Přejít na obsah

Jdu si takhle po ulici...

Doporučené příspěvky

no jo, a cemu? ja jsem rikal jedne kamaradce - nechces jet se mnou v patek vodpo do vidne? prej co tam? rikam, ze pro hodinky. uz zas? nechces investovat do neceho smysluplnejsiho? tak sem se ji ptal do ceho jako, ze prej by potrebovala kabelku. nebo na dovolenou ze bysme jeli. bla bla... dalsi auto nemam kam zaparkovat, hodinkovej budget na koupeni bytu nestaci, stejne nevim, co bych s nim delal, jestli pronajimal - ted mi tam tim padem budou bydlet cizi lidi... fakt sem o tom premyslel celou noc, do ceho smysluplne investovat... a vysledek je, ze v patek jedu do vidne pro hodinky, akorat kamaradku si vezmu ssebou jinou :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

z PP prichazi v uvahu jedine nautilus, a to bych musel vetsinu prodat a hlavne si je zkusit.. AP je lepsi velikostne, ale ja nepotrebuju mit maly budicky, nepotrebuju stopky, jediny co chci, je tri rucicky a datum. chci si opet koupit hodinky na krame, za palbu, aby mi bylo lito se jich zbavovat, nehlede na to, ze myslim, ze uz sem se trefil spravne. po dnesnim mailovani se Viden meni na Bratislavu, znacka i model zustavaji...

Odkaz ke komentáři

http://www.sheron.sk/produkty.html zeby nieco z hornej polovice?
z PP prichazi v uvahu jedine nautilus, a to bych musel vetsinu prodat a hlavne si je zkusit.. AP je lepsi velikostne, ale ja nepotrebuju mit maly budicky, nepotrebuju stopky, jediny co chci, je tri rucicky a datum. chci si opet koupit hodinky na krame, za palbu, aby mi bylo lito se jich zbavovat, nehlede na to, ze myslim, ze uz sem se trefil spravne. po dnesnim mailovani se Viden meni na Bratislavu, znacka i model zustavaji...
Odkaz ke komentáři

Tak mám po ordinaci... a čtu předchozí příspěvky. Bacha, teď bude těžká filozofie..! Ale někteří lidé.. podvědomě( asi většina) má čas spojený s délkou svého života.. Já bych chtěl mít dobré hodinky ( swiss made :thumbsup_anim: ), abych neprošvihl čas na něco jiného.. Do konce zbývá xxx sekund. :giljotiini: Nikdo nemyslí tak morbidně, ale v dnešní moderní společnosti člověk potřebuje určitý "jistý"bod.. nejlépe čas, ze kterého může čerpat jistotu.. A pokud je to značka hodinek, zvázáná s jeho pocitem jistoty..historií, renome, nebo prostě pocitem spolehlivosti ( švýcarský strojek.. SPUTNIK :D :wub: ), tak je jeho život v pořádku.. má jistotu. ;).

Odkaz ke komentáři

me v podstate ani nezajima, kolik je hodin. Ja jen proste mam rad hodinky...

No jasně, přesný čas mám v mobilu - na ruce precizní mechanický šperk s machrindexem.

Snad odjakživa se cítím bez hodinek jako bez ruky, bez koncenterace, bez duše...

Ale zjišťuju, že nervozitu nevyvolává nevědomost o čase, ale absence klíčové hračky.

Odkaz ke komentáři

Ja jsem mel jednou narizeny uplne mimo cas. Prisel jsem na to az ve chvili, kdy po mnoha pohledech na hodinky prisel ten, jehoz ucelem bylo zjistit kolik je hodin :) .

:) mě se zase velmi často ptají zda spěchám, když furt koukám na hodinky.. :) a nebo na ně kouknu , někdo to vidí a ptá se "Kolik je? " a já neumím odpovědět, protože jsem čas rozhodně nesledoval :)

Odkaz ke komentáři

To celodenni pokukovani po hodinkach je hnusny zlozvyk, kolikrat kdyz jedu v aute, cumim na odlesky ciferniku misto na cestu ... Nemoc :-) Vzpominam si na svy prvni festiny tour de france 2005 za celych 6 tisic... Mel jsem pocit, ze kupuju neco neskutecne drahyho... Jo to bejvavalo. Posledni dobou premyslim nad tim, jestli by nebylo lepsi nemit zadne hodinky...

Upraveno uživatelem Messiah
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...