stopa99 Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Tak este neake zive foto..... Valentino Rossi to je borec...a spojenie s JLC uplna bomba...!!!
volfda Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 (upraveno) stopa99 napsal: Tak este neake zive foto..... Valentino Rossi to je borec...a spojenie s JLC uplna bomba...!!! Ty jedeš Rossi je borec a páni v JLC také, jen ta 46 na cifru mi lehce vadí...Ale tak proč ne. Krásné hodinky, nedávno jsem je měl na ruce na kovu. Upraveno 8. dubna 2010 uživatelem volfda
stopa99 Odesláno 8. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 volfda napsal: Ty jedeš Rossi je borec a páni v JLC také, jen ta 46 na cifru mi lehce vadí...Ale tak proč ne. Krásné hodinky, nedávno jsem je měl na ruce na kovu. Neboj uz som skoncil..... 46 je tam aby bolo vidiet pre koho su.... co myslis GP alebo JLC co je viac??
bandicoot Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 (upraveno) stopa99 napsal: co myslis GP alebo JLC co je viac?? Ty vole neblázni, JLC je pecka jako prase už od dob geniálního starého pána LeCoultreho. Patek je sice na špici, ale bůhví jak si to zasloužil. Z významnejch swiss značek neni snad žádná, která by od JLC aspoň někdy v minulosti nebrala kalibry nebo pouzdra. GP nelze srovnávat. edit k hodinkám: jsou perfekt, líbí se mi, že pojistky čudliků chrona nemaj křidýlka. A btw - il dottore rulez Upraveno 8. dubna 2010 uživatelem bandicoot
volfda Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 stopa99 napsal: Neboj uz som skoncil..... 46 je tam aby bolo vidiet pre koho su.... co myslis GP alebo JLC co je viac?? To číslo chápu, ale já bych si je vzal bez něj... No, tvoje otázka je dosti záludná... Myslím, že jsou to zcela rovnocené manufaktury, mně je blíže JLC, tedy pokud bych měl nyní sáhnout po jedné z těchto manufaktur, byla by to JLC, ale rád bych jednou měl doma jedny Reversa a jedny GP Worldtimer chronograph. Časem se na ně dopracuji...
stopa99 Odesláno 8. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 volfda napsal: To číslo chápu, ale já bych si je vzal bez něj... No, tvoje otázka je dosti záludná... Myslím, že jsou to zcela rovnocené manufaktury, mně je blíže JLC, tedy pokud bych měl nyní sáhnout po jedné z těchto manufaktur, byla by to JLC, ale rád bych jednou měl doma jedny Reversa a jedny GP Worldtimer chronograph. Časem se na ně dopracuji... A ja som ich bral prave koli tomu cislu...100 ludi 100 chuti....a pre GP ecka som sa rozhodol tiez po dlhom boji zavazil rok 1973 na ciferniku....ver mi nebolo to lahke rozhodovanie...
mrakodrap Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 bandicoot napsal: Ty vole neblázni, JLC je pecka jako prase už od dob geniálního starého pána LeCoultreho. Patek je sice na špici, ale bůhví jak si to zasloužil. Z významnejch swiss značek neni snad žádná, která by od JLC aspoň někdy v minulosti nebrala kalibry nebo pouzdra. GP nelze srovnávat. edit k hodinkám: jsou perfekt, líbí se mi, že pojistky čudliků chrona nemaj křidýlka. A btw - il dottore rulez GP se dá srovnávat. Záleží ale na pocitu každého...
volfda Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 stopa99 napsal: A ja som ich bral prave koli tomu cislu...100 ludi 100 chuti....a pre GP ecka som sa rozhodol tiez po dlhom boji zavazil rok 1973 na ciferniku....ver mi nebolo to lahke rozhodovanie... To věřím, oboje jsou nádherné hodinky Souhlasím s mrakodrapem, dle mého je to srovnatelné, osobně mám blíže srdci JLC, ale prostě pecka a bomba, řekl bych Mercedes a BMW..?
stopa99 Odesláno 8. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 mrakodrap napsal: GP se dá srovnávat. Záleží ale na pocitu každého... Ja si tiez myslim ze sa to da srovnavat....ale kazdy ma asi neaky nazor...
bandicoot Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 mrakouši, pravdu máš, ze mě je cítit zaujatost, přecijen jsem u JLC byl (Reverso Grand Date) a už asi nebudu - protože jedinej můj wish model je Master Compressor Diving Alarm Navy Seals na tahu, ale těch 10k? je mimo můj budget
stopa99 Odesláno 8. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 bandicoot napsal: mrakouši, pravdu máš, ze mě je cítit zaujatost, přecijen jsem u JLC byl (Reverso Grand Date) a už asi nebudu - protože jedinej můj wish model je Master Compressor Diving Alarm Navy Seals na tahu, ale těch 10k? je mimo můj budget Aj ja mam este jeden sen odJLC extreme w alarm rossi....tie mimo budget ale verit treba....
