Breese Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 sibirnaya napsal: strilel bych na potkani damy ze servisniho oddeleni hodinarstvi Hanak v Brne. a)vsechno strasne trva b)nevi co prodavaji - napr chci li kozeny pasek, netusi jake rozmery maji a nemaji c)jejich pristup je opravdu vzdy na ranu, at servisuju hodinky za 10 nebo 40 tis. d)rozumi tomu jako koza petrzeli na zaklade teto zkusenosti jsem do prodejni casti jeste nepachl... Ja jsem prvne jsem navstivil prodejnu na Rasinove. Bohuzel jsem z te pani za pultem mel takovy neprijemny pocit a bylo na ni - rekl bych - hodne videt, jak moc ji otravuji svymy dotazy. Vubec se nesnazila a nakonec me odpalkovala s tim, ze objednavka bude trvat nejmin mesic. Tak jsem skocil na Josefskou a tam to byl pravy opak. Velice mila a vstricna pani, ktera vse trpelive vysvetlila a ukazala. Pak nekam zavolala a za 3 dny jsem mel hodinky na ruce
Foundryman Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 Jo, Hanák servis, to je naprostá katastrofa. Jak jsem ateista, tak se denně modlím, aby se v Brně pustil do Švýcarů i někdo jiný.
Foundryman Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 Rentiere, pořiď si děrovací kleště, lepší stojí cca 350,- Kč a máš klid jednou provždy :-) Já to tak udělal po dvou zprasených úpravách taky.
rentier Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 Foundryman napsal: Rentiere, pořiď si děrovací kleště, lepší stojí cca 350,- Kč a máš klid jednou provždy :-) Já to tak udělal po dvou zprasených úpravách taky. Vidíš, to mě nenapadlo. Doporučíš nějaký osvědčený model? A to by vlastně mohly fungovat i na pásek/řemen u kalhot, kde už jsem taky na poslední dírce...hádejte proč?
mechano Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 rentier napsal: Foundryman napsal: Rentiere, pořiď si děrovací kleště, lepší stojí cca 350,- Kč a máš klid jednou provždy :-) Já to tak udělal po dvou zprasených úpravách taky. Vidíš, to mě nenapadlo. Doporučíš nějaký osvědčený model? A to by vlastně mohly fungovat i na pásek/řemen u kalhot, kde už jsem taky na poslední dírce...hádejte proč? Jo Rotšildovi , ti si žijou.........
Foundryman Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 Rentiere, třeba Bauhaus, když už brousíš v okolí Mendláku Mají to v regálu s vercajkem, je na nich otočná hlavice s různými průměry děr.
rmx Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2007 Kamil napsal: Když o tom tak přemýšlím, mám stejné zkušenosti. Taky už se mi párkrát někde snažili namluvit nějaké nesmysly. A úplně nejhorší je, když prodejci vyvrátím jeho mylný názor a on nebo ona začnou být nepříjemní, místo aby uznali omyl nebo chybu. Zrovna dnes se mě snažila v Plzni prodavačka přesvědčit o nějakém bludu ohledně Seamasterů. Napis prosim te kde, typuji ze v Cezarovi na Namesti republiky.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2007 rmx napsal: Napis prosim te kde, typuji ze v Cezarovi na Namesti republiky. Tipuješ správně.
MiSyk Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2007 Kamil napsal: rmx napsal: Napis prosim te kde, typuji ze v Cezarovi na Namesti republiky. Tipuješ správně. ... mám tam podobné zkušenosti mladší paní rozdává moudra na počkání, např. že "Omegy jsou nejpřesnější hodinky na světě a že to snad ví každej... " a "že ty IWC už nedělaj, páč nejsou nic extra" ... mimochodem myslím, že uvolněnou vitrínu zaplnila CASIA ... takže tak chodím občas jen čumět do výlohy :D
šarik Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2007 Rád bych podotkl k servisu u Hanáků, že ty mladý kočky o hodinařině neví vůbec nic, ale s paní šéfovou se dá dobře pokecat o hodinkách a je pravda, že když tam zavítám, tak chci jednat pouze s ní. Ale hodináři snad odvádí svoji práci dobře, nee?
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2007 to je pravda, hodinari jsou ok... pak uz me vadi jen parkovani, ale to je muj problem :-)
gustav Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 ladičpian napsal: Chápejte lidíí, v krásným, osvětleným, naleštěným, třpytícím se........ obchodě s hodinkama musí přeci prodávat slečna, nejlépe blondýna s velkejma kozama a výstřihem, ale že je úplně vymetená a o hodinkách neví ani "fň", tak to ty majitele těch navoněnejch a předraženejch kšeftů, asi vůbec nezajímá!!! V některých obchodech, jsou alespoň ochotný, ukázat, vyhledat, najít, ale někde koukaj, jako pane co vůbec chcete, buď si to kupte, nebo jděte. Ahoj,na tohle můžu reagovat jedině tím,že já mám úplně jinou zkušenost s klenotnictvím Hanák na Rašínové,jsem jejich stálý zákazník,vždy se tam setkávám s pochopením,ochotou a vstřícností. Takže dělit tyto dámy na brunety a blondýny mi přijde scestné,dělil bych je spíš na ty s profesionálním přístupem k zákazníkovi a na ty bez něj.Moje zkušenost je taková, že na této prodejně jsem se s profesionálním přístupem setkal vždy.
