ego alter Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Tuším, že tu někdo scháněl marně kšandy. Dneska jsem narazil na pěkné: http://www.drakes-london.com/accessories/navy-with-white-stripe-braces-contrast-braid-ends jj..v nasich obchodech (ani tech na netu)ksandy s knoflikama nenajdes.netusim proc.....ty "tvoje"jsou fajn,jen ta cena je trochu masnacka....ale hold jine asi nejsou.diky za odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Oblečení pro chlapy jsou maskáče :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 jj..v nasich obchodech (ani tech na netu)ksandy s knoflikama nenajdes.netusim proc.....ty "tvoje"jsou fajn,jen ta cena je trochu masnacka....ale hold jine asi nejsou.diky za odkaz. Hledám úplně něco jinýho a nachází mi to kšandy:-) Tady je český výrobce: http://www.texima.cz/katalog.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 S tím naprosto souhlasím. Mi TH sám o sobě nevadí, ale vadí mi, jak je u nás prezentován a jak je na něm rýžováno. Všude jinde ve světě je to levné oblečení za pár šušní, ale u nás se trička prodávají za tisíce. Ale když to tady hejskové kupujou, tak by asi byli blbí, kdyby prodávali levněji. O La Martina nemluvím, teď jsem se byl v jejich koutku ve Van Graaf podívat a málem jsem upadnul. Křivě našitá loga, nedotažené/přetažené stehy, lezoucí nitě.... Každopádně trend je takový, že značky jdou s kvalitou pěkně dolů:(když srovnám oakley a oneill po 5 letech tak valita poslední dva roky je v pr...... Kvalitou mi teď a i designem vyhovuje napapirji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Já to pořád nějak nechápu To si ty knoflíky na kalhoty budu muset našít, nebo už některé knoflíky mají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Já to pořád nějak nechápu To si ty knoflíky na kalhoty budu muset našít, nebo už některé knoflíky mají? Obojí je správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Kvalitou mi teď a i designem vyhovuje napapirji to je koukám teď na foru stejně populární jako Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Obojí je správně. Přesně tak, ale odměnou ti budou parádní šle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) JA som bol par krat na nakupoch My link je to mala dedinka,ale velmi preslavena v celom svete.A najma v Japonsku,Usa a inych statoch.Ide o to,ze dedinka sa sklada,len z domcekov,ktore su vlastne shopy.Ale znacky ako PRADA,GUCCI,HUGO BOSS,TOMMY HILFIGER, 130 top-name ,najdete tam iba tie naj znacky na svete.A preco je preslavena?? Preto,lebo vsetko je bez DPH. Je tam celorocny vypredaj.A samozrejme je tam jeden Tag Heuer kde su zlavy aj 50%.A je tam este znacka Zenith,kde je top model co stoji 90 000libier za 60 000libier Proste tam najdete vsetko po com tuzite aj vy a vasa polovicka.A je to cca hodku autom odomna Napriklad priatelka si kupila cizmy guess co presne v cz vyjdu na 9000cz a tu ich dostala v prepocte za 1500cz.A to myslim vazne.No tu sa skor ludia pohybuju co na to skor maju.Ja na to nemam,ale predsa sa pokochat tym vsetkym stoji zato.Keby niekto Z Vas tu chcel dojst ochotne mu to ukazem.Alebo su cestovky,ktore priamo ponukaju jednodnovy zajazd priamo do tej dedinky. A tu mate odkaz ako by ste sa aj vy dostali tam.cesta vsetky znacky,ktore sa tam nachadzajusuper Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem jamikadze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem jamikadze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 to je koukám teď na foru stejně populární jako Panerai to jo, ale s Panerai člověk nevypadá jak německý turista před dvaceti lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Mate nekdo tip, kde rozumne nakoupit burberry v okruhu treba 200km od Lovo... no dobra, od Prahy?Zachtelo se mi nejakeho obleceni s kostickama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Co já vim, tak v Pařížský, jinak nevim... edit: hloupej vtip byl nahrazen odpovědí Upraveno 14. února 2011 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Co já vim, tak v Pařížský, jinak nevim... edit: hloupej vtip byl nahrazen odpovědí Mi se to asi ještě nějak neaktualizovalo, protože pořád vidím ten hloupej vtip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 teď mi to docvaklo...dobrý, je to fakt, ale já jen, že o jinym nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Mate nekdo tip, kde rozumne nakoupit burberry v okruhu treba 200km od Lovo... no dobra, od Prahy? Zachtelo se mi nejakeho obleceni s kostickama... Berlín, Vídeň, Mnichov, v Praze je jen damen kleidung Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 to jo, ale s Panerai člověk nevypadá jak německý turista před dvaceti lety Pravda, s Panerai vypadá jako zmatenej Ital, kterej neví, že se závaží dává do opasku nebo do bot a ne na jednu ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Nevím jestli to (ne)bude k smíchu, ale zkusím se Vás páni zeptat. Kupujete si kvalitní kravaty, obleky, trička a tak... Nemáte tip na nějaké kvalitní pánské ponožky? Myslím na běžné nošení (ne sport). chtěl bych ponožky které:- by po prvním použití měly stále původní rozměr, tedy nebudou mít velikost 41-44, nebo 42-45 apod. Zkrátka padnou akorát a nebudou se vytahovat (Pata patří na patu a ne na kotník)- když je sundám, nebudu mít nohu černou, případně pokrytou černými žmolky- nebudou tenké a ani příliš silné- budou za rozumnou cenu (za kvalitu se platí, ale s rozumem) Nechci stále používat, sice osvědčený, ale neekonomický postup pokusů a omylů. Už jsem takhle několik "nenositelných" párů vyhodil... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 já používám M&S, ale pokud nestačí, co takhle Burlington? http://www.asos.com/Men/A-To-Z-Of-Brands/Burlington-Socks/Cat/pgecategory.aspx?cid=4450 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Mně přišly nejlepší černý ponožky z Nextu, ty s tím vyšitým znakem v kolečku na kotníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se