Panchart Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 (upraveno) Dost pěkný hodinky, ale ten diář je fajnšmekrovskej Upraveno 27. prosince 2020 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Tak to mě se líbí ta kudličkaK těm hodinkám to sedí na výbornou.Amerika k Americe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Děkuji oběma pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Dneska se šlo na tůru do lesa spojenou s opékáním špekáčků, tak EDC zůstal doma a do akce šel drsnější Mikov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Vše nejlepší do nového roku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Sice je to netěsnící závaží s nejmizernějším strojkem vevnitř, ale u mě tuhle wolframovou prvotinu LÜM-TEC dodnes ničím nepřekonal. A to nemluvím o Tvých geniálních fotkách, které celé to microbrandové tikající dílko posouvají na úplně jinou úroveň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 (upraveno) před 47 minutami, Radek124 napsal: Sice je to netěsnící závaží s nejmizernějším strojkem vevnitř, ale u mě tuhle wolframovou prvotinu LÜM-TEC dodnes ničím nepřekonal. A to nemluvím o Tvých geniálních fotkách, které celé to microbrandové tikající dílko posouvají na úplně jinou úroveň To netěsnící odvoláš! Ad materiály, nejen wolfram karbid, ale i bronz. LT byl jeden z prvních menších značek, která bronz použila. Díky za pochvalu fotek. Upraveno 14. dubna 2022 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 @VitJsem Tě musel nějak popíchnout, aby Tě už konečně přestaly bavit a pustils mi je Je fakt že hlášení hodinářů o (mírně řečeno) "problematickém přetěsňování po servisu" jsem u téhle generace slyšel z více stran, včetně M7 na které už jsem se předloni fakt těšil. Ale dokud je máš jako hodo-božový kousek který (minimálně na fotkách) vypadá skvěle, nějak jde a štelování na sekundy neřešíš, není ani důvod žít v permanentním stresu z toho "jak zítra dopadne tlakovka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 před 1 hodinou, Radek124 napsal: @VitJsem Tě musel nějak popíchnout, aby Tě už konečně přestaly bavit a pustils mi je Je fakt že hlášení hodinářů o (mírně řečeno) "problematickém přetěsňování po servisu" jsem u téhle generace slyšel z více stran, včetně M7 na které už jsem se předloni fakt těšil. Ale dokud je máš jako hodo-božový kousek který (minimálně na fotkách) vypadá skvěle, nějak jde a štelování na sekundy neřešíš, není ani důvod žít v permanentním stresu z toho "jak zítra dopadne tlakovka" Sekundy u nich neřeším nebo sekundovku přidržím přes korunku. Tím, že střídám více kousků, tak je nemám na ruce pořád. Ale pravidelně je mimo léta nasazuju i na pro hodinky nejdrsnější období - vánoce, kdy na to co mám na ruce moc nemyslím a riziko úrazu (škrábance) je velmi vysoké. Navíc jsou to jediné hodinky, které bez podložení fotím na jakémkoliv povrchu. S tlakem problémy nemám, takže mě tlakovka neděsí. Poslední zkouška vodotěsnosti byla OK. Teď jsou ve službě B19-ky - viz ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Šnek na třech hodinách ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 ..a leze spravnym smerem. Jak by to delal, kdybys byl treba na jizni polokouli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 před 16 hodinami, Murphy97 napsal: ..a leze spravnym smerem. Jak by to delal, kdybys byl treba na jizni polokouli? Myslíš Coriolisovu sílu? Popravdě myslím, že pokud bych ho položil na sklo opačně, lezl by v protisměru. Mimochodem, byl to hodně rychlý šnek, na pár fotkách byl rozmazaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se