NIGHTinGALE Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 gustav napsal: ladičpian napsal: Chápejte lidíí, v krásným, osvětleným, naleštěným, třpytícím se........ obchodě s hodinkama musí přeci prodávat slečna, nejlépe blondýna s velkejma kozama a výstřihem, ale že je úplně vymetená a o hodinkách neví ani "fň", tak to ty majitele těch navoněnejch a předraženejch kšeftů, asi vůbec nezajímá!!! V některých obchodech, jsou alespoň ochotný, ukázat, vyhledat, najít, ale někde koukaj, jako pane co vůbec chcete, buď si to kupte, nebo jděte. Ahoj,na tohle můžu reagovat jedině tím,že já mám úplně jinou zkušenost s klenotnictvím Hanák na Rašínové,jsem jejich stálý zákazník,vždy se tam setkávám s pochopením,ochotou a vstřícností. Takže dělit tyto dámy na brunety a blondýny mi přijde scestné,dělil bych je spíš na ty s profesionálním přístupem k zákazníkovi a na ty bez něj.Moje zkušenost je taková, že na této prodejně jsem se s profesionálním přístupem setkal vždy. Neber to zle, prosím, ale tvůj nový nick & první příspěvek (a hned obhajoba) mě nutí položit dotaz, jestli u Hanáka pracuješ?
gustav Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Myslíš jako že patřím mezi ty načančané blondýnky, co ti tak leží v žaludku?
acmik Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 gustav napsal: Myslíš jako že patřím mezi ty načančané blondýnky, co ti tak leží v žaludku? to asi ne, ale jeste porad lepsi varianta by byla je zamestnavat
Fester Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Co se týče prodejny Hanák v Brně, tak mají výborný výběr kvalitních značek, ale od té doby co paní Hanáková vede servis už je moc nenavštěvuji. Bohužel nejsem člověk, který by si mohl nové (drahé) hodinky kupovat každý měsíc a dokonce ani každý rok, takže jsem chodil vždycky jenom na čumendu a splknout s paní Hanákovou, nebo panem Hanákem. Jenže v prodejně se vyskytovaly i prodavačky, které mě hned profesionálně odhadly že jsem "socka" která jde jen koukat a otravovat a i když mi to neřekly přímo, bylo tam takové dusno. Takže poslední dobou vždycky jenom tak mrknu do výlohy když jdu kolem, pokochám se vystavenými modely a zase šmajdám dál. Vevnitř už jsem dlouho nebyl. No a až si naspořím dostatek korunek na vysněné hodinky, domluvím se s paní Hanákovou a nechám si je prodat od ní. Prodejna Hanáků na Josefské je úplně o něčem jiném, resp. byla, když jsem tam byl naposledy.... Jinak co se týče servisu, tak maximální spokojenost.
grga_pitic Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Lenin napsal: Co se týče prodejny Hanák v Brně, tak mají výborný výběr kvalitních značek, ale od té doby co paní Hanáková vede servis už je moc nenavštěvuji. Bohužel nejsem člověk, který by si mohl nové (drahé) hodinky kupovat každý měsíc a dokonce ani každý rok, takže jsem chodil vždycky jenom na čumendu a splknout s paní Hanákovou, nebo panem Hanákem. Jenže v prodejně se vyskytovaly i prodavačky, které mě hned profesionálně odhadly že jsem "socka" která jde jen koukat a otravovat a i když mi to neřekly přímo, bylo tam takové dusno. Takže poslední dobou vždycky jenom tak mrknu do výlohy když jdu kolem, pokochám se vystavenými modely a zase šmajdám dál. Vevnitř už jsem dlouho nebyl. No a až si naspořím dostatek korunek na vysněné hodinky, domluvím se s paní Hanákovou a nechám si je prodat od ní. Prodejna Hanáků na Josefské je úplně o něčem jiném, resp. byla, když jsem tam byl naposledy.... Jinak co se týče servisu, tak maximální spokojenost. Jojo o tom uz psal Max Weber ve vztahu k urednikum - razitko je povysuje do sfery nadrazenosti nad obcany - podobne je to s prodavackama v luxusnich kramech - nevadi ze maji s bidou zakladku ale maji pocit ze tim ze obsluhuji v takovem kramu jsou neco vice a kdyz hned nekoupis tak jsi "socka" - pritom casto pri tom hodnoceni zapominaji ze ony samy si na zbozi jez prodavaji nevydelaji za cely zivot..... ale coz, blahoslaveni chudi duchem...............
