Přejít na obsah

oblečení na sebe pro "chlapy"

Xampik

Doporučené příspěvky

Tuším, že tu někdo scháněl marně kšandy. Dneska jsem narazil na pěkné: http://www.drakes-london.com/accessories/navy-with-white-stripe-braces-contrast-braid-ends

jj..v nasich obchodech (ani tech na netu)ksandy s knoflikama nenajdes.netusim proc.....ty "tvoje"jsou fajn,jen ta cena je trochu masnacka....ale hold jine asi nejsou.diky za odkaz.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím naprosto souhlasím. Mi TH sám o sobě nevadí, ale vadí mi, jak je u nás prezentován a jak je na něm rýžováno. Všude jinde ve světě je to levné oblečení za pár šušní, ale u nás se trička prodávají za tisíce. Ale když to tady hejskové kupujou, tak by asi byli blbí, kdyby prodávali levněji.

O La Martina nemluvím, teď jsem se byl v jejich koutku ve Van Graaf podívat a málem jsem upadnul. Křivě našitá loga, nedotažené/přetažené stehy, lezoucí nitě....

Každopádně trend je takový, že značky jdou s kvalitou pěkně dolů:(když srovnám oakley a oneill po 5 letech tak valita poslední dva roky je v pr......

Kvalitou mi teď a i designem vyhovuje napapirji

Odkaz ke komentáři

JA som bol par krat na nakupoch My link je to mala dedinka,ale velmi preslavena v celom svete.A najma v Japonsku,Usa a inych statoch.Ide o to,ze dedinka sa sklada,len z domcekov,ktore su vlastne shopy.Ale znacky ako PRADA,GUCCI,HUGO BOSS,TOMMY HILFIGER, 130 top-name ,najdete tam iba tie naj znacky na svete.A preco je preslavena?? Preto,lebo vsetko je bez DPH. Je tam celorocny vypredaj.A samozrejme je tam jeden Tag Heuer kde su zlavy aj 50%.A je tam este znacka Zenith,kde je top model co stoji 90 000libier za 60 000libier :thumbsup_anim:

Proste tam najdete vsetko po com tuzite aj vy a vasa polovicka.A je to cca hodku autom odomna :clap:

Napriklad priatelka si kupila cizmy guess co presne v cz vyjdu na 9000cz a tu ich dostala v prepocte za 1500cz.A to myslim vazne.No tu sa skor ludia pohybuju co na to skor maju.Ja na to nemam,ale predsa sa pokochat tym vsetkym stoji zato.Keby niekto Z Vas tu chcel dojst ochotne mu to ukazem.Alebo su cestovky,ktore priamo ponukaju jednodnovy zajazd priamo do tej dedinky.

A tu mate odkaz ako by ste sa aj vy dostali tam.cesta

vsetky znacky,ktore sa tam nachadzajusuper

Upraveno uživatelem jamikadze
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nevím jestli to (ne)bude k smíchu, ale zkusím se Vás páni zeptat. Kupujete si kvalitní kravaty, obleky, trička a tak...

Nemáte tip na nějaké kvalitní pánské ponožky?

Myslím na běžné nošení (ne sport).

chtěl bych ponožky které:

- by po prvním použití měly stále původní rozměr, tedy nebudou mít velikost 41-44, nebo 42-45 apod. Zkrátka padnou akorát a nebudou se vytahovat (Pata patří na patu a ne na kotník)

- když je sundám, nebudu mít nohu černou, případně pokrytou černými žmolky

- nebudou tenké a ani příliš silné

- budou za rozumnou cenu (za kvalitu se platí, ale s rozumem)

Nechci stále používat, sice osvědčený, ale neekonomický postup pokusů a omylů. Už jsem takhle několik "nenositelných" párů vyhodil...

Díky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...