Přejít na obsah

oblečení na sebe pro "chlapy"

Xampik

Doporučené příspěvky

Nevedel jsem kam to dat, tak jsem vystoural tohle tema... :cigar:

Chtel bych si koupit takovou tu bundu s velkejma kapsama a odepinacim vnitrkem, co se tady nosila v 60 a 70 letech, tehdy se ji rikalo 'páárkr'... kdyz po tom nejak patram, je to asi nejaky jakoze vojensky M65 nebo neco takovyho... vubec tomu nerozumim a je mi celkem uplne jedno, jestli je to uplne nejvic ultrapravy zarucene z vjetnamu vole anebo nejaka kopie - chci akorat by to bylo podobny ty bunde co se tu v ty dobe nosila, ne ty vojensky co prodavaj armyhustoshopy, ale asi se to navzajem nevylucuje... Mate s tim prosim nekdo nejaky zkusenosti? Aby to byla nejaka slusna prace, koukam ze maji treba nejakej Surplus, nebo Alpha industries, nebo dalsich asi tisic zarucene pravejch a jedinejch u.s. prisnovyrobcu....??

M65 je tu věnována docela obsáhlá diskuze. Já teda doporučím Alphu, a navíc z Bull army shopu z Kroměříže. Jednak je spolehlivej a ověřenej a jednak mu chci pomoct, protože se ne vlastní vinou dostal do problémů. ( Česká pošta ho krásně zařízla)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bull army bych před nějakou dobou doporučil taky. Dneska už ne. Nechal jsem u nich pěknejch pár tisíc. Ale už mě přestaly bavit ty jejich 4 měsíční dodací lhůty a předražené zboží, kdy to s tou kvalitou není zas taková sláva. Abych si u nich vystavil objednávku a pak čekal až jim se toho sejde dostatek na celej kontejner z celé republiky, kdy zjevně nemají nic skladem, pak to objednají v Americe, čekají na dodání a celní tahanice a tahají mě za nohu...

Naposled jsem u nich koupil "superbundu", která je kvalitou na cca 1/4 ceny jakéhokoliv šuntu u rákosníků a tím jsem u nich nejspíš skončil.

Ale M65 z Alpha je opravdu dobrá volba. Otázkou je zda se nedá sehnat jinde rychlejc a lacinějc.

Odkaz ke komentáři

Dekuji vsem co prispeli... opravdu tu uz vlakno je, akorat 'M65' je prilis kratky vyraz pro mistni vyhledavac... ted uz jsem to nasel:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14449-bunda-m65-a-hodinky/

...mimochodem na Bull jsou uz i tam spatne reference z doby cca pred 4 roky...

Ted jeste kde sehnat poradny ZVONY,,,, :goof: 

Odkaz ke komentáři

Bull army bych před nějakou dobou doporučil taky. Dneska už ne. Nechal jsem u nich pěknejch pár tisíc. Ale už mě přestaly bavit ty jejich 4 měsíční dodací lhůty a předražené zboží, kdy to s tou kvalitou není zas taková sláva. Abych si u nich vystavil objednávku a pak čekal až jim se toho sejde dostatek na celej kontejner z celé republiky, kdy zjevně nemají nic skladem, pak to objednají v Americe, čekají na dodání a celní tahanice a tahají mě za nohu...

Ale M65 z Alpha je opravdu dobrá volba.

+1

a Záruba je protivný jak  p.r.d.e.l !!

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Jo a mimochodem, za cenu jedněch kapsáčovejch kalhot v Bull, jsem si pořídil v Americe v armyshopu celej woodlandovej komplet, včetně čepice, opasku, nášivek a nějakejch šuntovejch jungle kanad. Tak to jen tak pro představu, kolik na tom rejžuje. Bull už prostě ne. Nevím, jak ho zařízla česká pošta, ale myslím, že na svém kreditu má lví podíl svojí obchodní politikou.

Odkaz ke komentáři

No a když jsem se pustil do hodnocení e-shopů, nemůžu si odpustit jeden post emailové komunikace s obchodem www.taktickavystroj.cz

Čtěte odspodu, vynechal jsem jenom jméno a detaily objednávky. Ještě by dole měly být dva slušné maily, s jednoduchou otázkou, jak vypadá stav objednávky. Jednalo se o jedny rukavice, obrázek si uděláte sami. Původně jsem to ani nikam nechtěl dávat, ale teď jsem si na to vzpomněl, ta baba mě naštvala i po měsíci, tak vám to sem dám. Tak nějak mi to připomíná" "Dědeček si otevřel hospodu, ale lezli mu do ní lidi."

Vážený pane ..., [/size]

Musím Vás zklamat, ale rukavice již expedovat nebudeme. [/size]

S pozdravem, [/size]

Jana Levová [/size]

image001.jpg[/size]

TOJA Professional s.r.o. [/size]
K Plzenci 25 [/size]
326 00 Plzeň, CZE [/size]
IČO: [/size]01681494[/size] [/size]
DIČ:[/size] CZ01681494[/size] [/size]
Tel.: +420 776 208 229 [/size]
Web.: www.taktickavystroj.cz [/size]
E-mail: toja.eshop@taktickavystroj.cz [/size]

From:[/size]...[/size]
Sent: Thursday, August 01, 2013 4:15 PM
To: toja.eshop@taktickavystroj.cz
Subject: RE: Potvrzení objednávky z www.taktickavystroj.cz [/size]

Paní Levová,

já klidně objednávku vypíšu znovu i za cenu nové dodací lhůty, s tím nemám problém. Mě nejde o to, že by Vám to nějakou dobu trvalo, ale že jsem měl 12 dnů pouze odpověď z automatu. Proto mi prosím napište, jestli máte ty rukavice skladem, či nikoli.
Dál nic ve zlém, ale opravdu jsem nikde nic o 14 dnech na vyřízení nevyčetl...
http://www.taktickavystroj.cz/html/podminky/

Děkuji za odpověď

...

