gerhard Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 No prave mi priplaval shark aj so sponou,vsetko krasne zabalene, montaz :-) vpohode a vsetko dobre je u konca. Spona nedrzi!!! Ani v pozicii mimo zapastia t.j. na stole ze to len chcem zapnut,a o tom ze na ruke ani nehovorim. Som nastvany az do ... stalo to nejake supky,tak co chlapci IHNED POSLAT SPAT???!!! alebo dufat ze je to len novy remienok a sa to spravi,ale neverim tomu je to prilis lahke otvorit a kurna nedrzi to....!!!! What should I do now??? Viem ze ideal by bola OMEGA origo spona avsak aj na ofrei stoji majlant a to som chcel na sarka ze ked budem mat svoje dni:-) tak si to obcas hodim takto.... za 40eur by som ocakaval ze to aspon bude drzat pokope . Ocel je fajn , looks good,but doesn`t work 4me... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Mel jsem nekolik neorigo spon, preklapecek i motylovek a vzdy drzely perfektne. To neni o tom, jestli je origo nebo ne. Myslim, ze je dulezite, aby funfovala bezchybne, jinak hrozi, ze se otevre v nejnevhodnejsi dobu a poskodis hodinky. Musis ji taky verit. Ja bych ji reklamoval. Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem Frantik
Helex Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Nemám zkušenosti s překlápěcí, ale mám rád motýlkový. Koupil jsem si Bear na chronoshopu (vlastně dvě) a jsem spokojenej, stojej pár kaček.
bandicoot Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 a poznáš, kde by to mělo držet, kde je ta chyba?
gerhard Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Poslal som im mail,uvidim aka bude reakcia,neviem ak nic objednam z Chronoshopu. Nezavesil by som na ne ani babkine Primky. Nedrzi to v miestach kde je to oznacene. Uz samotny tah remienku ju otvara. To by zrejme nepomohlo ani keby sa vycvalal ( co nema sancu lebo je to nenositelne)... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Zkus tu stredni cast vice prohnout nebo narovnat (ted nevim na kterou stranu to zapada) mohlo by to pomoct.
gerhard Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Zkus tu stredni cast vice prohnout nebo narovnat (ted nevim na kterou stranu to zapada) mohlo by to pomoct. Dakujem za radu skusi, to mrknut zpada to na strany,resp su tam ako keby ozuby ale idem to este raz mrknut dik moc.!
gerhard Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) To BAKER : Tak GENIALNA RADA ja su naprostej chnup. Och teraz to tak krasne sedi a ide tazko:-)...Boze...to je parada.!!!!!!!! Som rad, ze nemusim nic reklamovat. Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem gerhard
Josef01 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 jojo já jsem Ti psal, že tam je malý průhyb
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Kde jsi koupil ten řemen? Mně by se hodila spona, jestli je to 18mm.
gerhard Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 To Jesef01 :-) no mne to musi asi niekdo po lopate povedat a ked som na to mrkol myslienka prva stratim narok na reklamaciu, myslienka druha,kurna logicky ved ked to ohnem o mm uz to tam pojde tazsie:-) so easy a narobil som kvoli tomu ...cele vlakno. To Kamil http://www.watch-band-center.com/watchstra...nless-stee.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se