vraby Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 (upraveno) prostě, šel jsem do nich podruhé Upraveno 22. března 2013 uživatelem vraby
Moty Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Sakra, kdes je vyšťoural, já je tu sháním už pár tejdnů
vraby Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Tady jsem je vyšťoural. Od prosince jsem byl v komunikaci s človíčkem co je vlastnil a nakonec podlehl a pustil je. Jo jo špatně se shánějí. Jo a tyhle mají antireflex Musíš jít cíleně za nima jako já(sekce prodej atd.) a nebo tady KLIK. Jen ta cena je trochu mimo mísu.
Moty Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 O tom aukru vím, ale dá slevu pár stovek, to je o ničem, no co, musím vydržet, měl jsem je, prodal sem je a chci je zas
vraby Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 (upraveno) Tak to jseš stejný případ jako já. Prodejce na Aukru jsem také kontaktoval,vzal bych je za rozumnou cenu,odepsal že je o ně velký zájem a jsem v pořadníku. Myslím, že už je vystavuje po 3-4té. Upraveno 22. března 2013 uživatelem vraby
Moty Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 přesně tak, kecá, já vím bezpečně, že teď tam jsou podruhé, ale za tuhle cenu má jen potenciální zájemce, kteří se přemění na reálné až zreální cenu
little_w Odesláno 23. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2013 gratuluju vraby. jestli maji AR, tak to budou ty puvodne moje, o jinych 035 s AR nevim. bud na ne hodnej, prosim pekne!
vraby Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Trochu změna,na řemenu (new Meyhofer)hodinky vyniknou ještě víc.
solidus Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Nebyl by wrist-shot případně nějakej half-body-shot? Díííky
prischera Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Tady jsou moje dva wristshoty (jedná se o tentýž kus ). Nové fotky asi nebudou, prodal jsem je členu s nula příspěvky. Tak jedině pohrabat v archivech.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se