Přejít na obsah

PRESTIGE - vytvořte si vlastní obuv

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

Na tyhle botičky mám velké vzpomínky z dětství..Vždyť sou na světě taky trochu díky mně ( poskytl sem své klukovské nohy coby zkušební, s úkolem dát jim zabrat..) Prožily se mnou mnoho a měly tu výhodu, že po zničení, nebo po určité době sem dostal od táty zbrusu nový pár.. a tak tomu bylo i u jiných modelů obuvi. jenže pak mi vyrostla noha nad " desítku a bylo po vzorkovém businésu.

Jó Svit uměl pěkný věci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prestige jsou pro mě, stejně jako Primky, velmi pohodlné a stejně jako Primky prakticky nezničitelné.

Dobré přirovnání, až na to, že dnes je už spíš seženeš jako nekvalitní fejky od Vietnamců, kdežto u primek si ještě pořád můžeš vybrat :) U "prestiží" jsem to vyzkoušel, u primek zatím ne, ani se k tomu nechystám.

Odkaz ke komentáři

Jó, Prestige jsou pro mne jednou ze vzpomínek na gympl a štěstí při natrefení na ně v Prioru v Pardubicích. Jen mám pocit, že ty "fajfky" ze strany měly nějaký jiný tvar...?

Jako já, první boty jsem dostal když jsem šel na gympl, a to ťamani ješte stáli u soustruhů :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

Jako já, první boty jsem dostal když jsem šel na gympl, a to ťamani ješte stáli u soustruhů :gun_bandana:

A do té doby bos...? Nebo jste si půjčovali dřeváky se sourozenci? Jindřich Šimon Baar - Pro kravičku...(Světáci) :cheers: :D

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

A do té doby bos...? Nebo jste si půjčovali dřeváky se sourozenci? Jindřich Šimon Baar - Pro kravičku...(Světáci) :cheers: :D

My i ted jsme úžasně chudí, když jde syn do školy a vezme si boty, tak musím jít do BMW bosky.

Jen, hugo boss voblek, brajtle ale boty žádné!

Odkaz ke komentáři

Teď ve středu jsem viděl na kamarádovi ten typ se lvy, cca 1.800,- Kč. Jsou prý úžasně lehké, ale žádné valné pochození v nich není, spíše do města, nikam jinam se profilem podrážky nehodí ... Koupil si je jako patriot, lehce mi to připomíná primky od Eltonu a jednu z jejich zákaznických skupin ... B)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...