mrakodrap Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Mrakousi, nerezavi. Ale Becka fakt paradni - a to rikam ja, ortodoxni nebeckar , tyhle bych klidne a s radosti nosil!
mrakodrap Odesláno 9. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Mrakousi, nerezavi. Ale Becka fakt paradni - a to rikam ja, ortodoxni nebeckar , tyhle bych klidne a s radosti nosil! Tak to se omlouvám...
skalis Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Tak to se omlouvám... To neva, jen me to zatahalo za oci. Ale ty hodinky jsou fakt skvely, uplne me chytly! Libi se mi jejich decentni velikost a celkove vyladeny vzhled chrono. Dokonce jsem si je i ted hledal na chrono24!
lastam Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 z oceli ti nikdy nezrezivi nejlepsi je fotka na ruce, tam vypadaj uplne nejlip!!!
mrakodrap Odesláno 9. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 sou krasny, ale maly Tak touhle hláškou mě pošleš vždycky do kolen
Kalifx Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 Opravdu nádherný. Vždycky mě děsně naštve, že pro mě nemají ty správné proporce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se