sery.vlk Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 JLC inovují neskutečným tempem. Master Compressor Chronograph má být od podzimku k mání v nové, designově umírněnější verzi. Ciferník je přehlednější, minutový čítač pro nás tupozraké půjde lépe odčítat, datum se posunulo na pozici mezi 3 a 4. Mně se podle obrázku tato verze líbí víc .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 supr, moderní ale přitom střídmý chronograf u JLC chyběl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 To nikdy neskončí. To nikdy neskončí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicka Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Můžu se zeptat na co jsou ty dvě malé červené šipky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Můžu se zeptat na co jsou ty dvě malé červené šipky? Abys věděl, na jakou stranu otočit tím křídlatým elementem, až budeš chtít ty hodinky štelovat - tím otočením to jakoby "odjistíš". Zrovna tak tlačítka chronografu - v jedné poloze jsou odjištěna pro měření, v druhé zajištěna pro vodotěsnost. Jen teď nevím - červeně je odjištěno nebo zajištěno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Jen teď nevím - červeně je odjištěno nebo zajištěno? Ty už lezeš do vany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Jen teď nevím - červeně je odjištěno nebo zajištěno? na bouchačkách co mam to znamená odjištěno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Ty už lezeš do vany? Já normálně lezu do vany, akorát mě z ní čouhá noga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Já normálně lezu do vany, akorát mě z ní čouhá noga. taky způsob jak nenamočit hodinky s WR 30m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Já normálně lezu do vany, akorát mě z ní čouhá noga. Ty ji máš pořád polomrtvou? Vystrč i tu ruku s JLC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 (upraveno) Abys věděl, na jakou stranu otočit tím křídlatým elementem, až budeš chtít ty hodinky štelovat - tím otočením to jakoby "odjistíš". Zrovna tak tlačítka chronografu - v jedné poloze jsou odjištěna pro měření, v druhé zajištěna pro vodotěsnost. Jen teď nevím - červeně je odjištěno nebo zajištěno? Ak sa mozem pridat cervene je odjisteno...na obrazku su vsetky odjisteny....sipka ukazuje smer zaistenia....zevraj by to malo byt aj prachotesne preto by mali byt stale v polohe zajisteno... Ale aj mne sa pacia.... Upraveno 15. dubna 2010 uživatelem stopa99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 na obrazku su vsetky odjisteny... Snad jen korunka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Snad jen korunka? Odporuca sa vsetky 3.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 15. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Snad jen korunka? Popravdě řečeno, nwm... Stávající model má u korunky z jedné strany aretace dvě červené šipky (= poloha odjištěno), z druhé strany jednu bílou šipku. U aretace tlačítek pouze jednu červenou šipku (= odjišěno, lze ovládat stopky). Na fotce to vypadá jako Andrewovo sloupnuté samolepky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 15. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 (upraveno) Popravdě řečeno, nwm... Stávající model má u korunky z jedné strany aretace dvě červené šipky (= poloha odjištěno), z druhé strany jednu bílou šipku. U aretace tlačítek pouze jednu červenou šipku (= odjišěno, lze ovládat stopky). Na fotce to vypadá jako Andrewovo sloupnuté samolepky Ještě k těm "kompresorům". V praxi se s nimi manipuluje rychleji a snáze než se šroubovací korunkou/tlačítky. Nikde jsem ale nezaznamenal, jak jsou vůči normálnímu zacházení odolné, předpokládám, že v rámci přetěsnění se mění všechna (tuším tři) gumová těsnění včetně toho spešl, ovládaného při aretaci. Tento systém těsnění korunky a tlačítek stopek JLC používá i u modelů z řady Master Compressor Diving; u některých udává odolnost do 100 atm - takže výsledek obdobný jako u šroubovacích korunek. Edit: typo Upraveno 15. dubna 2010 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) Ty staré chrona se mi líbí víc, asi zvyk............ Z těch nových bych bral jenom toho černého aligátora, pasuje k těm hodinkám líp, než ten původní hnědý. Pokud jde o to těsnění korunky a "čudlíků" chrona, mělo by WR 100 zajišťovat samotné těsnění. Pojistky jsou jenom proti nechtěné manipulaci pod vodou. Tak mě ještě napadlo, že si budu muset vyplnit datum na záruční kartě, když už se starý model nebude vyrábět. No, aspoň se zaregistruju do LeClubu. Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem Jumbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 Na fotce to vypadá jako Andrewovo sloupnuté samolepky Vlastně ty hodinky na kterých se mi tehdy odlouply, byly možná inovovaným konceptem. Jdu vzít párátko a nožík a servat je z těch co mám teď (abych šel s dobou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 Ty staré chrona se mi líbí víc, asi zvyk............ Z těch nových bych bral jenom toho černého aligátora, pasuje k těm hodinkám líp, než ten původní hnědý. Pokud jde o to těsnění korunky a "čudlíků" chrona, mělo by WR 100 zajišťovat samotné těsnění. Pojistky jsou jenom proti nechtěné manipulaci pod vodou. Tak mě ještě napadlo, že si budu muset vyplnit datum na záruční kartě, když už se starý model nebude vyrábět. No, aspoň se zaregistruju do LeClubu. Zaregistruj sa.... mne po registracii poslali orginal JLC lestiacu handricku na hodinky.....malickost ale potesi.....no nie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 Zaregistruj sa.... mne po registracii poslali orginal JLC lestiacu handricku na hodinky.....malickost ale potesi.....no nie.... Jasně, na "hadru" JLC se budu těšit, ale taková prodloužená záruka není k zahození, kdyby něco.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 16. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) ..., ale taková prodloužená záruka není k zahození, kdyby něco.............. Tak to příště musíš nakupovat v JLC butiku - nedostaneš slevu (nebudou přece podrážet autorizované prodejce), zato 4 roky záruku... Edit: formulace Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se