dknespl Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 (upraveno) Tak toto vidím prvně (né tedy, že bych toho už až tak moc viděl) Foto Calibre-X Máte někdo něco podobnýho doma? Bohužel tam není fotka toho strojku. Při těch dnešních konstrukcích s více perovníky a extrémně dlouho dobou chodu jako Lange 31 a teď ten Rebellion T-1000 je třeba i toto možnost, místo těch pák a momentovejch klíčků. Jenom to neurvat. Upraveno 29. března 2010 uživatelem dknespl
little_w Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Tak toto vidím prvně (né tedy, že bych toho už až tak moc viděl) to je skrtici struna? to jsem videl v tolika filmech, ze uz je to okoukany...
Biges Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 To mi připomíná tu scénu ze Svět patří nám, kde Voskovec s Werichem tahají šňůrku z "handgranátu"
mrcman Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Toš to je dobrá halouzka... Docela by mě zajímalo, ve které zemi ten nápad vznikl
dknespl Odesláno 5. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 ve které zemi ten nápad vznikl Anglie, toto je Thomas Lee Taylor a jsou tam ještě jedny prý od Charlese Edwarda Vinera, který ten mechanismus prý někdy začátkem18. století vynalezl.
mrcman Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 dknespl: Díky moc, zase jsem chytřejší - teda do té doby, než to zapomenu
dknespl Odesláno 6. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 dknespl: Díky moc, zase jsem chytřejší - teda do té doby, než to zapomenu jenom oprava století je 19.
skalis Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 zase jsem chytřejší - teda do té doby, než to zapomenu Nesmutni - Skleroza je krasna nemoc. Neboli a kazdy den se dozvim neco noveho. dknespl: Jak maji resene zpetne navijeni toho retizku? Maji tam nejakou protipruzinu, nevis?
dknespl Odesláno 6. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 Nesmutni - Skleroza je krasna nemoc. Neboli a kazdy den se dozvim neco noveho. dknespl: Jak maji resene zpetne navijeni toho retizku? Maji tam nejakou protipruzinu, nevis? No právě, že nevím. To jsou jediné obrázky co mám (a pak nějaké dražební katalogy na Antiquoru a tak), ale nikde není detail toho mechanismu. Jedny jsem viděl na prodej, ale tak velká ta zvědavost zase není. Je to asi celkem velká vzácnost.
mechano Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 No právě, že nevím. To jsou jediné obrázky co mám (a pak nějaké dražební katalogy na Antiquoru a tak), ale nikde není detail toho mechanismu. Jedny jsem viděl na prodej, ale tak velká ta zvědavost zase není. Je to asi celkem velká vzácnost. Silné péro pohání stroj a slabé navíjí šlahoun zpátky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se