Japezz Odesláno 29. září 2006 Nahlásit Odesláno 29. září 2006 Uz dlouho si chci koupit novej telefon i hodinky a tyhle sou docela pekne :-) http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefony/A....asp?ARI=113623
Japezz Odesláno 1. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Spoluprace Fossil a Sony Ericsson
siwi Odesláno 2. října 2006 Nahlásit Odesláno 2. října 2006 Myslím, že spojit hodinky s mobilem není špatnámyšlenka. Ale na druhou stranu, spousta lidí přestala kvůli mobilům hodinky nosit a taky bych řekl, že jen málokdo bude ochoten myslet na to, že si musí hodinky každý týden nabít. Ale svoje příznivce si určitě najdou. Lidí, kteří si takovou techniku kupují proto, aby si s ní hráli, je přeci jenom poměrně dost:-)
VS Odesláno 2. října 2006 Nahlásit Odesláno 2. října 2006 Mám takové tušení, že to není mobilní telefon, ale jenom terminál, který upozorňuje na stav mobilního telefonu, příchozí hovory a SMS.
siwi Odesláno 2. října 2006 Nahlásit Odesláno 2. října 2006 Jo, jasně. Tím spojením jsem nemyslel integraci dvou zařízení do jednoho, ale jejich vzájemné propojeni.
t2 Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 hmm ,ale už před poměrně dost lety cca 10ti jsem viděl na fotce funkční mobil ve formě hodinek od Panasonicu.Nebyl od té doby sám,ale ty ostatní si teď nevzpomenu. Někde to určitě mám. U tohohle mi uniká smysl.
siwi Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 ...asi, když ti někdo zavolá, tak se nejprve podíváš na hodinky, rozhodneš se, jestli ten hovor chceš přijmout a pak - ať už se rozhodneš jakkoliv - telefon stejně musíš vzít do ruky a hovor buď vzít nebo odmítnout:-) Ale možná, že odmítnout ho jde i přímo z těch hodinek. Osobně si myslím, že takovéhle věci se dělají jenom proto, že to prostě jde. Své zákazníky si najdou vždycky.
Tomasek Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Dneska jsem je měl na ruce, opravdu pořádnej kus železa, ale nic pro mě. Na webu jsem je viděl za 7900 na www.chrono.cz
michael99 Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Ahoj všem, před necelými třemi měsíci jsem se stal vlastníkem těchto hodinek.....Měl jsem možnost koupit je velmi levně (1600,- Kč) na jednom aukčním serveru, byly nové a tak jsem neodolal . A abych to tu malinko oživil, udělal jsem pár fotek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se