Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, že spojit hodinky s mobilem není špatnámyšlenka. Ale na druhou stranu, spousta lidí přestala kvůli mobilům hodinky nosit a taky bych řekl, že jen málokdo bude ochoten myslet na to, že si musí hodinky každý týden nabít. Ale svoje příznivce si určitě najdou. Lidí, kteří si takovou techniku kupují proto, aby si s ní hráli, je přeci jenom poměrně dost:-)

Odesláno

Jo, jasně. Tím spojením jsem nemyslel integraci dvou zařízení do jednoho, ale jejich vzájemné propojeni.

Odesláno

hmm ,ale už před poměrně dost lety cca 10ti jsem viděl na fotce funkční mobil ve formě hodinek od Panasonicu.Nebyl od té doby sám,ale ty ostatní si teď nevzpomenu. Někde to určitě mám. U tohohle mi uniká smysl.

Odesláno

...asi, když ti někdo zavolá, tak se nejprve podíváš na hodinky, rozhodneš se, jestli ten hovor chceš přijmout a pak - ať už se rozhodneš jakkoliv - telefon stejně musíš vzít do ruky a hovor buď vzít nebo odmítnout:-) Ale možná, že odmítnout ho jde i přímo z těch hodinek. Osobně si myslím, že takovéhle věci se dělají jenom proto, že to prostě jde. Své zákazníky si najdou vždycky.

• po měsíci...
  • Po letech...
Odesláno

Ahoj všem, před necelými třemi měsíci jsem se stal vlastníkem těchto hodinek.....Měl jsem možnost koupit je velmi levně (1600,- Kč) na jednom aukčním serveru, byly nové a tak jsem neodolal :) . A abych to tu malinko oživil, udělal jsem pár fotek.

p1160829fk0.jpg

p1160836ya9.jpg

p1160837ja2.jpg

p1160830xc1.jpg

p1160832lu3.jpg

p1160842bu9.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...