klobadysek Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 [Jojo o tom uz psal Max Weber ve vztahu k urednikum - razitko je povysuje do sfery nadrazenosti nad obcany - podobne je to s prodavackama v luxusnich kramech - nevadi ze maji s bidou zakladku ale maji pocit ze tim ze obsluhuji v takovem kramu jsou neco vice a kdyz hned nekoupis tak jsi "socka" - pritom casto pri tom hodnoceni zapominaji ze ony samy si na zbozi jez prodavaji nevydelaji za cely zivot..... ale coz, blahoslaveni chudi duchem...] A ja si zase vcera udelal vylet do centra Dublinu a stavil se v Applebys (klenotnictvi). Uz u dveri me privetive zdravila hezka zrzka a zavedla me do patra ktere je cele rezervovano pro hodinky. Tam me predala roztomile kolegyni, ktera presto ze jsem zjevne vypadal jako nemajetny si mi nevahala venovat. Panove to je obchod kde by srdicko zaplesalo, k okamzitemu prodeji vsechno: Breguet, Franck Muller, UN,VC,JLC,IWC,Tag,Omega, Longines, Audemairs P, Zenith, Bell Ross, Breitling,Rolex a co ja vim jeste. Na muj skromny dotaz ci snad nejake Tissot ci Oris slecna odpovedela ze je bezne nevedou, ale mohou objednat. Na to ze ji platili dobre muzete vzit jed, protoze na muj dotaz na jeji oblibenou znacku: mi ukazala zapesti a na nem cervene Zenith Baby star. http://www.zenith-watches.com/scripts/getp...=0&pageid=3_7_2 Jo hosi mit tak ty prachy tak jsem tam stamgast....
grga_pitic Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 klobadysek napsal: [Jojo o tom uz psal Max Weber ve vztahu k urednikum - razitko je povysuje do sfery nadrazenosti nad obcany - podobne je to s prodavackama v luxusnich kramech - nevadi ze maji s bidou zakladku ale maji pocit ze tim ze obsluhuji v takovem kramu jsou neco vice a kdyz hned nekoupis tak jsi "socka" - pritom casto pri tom hodnoceni zapominaji ze ony samy si na zbozi jez prodavaji nevydelaji za cely zivot..... ale coz, blahoslaveni chudi duchem...] A ja si zase vcera udelal vylet do centra Dublinu a stavil se v Applebys (klenotnictvi). Uz u dveri me privetive zdravila hezka zrzka a zavedla me do patra ktere je cele rezervovano pro hodinky. Tam me predala roztomile kolegyni, ktera presto ze jsem zjevne vypadal jako nemajetny si mi nevahala venovat. Panove to je obchod kde by srdicko zaplesalo, k okamzitemu prodeji vsechno: Breguet, Franck Muller, UN,VC,JLC,IWC,Tag,Omega, Longines, Audemairs P, Zenith, Bell Ross, Breitling,Rolex a co ja vim jeste. Na muj skromny dotaz ci snad nejake Tissot ci Oris slecna odpovedela ze je bezne nevedou, ale mohou objednat. Na to ze ji platili dobre muzete vzit jed, protoze na muj dotaz na jeji oblibenou znacku: mi ukazala zapesti a na nem cervene Zenith Baby star. http://www.zenith-watches.com/scripts/getp...=0&pageid=3_7_2 Jo hosi mit tak ty prachy tak jsem tam stamgast.... tohle bohuzel jeste u nas casto nepochopili - zamestnavaji casto v dobrych obchodech podprumerny personal spane ho plati a ten se pak zakaznikum odvdecuje povrchnim "taxovanim" podle toho v cem jsou obleceni. Na druhou stranu, casto se chodim divat do Details, prodavacky sice vi o hodinkach kulove, ale co se tyce jednani jsou ok.
Fester Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 4 grga-pitic Nemyslím že chodím oblíkanej jak šupák, ale to je jedno. Párkrát jsem tam přišel, podíval se, pokochal, splknul s paní Hanákovou....a zase odešel.. No a pak začaly ty pohledy: Jéje už je tady zase, zas bude otravovat a nic nekoupí.... A tak jsem tam přestal chodit. Buď kouknu do výlohy, nebo projdu v Olympii to hodinářství (teď nevím jak se jmenuje), ale už neotravuju, pouze sdělím že se jenom podívám a zase jdu.... Nějak už mě to zkoušení a klábosení přešlo....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se