Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  cigi napsal:
černý nastavuje lidem zrcadlo tak to jako třeba bulharům entropou ? A je to prapůvodní význam umění ?? to vás učili na uprum? čeče, ..... :D

Musím říct, že jak jsem byl docela zklamanej, tedy velice zklamanej tím, co kaplický předvedl zrovna ve svý domovině (jeden z nejhoších jeho návrhů vůbec, pokud vím horší je snad jen ten falický mrakodrap a nepochopitelný karavan). Štvalo mě to, protože jsem si myslel, že recykluje svůj dvacet let starý fenomenální projekt na knihovnu do Paříže proto, že nás má , jak sám říkal, za retardy zpoza Krušných hor. Byl pak překvapenej logickou reakcí, že se líbí jupíkům co si přečtou lifestyle a jsou machří na architekturu, ale nelíbí se architektům, pro který to je ten 20 let starý projekt a opravdu konzervativním politikům, pro který je to architektura z příštího tisíciletí. Dost mě tenkrát trápilo, jak to neunesl a dělal docela vostudu celý branži, místo, aby si normálně poslechl, co si druzí myslí, a nebyly to žádný blbosti, třeby ty Klausovy i Bémovi připomínky měly hlavu i patu - a mohlo to dopadnout daleko jináč.

Nejčko se kloním k názoru utrejcha, že by tu za ty prachy pro ty jupíky alspoň něco vyrostlo, i když se rozjíždí rekonstrukce Klementina, a to je opravdu daleko přednější a ještě lepší využití těch dvou miliard.

Docela by mě zajímalo, jseli ještě existuje ten vstup na zahradu, který prý kaplický dělal pro dýtla.

Ad 1 jasně woe..že učili....a co učili vás na tý vaší polytéchnice, že Věstonická venuše má velký kozy proto, aby tenkrát chlapům pořádně stál :lol2:

Ad 2 chlape nějak jsem tě asi přecenil, vostrej jazyk, to jo, ale seš nějak těžkej na p...l, že bys pasoval na ty jeho retardy zpoza Krušných hor?? :D (nic osobního, jen přátelské dloubnutí :D )

Ad 3 nevim nic

a nakonec, prdnu jsem všechny návrhy co prošly do druhýho kola...výsledek je snad jasnej. Je to stejná písnička jako s tím Gehryho barákem u vody. Odborná veřejnost tenkrát kvičela jak pominutá...

post-817-1272022021.jpg

post-817-1272022028.jpg

post-817-1272022035.jpg

post-817-1272022045.jpg

post-817-1272022051.jpg

post-817-1272022060.jpg

post-817-1272022323.jpg

post-817-1272022331.jpg

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak měl ten "chrchel" být fakt zelenej jako je na návrzích co postnul cigi? Chápu to dobře tak, že se kaplický snažil trochu zmírnit odpor části veřejnosti a pak už mluvil jen o barvě "šampíčka"?

Odesláno

:D na polytěchnice venuši nezmiňovali. Ani zrcadlo.

Hele, to je paráda, žes připomněl ty návrhy - musím říct, že roříznutý oblázek a zmuchlaná plástev opravdu nenechávají děrovanou chobotničku o samotě :D :D

Teď vážně - mně se nejvíc líbila kostka 262, myslím, že měla nejvelkorysejší vntiřní prostor a slibovala být opravdu knihovnou a centrem, taky by se do ní chodilo zepředu a né zezadu, jako do chobotnice, ale nešť - pro vás z druhýho břehu by byla asi málo extrovertní, co ?

Odesláno
  Alessio napsal:
Tak měl ten "chrchel" být fakt zelenej jako je na návrzích co postnul cigi? Chápu to dobře tak, že se kaplický snažil trochu zmírnit odpor části veřejnosti a pak už mluvil jen o barvě "šampíčka"?

Já myslím, že on potom barvu pod nátlakem změnil.

Odesláno
  Chumpus napsal:
Na stránkách DOXu je to celkem rychle k nalezení...

Jinak dneska jsem na výstavě byl, je to zajímavý. Děkuju za tip.

tak na tech strankach jsem to nenasel,jinak sme s pritelkou byly taktez,za me super,stalo to za.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...