sibirnaya Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 no jo, a cemu? ja jsem rikal jedne kamaradce - nechces jet se mnou v patek vodpo do vidne? prej co tam? rikam, ze pro hodinky. uz zas? nechces investovat do neceho smysluplnejsiho? tak sem se ji ptal do ceho jako, ze prej by potrebovala kabelku. nebo na dovolenou ze bysme jeli. bla bla... dalsi auto nemam kam zaparkovat, hodinkovej budget na koupeni bytu nestaci, stejne nevim, co bych s nim delal, jestli pronajimal - ted mi tam tim padem budou bydlet cizi lidi... fakt sem o tom premyslel celou noc, do ceho smysluplne investovat... a vysledek je, ze v patek jedu do vidne pro hodinky, akorat kamaradku si vezmu ssebou jinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 sibi: Co máš v merku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 to by nebylo prekvapeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 to by nebylo prekvapeni Že už bys postoupil do nejvyšší ligy? V tom případě AP nebo PP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Jsem zvědavý, tipnul bych si PP. PP jsou pro Dzejara maly, rekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 z PP prichazi v uvahu jedine nautilus, a to bych musel vetsinu prodat a hlavne si je zkusit.. AP je lepsi velikostne, ale ja nepotrebuju mit maly budicky, nepotrebuju stopky, jediny co chci, je tri rucicky a datum. chci si opet koupit hodinky na krame, za palbu, aby mi bylo lito se jich zbavovat, nehlede na to, ze myslim, ze uz sem se trefil spravne. po dnesnim mailovani se Viden meni na Bratislavu, znacka i model zustavaji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 http://www.sheron.sk/produkty.html zeby nieco z hornej polovice?z PP prichazi v uvahu jedine nautilus, a to bych musel vetsinu prodat a hlavne si je zkusit.. AP je lepsi velikostne, ale ja nepotrebuju mit maly budicky, nepotrebuju stopky, jediny co chci, je tri rucicky a datum. chci si opet koupit hodinky na krame, za palbu, aby mi bylo lito se jich zbavovat, nehlede na to, ze myslim, ze uz sem se trefil spravne. po dnesnim mailovani se Viden meni na Bratislavu, znacka i model zustavaji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxTrader Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Tak mám po ordinaci... a čtu předchozí příspěvky. Bacha, teď bude těžká filozofie..! Ale někteří lidé.. podvědomě( asi většina) má čas spojený s délkou svého života.. Já bych chtěl mít dobré hodinky ( swiss made ), abych neprošvihl čas na něco jiného.. Do konce zbývá xxx sekund. Nikdo nemyslí tak morbidně, ale v dnešní moderní společnosti člověk potřebuje určitý "jistý"bod.. nejlépe čas, ze kterého může čerpat jistotu.. A pokud je to značka hodinek, zvázáná s jeho pocitem jistoty..historií, renome, nebo prostě pocitem spolehlivosti ( švýcarský strojek.. SPUTNIK ), tak je jeho život v pořádku.. má jistotu. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 to mas dobry, Foxi... me v podstate ani nezajima, kolik je hodin. Ja jen proste mam rad hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 me v podstate ani nezajima, kolik je hodin. Ja jen proste mam rad hodinky... No jasně, přesný čas mám v mobilu - na ruce precizní mechanický šperk s machrindexem. Snad odjakživa se cítím bez hodinek jako bez ruky, bez koncenterace, bez duše... Ale zjišťuju, že nervozitu nevyvolává nevědomost o čase, ale absence klíčové hračky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 to mas dobry, Foxi... me v podstate ani nezajima, kolik je hodin. Ja jen proste mam rad hodinky... To bych podepsal, nedavno jsem nosil cely den nenatazene hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 To bych podepsal, nedavno jsem nosil cely den nenatazene hodinky Ja jsem mel jednou narizeny uplne mimo cas. Prisel jsem na to az ve chvili, kdy po mnoha pohledech na hodinky prisel ten, jehoz ucelem bylo zjistit kolik je hodin . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Ja jsem mel jednou narizeny uplne mimo cas. Prisel jsem na to az ve chvili, kdy po mnoha pohledech na hodinky prisel ten, jehoz ucelem bylo zjistit kolik je hodin . mě se zase velmi často ptají zda spěchám, když furt koukám na hodinky.. a nebo na ně kouknu , někdo to vidí a ptá se "Kolik je? " a já neumím odpovědět, protože jsem čas rozhodně nesledoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 mě se zase velmi často ptají zda spěchám, když furt koukám na hodinky.. u mě je tohle už za hranicí slušnosti a proto většinou svoje chování aktivně sám vysvětluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Taky už jsem to z pocitu studu (před tím, že dávám najevo pohledem na hodinky jak se nudím) několikrát vysvětloval "víte, já ty hodinky ...." ale mám pocit, že jsem si tím vysvětlením moc nepomohl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 a nebo na ně kouknu , někdo to vidí a ptá se "Kolik je? " a já neumím odpovědět, protože jsem čas rozhodně nesledoval Tohle taky znam . Chocholousek uz ceka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 (upraveno) To celodenni pokukovani po hodinkach je hnusny zlozvyk, kolikrat kdyz jedu v aute, cumim na odlesky ciferniku misto na cestu ... Nemoc :-) Vzpominam si na svy prvni festiny tour de france 2005 za celych 6 tisic... Mel jsem pocit, ze kupuju neco neskutecne drahyho... Jo to bejvavalo. Posledni dobou premyslim nad tim, jestli by nebylo lepsi nemit zadne hodinky... Upraveno 13. dubna 2010 uživatelem Messiah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Tohle taky znam . Chocholousek uz ceka... Nejzajímavější na tom je, že se to dá opravdu přirovnat k rakovině... Napadá to všechny bez ohledu na společenské postavení, vždělání, místo, věk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Nejzajímavější na tom je, že se to dá opravdu přirovnat k rakovině... Napadá to všechny bez ohledu na společenské postavení, vždělání, místo, věk... Rakovina, eh? Jsou lidi, kteří takhle definujou lásku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se