Andrew Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 Můžu se zeptat, jakým způsobem je "udělán" ten nápis 46 na dýnku?
Jumbo Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 Andrew napsal: Můžu se zeptat, jakým způsobem je "udělán" ten nápis 46 na dýnku? Že se ptáš zrovna ty, jasně že je to samolepka. Vždyť to znáš, jak to JLC dělá.
Jumbo Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 bandicoot napsal: líbí se mi, že pojistky čudliků chrona nemaj křidýlka. Jestli myslíš takové ty vyvýšené části s šipkou, tak ty to má, ale jsou zajištěné a proto nejdou v kolmém pohledu vidět.
Andrew Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Jumbo napsal: Že se ptáš zrovna ty, jasně že je to samolepka. Vždyť to znáš, jak to JLC dělá. Právě že samolepka to IMHO nebude, ikdyž mi to tak přijde Nevím, jestli je to třeba vygravírováno a pak nanesena barva, nebo...
stopa99 Odesláno 12. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) Andrew napsal: Můžu se zeptat, jakým způsobem je "udělán" ten nápis 46 na dýnku? Myslim ze je to smalt....ale niesom si isty... Gravirovane to nie je Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem stopa99
cigi Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 sorry, kdo je to valentino rossi ? Nějaký hrdina z růžové knihovny ??
volfda Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) cigi napsal: sorry, kdo je to valentino rossi ? Nějaký hrdina z růžové knihovny ?? Nejlepší jezdec v moto GP, něco jako býval M.Schumacher v F1... http://cs.wikipedia.org/wiki/Valentino_Rossi Edit: to býval proto, že letos Michael rozhodně není a nejspíš ani nebude na takovém vrcholu, jako před svým odchodem.- raději to upřesňuji. Rossi je na motorce mchr, co nemá obdoby. Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem volfda
stopa99 Odesláno 12. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 volfda napsal: Nejlepší jezdec v moto GP, něco jako býval M.Schumacher v F1... http://cs.wikipedia.org/wiki/Valentino_Rossi Edit: to býval proto, že letos Michael rozhodně není a nejspíš ani nebude na takovém vrcholu, jako před svým odchodem.- raději to upřesňuji. Rossi je na motorce mchr, co nemá obdoby. Dakujem ze si to vybavil za mna ale ja som si myslel ze si robi srandu....je len jeden lepsi jazdec v historii zo ziskom titulou Giacomo agostini....povodne som chcel hodinky JeanRichard venovane jemu ale robia sa len zlate a HOOODNE cez moj budget
volfda Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 stopa99 napsal: Dakujem ze si to vybavil za mna ale ja som si myslel ze si robi srandu....je len jeden lepsi jazdec v historii zo ziskom titulou Giacomo agostini....povodne som chcel hodinky JeanRichard venovane jemu ale robia sa len zlate a HOOODNE cez moj budget Máš-li jako srdcovku morto GP a k tomu JLC v tomto spojení, pak je to pro tebe naprosto optimální model
cigi Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 co je to morto GP ?? telenovela ? to teda dík za vysvětlení.
volfda Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 cigi napsal: co je to morto GP ?? telenovela ? to teda dík za vysvětlení. Já myslel, že klikneš na ten odkaz... Je to světový šampionát v silničních motorkách.
bandicoot Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 cigi: a gigi agostini je slavnej dýdžej, brácha ještě slavnějšího gigi buffona
bandicoot Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) stopa99 napsal: povodne som chcel hodinky JeanRichard Na nich neni nic mladistvě nezbednýho, perfektní hodinky, ale žádná show a to u motorek přece být musí. Ty JLC jsou IMHO lepší, protože líp vystihujou ten GP cirkus - prachy, mládí, srandičky, perfekcionismus. Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem bandicoot
cigi Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Jo to je ten závodník - dárce orgánů !! Jasný jsem trubka. To jméno mi přišlo jako pseudonym, omlouvám se. Už chápu i to číslo, jen jsem myslel, že má jedničku, když vyhrává. A ty hodinky jsou perfektní, jen mi nepřijdou vůbec motototoloto, takový usedlý, fakt pro pamětníky agostiniho, k tomu zajícovi by mi seděly graham london. Hele, to maj dneska všichni, co vyhrávaj tuhle světle zelenožlutou reflexní barvu, jako brawn GP , něco jako žlutej trikot v závodě míru ?
Jumbo Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Andrew napsal: Právě že samolepka to IMHO nebude To je mi jasné, že to není samolepka. Jenom jsem si vzpomněl, jak se řešila ta upadlá šipka u korunky na hodinkách, pro které jsi jel do Anglie. Taky tam padlo slovo samolepka.
Návštěvník Snow Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 to cigi - máš recht, každý pořádný player co jezdí na motorkách by měl povinně nosit Grahamy. Měli by pro MotoGP vymyslet něco podobného jako pro Isle of Man.
Andrew Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) Jumbo napsal: To je mi jasné, že to není samolepka. Jenom jsem si vzpomněl, jak se řešila ta upadlá šipka u korunky na hodinkách, pro které jsi jel do Anglie. Taky tam padlo slovo samolepka. Hehe, to co jsem měl tehdy přilepené na prstu asi samolepka byla Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem Andrew
instant Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 V 12. 4. 2010 v 10:05, 'cigi' napsal: Jo to je ten závodník - dárce orgánů !! Jasný jsem trubka. To jméno mi přišlo jako pseudonym, omlouvám se. Už chápu i to číslo, jen jsem myslel, že má jedničku, když vyhrává. A ty hodinky jsou perfektní, jen mi nepřijdou vůbec motototoloto, takový usedlý, fakt pro pamětníky agostiniho, k tomu zajícovi by mi seděly graham london. Hele, to maj dneska všichni, co vyhrávaj tuhle světle zelenožlutou reflexní barvu, jako brawn GP , něco jako žlutej trikot v závodě míru ? ruzova knihovna, darcovia organov, graham vs JLC... ake vesele vlakno som zmeskal
kleofash Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 si děláte legraci, ale já jsem se fakt koukal na ten odkaz, kdo to vlastně je :-)
DaveRSV Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Fajn reklama V 12. 4. 2010 v 9:37, 'stopa99' napsal: <!--quoteo(post=415087:date=12.4.2010 - 11:21:name=volfda)--><div class='quotetop'>QUOTE(volfda @ 12.4.2010 - 11:21) 415087[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Nejlepší jezdec v moto GP, něco jako býval M.Schumacher v F1... <a href="http://cs.wikipedia.org/wiki/Valentino_Rossi" target="_blank">http://cs.wikipedia.org/wiki/Valentino_Rossi</a> Edit: to býval proto, že letos Michael rozhodně není a nejspíš ani nebude na takovém vrcholu, jako před svým odchodem.- raději to upřesňuji. Rossi je na motorce mchr, co nemá obdoby.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Dakujem ze si to vybavil za mna ale ja som si myslel ze si robi srandu....je len jeden lepsi jazdec v historii zo ziskom titulou Giacomo agostini....povodne som chcel hodinky JeanRichard venovane jemu ale robia sa len zlate a HOOODNE cez moj budget Vypadají dobře :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se