bandicoot Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 (upraveno) Extreme w-alarm jsou bomba, našlapanej kalibr, bohužel i tady mé sny omezuje velikost, 46.3 prostě na every-day-carry pro mě není. Zkousnu to u pilotek, ale u drahejch hodinek chci, aby mi seděly jak mají. edit: Na kolik si cení limitku? Ty "normální" jsou v kombu tah/kaučuk za 11.400? Upraveno 8. dubna 2010 uživatelem bandicoot
stopa99 Odesláno 8. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 (upraveno) bandicoot napsal: Extreme w-alarm jsou bomba, našlapanej kalibr, bohužel i tady mé sny omezuje velikost, 46.3 prostě na every-day-carry pro mě není. Zkousnu to u pilotek, ale u drahejch hodinek chci, aby mi seděly jak mají. Ja viem 46 je moc aj pre mna ale chcem ich aj tak.....koli tomu som si bol vyskusat superoceany 46 a bolo to dost ale dalo sa to jasne ze nie every day.... Jedny su na chrono24 za 7500 Upraveno 8. dubna 2010 uživatelem stopa99
lastam Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 moc hezke hodinky, ale hyzdit je necim co do nich nepatri jako cislo 46 nebo u omeg 007 a delat takto umele limitky mi prijde dost desny, mam radeji surovy a cisty hodinky od dane hodinarske firmy, jejich podpis na cifru a to je vse, kdyz uz bondovky tak klasicky bez 007, to je pro deti co si hrajou na bonda na pisku, ale ne pro dospelyho cloveka, takze i tyhle jlc bez 46, nejsem zadny Valentino Rossi a jsem rad ze uridim svy kolo:-)
Karlos Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 No a na mém osobním prestižometru se touhle motolimitkou firma JLC propadla po hlavě až skoro tam, kde je Breitling, Omega a další. Vůbec se to k manufaktuře tohohle levelu nehodí. Proč to dělají?
sery.vlk Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Karlos napsal: Vůbec se to k manufaktuře tohohle levelu nehodí. Proč to dělají? ... asi se to prodá... ale JLC dělá i jinačí limitky, Navy Seals, teď zase sérii dražeb na jednotlivé kusy, výtěžek jde na podporu ochrany podmořských rezervací - rozhodně to není jen Valentino Rossi .-)) Stopa99 se tu ptal, jestli a jak porovnat GP Monte Carlo flyback a tohodle JLC. - Stopo, GP mají většinu chronografů jako Dubois Depraz modul nad vlastním kalibrem (popravdě nwm, jestli je to tak i u toho tvýho). Zato vím nasichr, že JLC se docela snažili, když vyvíjeli chronografový kalibr, který teď najdeš v Master Compressor, Master Compressor Diving, v Amvoxu s kolébkovým ovládáním, od letoška i v oblekové verzci jako Master Control. Je to integrovaný chronografový kalibr s ovládáním column wheel a vertikální spojkou. Další vylepšení se týkají péra, minutového sčítače (nepohybuje se v minutových inkrementech, ale cca od 57. vteřiny se pomalu posunuje), samozřejmě do kalibru je zakomponováno autotraktorové natahování a je použita setrvačka s pevnou délkou vlásku. Nějaké detaily o vývoji tohoto kalibru najdeš zde . Design chronografu v řadě Master Compressor není právě tradiční. Dokonce není ani úplně praktický, v některých světelných podmínkách ciferník není dobře čitelný (musíš natočit, aby se leskly ručky). Ale vnitřek, to je totální kvalita JLC! Takže moje odpověď na Tvoji otázku je jasná, JLC vede.
stopa99 Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 lastam napsal: moc hezke hodinky, ale hyzdit je necim co do nich nepatri jako cislo 46 nebo u omeg 007 a delat takto umele limitky mi prijde dost desny, mam radeji surovy a cisty hodinky od dane hodinarske firmy, jejich podpis na cifru a to je vse, kdyz uz bondovky tak klasicky bez 007, to je pro deti co si hrajou na bonda na pisku, ale ne pro dospelyho cloveka, takze i tyhle jlc bez 46, nejsem zadny Valentino Rossi a jsem rad ze uridim svy kolo:-) Robi sa to aj bez toho cisla na ciferniku.....ale v ruzovom zlate....A TO UZ JE UPLNE INA CENOVA LIGA!!
Jumbo Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 Celkem solidní stroj. Ty ses ale o hodinky nezačal zajímat minulý týden, že? Většinou se nezačíná u limitek GP a JLC.
Murphy97 Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 lastam napsal: ....kdyz uz bondovky tak klasicky bez 007, to je pro deti co si hrajou na bonda na pisku, ale ne pro dospelyho cloveka....... Co se o sobě člověk všechno nedozví ... Běžím na písek...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se