú ešte lepšie AR ako M8.......... Zase jsou jen ocelové a můžou se poškrábat ...A nemají karbonový číselník ... Prostě každé mají něco.
Wanderer Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Teda musím přiznat, že tyhle hodinky se mi líbí čím dál víc. Jednoduché, přehledné a té svítivosti přikládám stále větší význam, prostě je to dobrá věc, vidět po tmě na ciferník. A tyhle M8 vypadají o dost líp, než ty ostatní modely co máš. Teda mě se líbí nejvíc...
Vit Odesláno 26. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2013 (upraveno) Teda musím přiznat, že tyhle hodinky se mi líbí čím dál víc. Jednoduché, přehledné a té svítivosti přikládám stále větší význam, prostě je to dobrá věc, vidět po tmě na ciferník. A tyhle M8 vypadají o dost líp, než ty ostatní modely co máš. Teda mě se líbí nejvíc... Jsem rád, že se ti líbí. Díky za pochvalu, i když ostatní členové mé hodinkové stáje jsou pohoršeni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. dubna 2013 uživatelem Vit
Vit Odesláno 29. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 poradnej orloj. moc pekne cteni. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 23. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Bývalky v kalendáři a pracovní hodinky na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 27. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 3. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se