Biges Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Nepiju. Dobře, piju Vincentku, i když mně Bohuš varoval...
ego alter Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 piju,abych byl nekdo jiny nebo piju,abych to byl ja.
Helex Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Proč piješ? Abych zapomněl... A naco? Na to že piju! To je z Malého prince. Jinak už asi dva roky nepiju, akorát se občas zrubu co to jde. Proč? Protože čas od času je třeba zmačknout RESET
Návštěvník Tada Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Protože se pak líp snáší moje hrozná povaha. 1
giptrick Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Co mám s tím vínem a kořalkou, kterou vyrobím dělat? Je krize, nikdo to nechce kupovat, tak to musím vypít sám!
Diamondking Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Taky piju ...po práci vymazat harddisk a to jinak nejde než chlastem..akorat jak mám opici tak ztrácím zábrany a potom hraju..posledně mě 4 piva stály 8 592 Kč..no...ale piju rád, ale nééé moc. Usnul jsem v hospodě párkrát a jednou mě kolega stačil vyfotit a potom to ukazoval mému synovi jaký že to jsem ožrala, který chrápe na barpultu
dagou Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Lebo mi to chutí Nieje ťažké piť, keď chutí, ale keď niechutí...
michal85 Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Když to nevypiju já, vypije to někdo jiný...
Karki Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2010 Znal jsem jednoho hospodského a jeho heslo bylo,"bez trenirovky net šampiona".A já si podvědomě říkám,přestaneš a začneš trénovat od začátku. P:S:vypil 50 velkých rumu za šichtu,pak jestě kopnul Lada 05 a rozvezl ty co už nemohli.
klopy Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Já popíjel vcelku dost, ale ta oteklina co na mě koukalaze zrcadla mě přesvědčila, že už ani kapku :-) Od 8. měsíce minulého roku trochu vína na Silvestra. Bez jakékoliv snahy jsem zhubl skoro 15 kg :-) myslím, že k popíjení se už nevrátím.
safi Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Lepší než pít, je vybít si negativní emoce tady na fóru - prostě pořádně někoho ....
xlaque Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Lebo som priliš labilna osobnosť na to, aby som svoje problemy riešil racionalne
twinsfather Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Já piju ze dvou důvodů :ad1/ mám vyzkoušeno, že při konzumaci kvalitního vína, mě pravidelně líbají múzy...vážněad2/ vnímám svět barevnější, smyslnější a je mi neskutečně dobře 2
Chorche Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Protože je to hrozně dobrý.Ale chutná mi toho celkem málo a piju to v malých dávkách.
jankoxxx Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 pijem aby som sa citil inac, tak to proste s drogami chodi. zmenia vase vnimanie a vam sa to paci
pavča Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Já piju, protože mi lékař řekl, že musím denně vypít minimálně 2 litry. Ať dělám, co dělám, nezvládám to, ono to také hodně leze do peněz.
quequeek Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 protože mě opravdu baví poznávat nekonečnou škálů vůní a chutí, který víno má Barevnější vnímání reality je příjemný bonus.
Honza.manta Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Protože mi to chutná. A možná i malinko proto, že jsem trošku závislák.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se