Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proč piješ?

Abych zapomněl...

A naco?

Na to že piju!

To je z Malého prince.

Jinak už asi dva roky nepiju, akorát se občas zrubu co to jde. Proč? Protože čas od času je třeba zmačknout RESET :)

Odesláno

Taky piju ...po práci vymazat harddisk a to jinak nejde než chlastem..akorat jak mám opici tak ztrácím zábrany a potom hraju..posledně mě 4 piva stály 8 592 Kč..no...ale piju rád, ale nééé moc. Usnul jsem v hospodě párkrát a jednou mě kolega stačil vyfotit a potom to ukazoval mému synovi jaký že to jsem ožrala, který chrápe na barpultu :)

Odesláno

Znal jsem jednoho hospodského a jeho heslo bylo,"bez trenirovky net šampiona".A já si podvědomě říkám,přestaneš a začneš trénovat od začátku.

P:S:vypil 50 velkých rumu za šichtu,pak jestě kopnul Lada 05 a rozvezl ty co už nemohli.

Odesláno

Já popíjel vcelku dost, ale ta oteklina co na mě koukalaze zrcadla mě přesvědčila, že už ani kapku :-) Od 8. měsíce minulého roku trochu vína na Silvestra. Bez jakékoliv snahy jsem zhubl skoro 15 kg :-) myslím, že k popíjení se už nevrátím.

• po měsících...
Odesláno

Já piju ze dvou důvodů :

ad1/ mám vyzkoušeno, že při konzumaci kvalitního vína, mě pravidelně líbají múzy...vážně

ad2/ vnímám svět barevnější, smyslnější a je mi neskutečně dobře

• Dát hlas 2
Odesláno

Já piju, protože mi lékař řekl, že musím denně vypít minimálně 2 litry. Ať dělám, co dělám, nezvládám to, ono to také hodně leze do peněz.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...