---------- Původní zpráva ----------
Od: toja.eshop@taktickavystroj.cz
Datum: 1. 8. 2013
Předmět: RE: Potvrzení objednávky z www.taktickavystroj.cz

Vážený pane ..., [/size]

Vaši objednávku jsem již stornovala, takže zboží expedovat již nebudeme. Jestliže jste s našimi službami nespokojen, objednejte zboží u naší konkurence. [/size]

S pozdravem,[/size]

Jana Levová [/size]

image002.jpg[/size]

K Plzenci 25 [/size]
IČO: 01681494 [/size]
DIČ: CZ01681494 [/size]

From:[/size]...[/size]
Sent: Thursday, August 01, 2013 3:59 PM
Subject: RE: Potvrzení objednávky z www.taktickavystroj.cz [/size]

Vážená paní Levová,

výborně, jsem rád, že konečně reagujete na moje dotazy. Abych to upřesnil, stačilo napsat větu, že máte např. dovolenou nebo zboží není momentálně na skladě a že se ozvete do nějakého data. To by mi stačilo a plně bych to chápal. Nebo, že se objednávka zpracovává. Prostě chovat se jako k zákazníkovi. Tím spíš, když jsem se Vás dvakrát dotazoval mailem a obratem mi chodilo potvrzení o přečtení. Zatím jsem Vám nijak nevyhrožoval, žalobou se oháníte Vy. To s úctou uvedenou dole zatím moc nekoresponduje. Myslím, že momentálně by mi bohatě stačilo zveřejnit tuto korespondenci na to, aby Vám citelně ubylo zákazníků a pouze bych odcitoval, to co jste sama napsala. Nechám plně na Vašem zvážení, zda je to i tak pomluva a zda o tuto reklamu máte zájem.

Dál, když jsme u těch citací, bych Vám odcitoval bod z Vámi zmiňovaných Vašich obchodních podmínek:
8. Dodací lhůty v našem e-shopu jsou čtyři pracovní dny pokud je zboží skladem. U některých výrobů může být dodací lhůta 4-8 týdnů.

Nicméně, byť styl Vaši odpovědi nepovažuji jako vhodný, tak stále zatím nemám zájem Vás nijak poškodit. Navrhuji zanechat výhružného tónu a komunikovat slušně. Takže se Vás dotazuji, jste schopni zaslat uvedené rukavice? Pokud ano, tak do kdy?

Děkuji a přeji příjemný den

...

Od: toja.eshop@taktickavystroj.cz
Datum: 1. 8. 2013
Předmět: RE: Potvrzení objednávky z www.taktickavystroj.cz

Vážený pane ..., [/size]

Dodací lhůty dle pravidel v našem e-shopu jsou do 14 dnů, což jsme neporušili. Na Váš e-mail jsme neodpověděli, protože jste v pořadí. Dostáváme velké množství e-mailů a musíme odpovídat podle data přijetí. [/size]

Pokud budete dávat negativní hodnocení na internet a šířit tak pomluvu, měl byste si uvědomit, že ze strany naší společnosti nedošlo k žádnému pochybení a budeme se proti takovéto pomluvě šířené internetem bránit právní cestou a to velmi tvrdě, protože budete porušovat zákon ? § 184 trestního zákoníku, trestného činu pomluvy: "Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok. Odnětím svobody až na dvěléta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem. Dále pak na Vás podáme občansko-právní žalobu. [/size]

Nenecháme si zákazníky vyhrožovat a už vůbec ne poškozovat, když jsme jednali dle našich obchodních podmínek. [/size]

S Vaším stornem počítáme a objednávka je již vystornovaná v našem e-shopu. [/size]

S pozdravem,[/size]

Jana Levová [/size]

image002.jpg[/size]

K Plzenci 25 [/size]
IČO: 01681494 [/size]
DIČ: CZ01681494 [/size]

From:[/size] ...[/size]
Sent: Thursday, August 01, 2013 5:22 AM
Subject: Re: Potvrzení objednávky z www.taktickavystroj.cz [/size]

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že nereagujete na maily ani po urgenci (byť chodí oznámení o jejich přečtení) a nehodláte mě ani po 12-ti dnech informovat o stavu objednávky, tak tímto svoji objednávku ruším. Samozřejmě, že svoji negativní zkušenost s vaším internetovým obchodem budu dál sdílet na internetových hodnoceních, v diskuzích apod. Asi nemáte zájem o zákazníky...

S pozdravem

...
Od: Toja <toja.eshop@taktickavystroj.cz>
Datum: 19. 7. 2013
Předmět: Potvrzení objednávky z www.taktickavystroj.cz

Vaše objednávka z www.taktickavystroj.cz byla přijata s údaji:
Datum
19.07.2013

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...