Přejít na obsah

oblečení na sebe pro "chlapy"

Xampik

Doporučené příspěvky

Nemate nekdo zkusenost s kalhotama nebo kratasama od Ralph Lauren? Chtel bych si nejaky koupit na ebay a zajimalo by me jestli by nekdo nemohl porovnat velikost v pase napriklad s klasickyma 501 (jestli 34" v pase u 501 jsou sirsi nebo uzsi nez 34" u RL). Nechce se mi kupovat zase uplne na slepo (posledne me to stalo asi devet stovek)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemate nekdo zkusenost s kalhotama nebo kratasama od Ralph Lauren? Chtel bych si nejaky koupit na ebay a zajimalo by me jestli by nekdo nemohl porovnat velikost v pase napriklad s klasickyma 501 (jestli 34" v pase u 501 jsou sirsi nebo uzsi nez 34" u RL). Nechce se mi kupovat zase uplne na slepo (posledne me to stalo asi devet stovek)

Nevím jak kalhoty, ale objednával jsem si polo RL přes net. Normálně nosím velikost M, triko jsem si objednal S a bylo mi velké, nemůžu ho nosit. Ale na druhou stranu, pokud je to určeno velikostí podle palců (centimetrů), tak by to mělo být stejné.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Nevím jak kalhoty, ale objednával jsem si polo RL přes net. Normálně nosím velikost M, triko jsem si objednal S a bylo mi velké, nemůžu ho nosit. Ale na druhou stranu, pokud je to určeno velikostí podle palců (centimetrů), tak by to mělo být stejné.

Dik, tak zustanu u osvedcenych levisek.
Odkaz ke komentáři

Možná už to někdo zmínil, nečetl jsem to tady úplně pozorně, ale já mám velmi dobrou více-letou zkušenost s Helly Hansen a má přítelkyně je na tom stejně. Barvy drží, nic se nepáře a vše je pohodlné a neurazí.

Měl jsem taky nějaké problémy s kvalitou TH, tak už to nekupuju, stejně jako např. CK Jeans. Vážně to jde do ... Taky mám rád ten tady hodně zmiňovaný Camel Active, Bushman, Lacoste, občas GAS. Teď experimentuju se Surplus, pouze přes net a už jsem jedny vracel, protože mi neseděly, potřeboval bych to vyzkoušet v obchodě. Brýle sluneční jen Oakley nebo Police. Boty jen Vagabond, Teva nebo Ecco. Vlastně nejsem asi moc náročný, výše uvedené značky /hlavně HH/ mi stopro vyhovují, takže nemám potřebu cokoliv měnit.

Ještě takový možná OT dotaz. Když už si tady někteří kupujete polo trika, nosíte límec nahoru jako šampon z Balkánu, nebo "normálně" ... :)

rob

Odkaz ke komentáři

tak ono to ma svuj vyzam mit ten limec up (kdyz teda sviti slunicko), ale tak jak to nosi nekteri metrousi, tak to je jen jejich trend a nosi to vetsinou pouze jedna skupina lidi. takze ja ho mam dole. nicmene se zeptejte "pavouka" von vam to vysveli lepceji :)

To je pravda, teď jsem to chvíli studoval na internetu a původně se na tenise nosily s límečkem nahoru, aby nepálilo slunce za krk.

Odkaz ke komentáři

To je pravda, teď jsem to chvíli studoval na internetu a původně se na tenise nosily s límečkem nahoru, aby nepálilo slunce za krk.

presne tak. ono kdyz kdyz prazi, tak to ma smysl. ale jinak ne. von ten limecek nahoru je dan i nejak historicky, drive se preci nosily nahore u kosil, ale u trik...zatim sem to videl nosit jen takovy blbecky a zlatou mladez. pochopim kdyz ne nejaky triko udelany k tomuto ucelu - tedy ma na limecku nejaky prvek, ktery vynikne jeho postavenim, ale u jednobarevnych trik je to ... ale at si kazdy dela co chce. za chvili nekdo zacne nosit veci na ruby a bude to hit jako krava. jeden cas se nosily prece vobracene i jeany :)

Odkaz ke komentáři

V jednom časáku to bylo uvedený jako jedno z nejčastějších fopá českých mužů-límeček nahoře.Mě to připadá úplně hrozný límec nahoru a ještě když to vidím třeba na Leoši Marešovi-ale vlastně k němu to sedí,člověk s takovým nevkusem se jen tak nevidí :giljotiini:

Odkaz ke komentáři

presne tak. ono kdyz kdyz prazi, tak to ma smysl. ale jinak ne. von ten limecek nahoru je dan i nejak historicky, drive se preci nosily nahore u kosil, ale u trik...zatim sem to videl nosit jen takovy blbecky a zlatou mladez. pochopim kdyz ne nejaky triko udelany k tomuto ucelu - tedy ma na limecku nejaky prvek, ktery vynikne jeho postavenim, ale u jednobarevnych trik je to ... ale at si kazdy dela co chce. za chvili nekdo zacne nosit veci na ruby a bude to hit jako krava. jeden cas se nosily prece vobracene i jeany :)

Jo jo , Kris Kros:clap:

post-6982-1278524139,33.jpg

Odkaz ke komentáři

V jednom časáku to bylo uvedený jako jedno z nejčastějších fopá českých mužů-límeček nahoře.Mě to připadá úplně hrozný límec nahoru a ještě když to vidím třeba na Leoši Marešovi-ale vlastně k němu to sedí,člověk s takovým nevkusem se jen tak nevidí :giljotiini:

Ja mam taky pocit, ze tento pan to vratil do mody- aspon ja to mam s nim spojene- k nemu to pasovalo akurat.

post-4767-1278536770,48.jpg

Odkaz ke komentáři

Presne takhle vypadala figurina v Peek & Cloppenburg, na ktery byly naveseny asi troje pola pres sebe :). Cim vic krokousu, tim vic macho...

Tohle me taky dostava. Ve stredomori to i celkem chapu. Jednak je to tam samej metrous a za druhe tam slunce fakt pece. Ale u nas mam pocit, ze jeste mnohem vic pecou zarivky ve Vankovce a Olympii :lol2: .

Jo jo , Kris Kros:clap:

Tak tohle je hustokruty :speak_cool: !
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...