sureshot Odesláno 6. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 7. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 dost dobry napad originalne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Joker je skvělý http://m.konstantin-chaykin.com/en/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Super a vyzerajú celkom pekne spracované , ešte sa mi páčia z ríše temna Lunokhod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 (upraveno) Sice už strácam prehľad, ale takéto zobrazenie mesačných fáz som ešte nevidel. Model Diana. (foto imgrum.com Chayikin, chronoluxfinewatches.co.uk) Upraveno 14. dubna 2017 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Zajímavý, jednoduchý a estetický nápad, ale osobně mě mate jedna věc: buď je měsíční fáze poměrně věrně zobrazena na vnějším okraji pohyblivé obruče, a pak je matoucí záměna světlé a tmavě části ciferníku (logický by byl tmavý střed a světlý okraj cifru (aby "m?síc" byl světlý) a modřená ručka obruče pro lepší čitelnost; nebo je měsíční fáze zobrazena vnitřní částí obruče blíže ke středu ciferníku, světlé pole na tmavém cifru je v pořádku, ale tvar měsíční fáze není zobrazen moc reálně (viz třeba první foto v předchozím příspěvku). Ještě je třetí možnost, že jsem blbec a nechápu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se