WDW Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Našel jsem doma tyto hodinky. Foto jen narychlo. Nevíte někdo o co by mohlo jít ?? Průměr je skoro 60 mm (bez korunky) Kdyžtak je otevřu a nafotím. Děkuji
wave ceptor Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Dobré orloje, není to dar přítele Golema?
bicista Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) Ty bych mohl nosit na bicepsu a pořad by vypadaly velky EDIT : Pravopis Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem bicista
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Honem je otevři, možná jsi našel poklad.
kubson Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 řek bych že laco to nejsou, chce to vidět vnitřnosti
ricous Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 V pilotkách se (taky) nevyznám, natož ve vintage (tyhle mi přijdou "trochu staršího data výroby"). Nechci ti vlévat mnoho optimismu do žil, ale já bych v nich nějakou tu raritku i viděl. Třeba si toho všimne Onion a další znalci. Jo, a neprodávej je do srazu v UL dne 14.5., ať si ten poklad aspoň prohlídnem...
WDW Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Kamil napsal: Honem je otevři, možná jsi našel poklad. Zítra je nechám otevřít a nafotím, pak se uvidí snad více. Poklad to asi nebude, ten se u nás dával do jiné krabice....
mechano Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 kubson napsal: řek bych že laco to nejsou, chce to vidět vnitřnosti Třeba budou i lepší...
afrikab Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Nechce se mi tu sjizdet internet a porovnavat fotky, ale Beobachtungsuhr by to byt mohly. PS: Pokud to budou skutecne ony, tak to pilotky nejsou. Piloti jej totiz nefasovali.
afrikab Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 PS: Ale na A. Lange & Sohne vypadaji...v cene neco malo pres 9tis USD.
WDW Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 afrikab napsal: PS: Ale na A. Lange & Sohne vypadaji...v cene neco malo pres 9tis USD. Vyadají jako by ji z oka vypadly, máš pravdu.... Mám zde ale zprávu, že jsou to 100% Laco... Zítra se podívám dovnitř a uvidíme. Pošlu foto.
WDW Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) Mám doma ještě tuto krabici, byla to v dětství moje sbírka hodinek z toho co jsem kde našel. Pokud by tam bylo pro někoho něco zajímavého, může mi napsat. Jsou tam nějaké Primky, Omega, Cerina, ty velké jsou Movado, BMW jsou automaty a dále z hlavy nevím. Foto je špatné, až to půjde, udělám lepší. Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem WDW
rorda Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) WDW napsal: Mám doma ještě tuto krabici, byla to v dětství moje sbírka hodinek z toho co jsem kde našel. Pokud by tam bylo pro někoho něco zajímavého, může mi napsat.Co jsi tím myslel?!? Jsi tu docela dlouho na to, abys věděl, že tímto porušuješ pravidla, pokud zde budeš něco nepřímo nabízet ... Navíc si myslím, že toto do fotogalerie nepatří ... Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem rorda
WDW Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Ještě se Vám pochlubím těmito, ty má doma vystavené. Moc pěkný kousek. Hodiny ze známé pražské hodinářské rodiny Engelschalck, s pořadovým číslem 240 Na prodej nejsou.
WDW Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) rorda napsal: Co jsi tím myslel?!? Jsi tu docela dlouho na to, abys věděl, že tímto porušuješ pravidla, pokud zde budeš něco nepřímo nabízet ... Navíc si myslím, že toto do fotogalerie nepatří ... Ano jsem tu dlouho, ale naposled tak před dvěma lety. Tak aby bylo vše v pořádku, nic na prodej ani zadarmo není, chtěl jsem Vám to jen ukázat. Případná výměna bude možná jen na pravidelných srazech. Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem WDW
WDW Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) rorda napsal: Co jsi tím myslel?!? Jsi tu docela dlouho na to, abys věděl, že tímto porušuješ pravidla, pokud zde budeš něco nepřímo nabízet ... Navíc si myslím, že toto do fotogalerie nepatří ... Kde tedy mohu ukázat zde přítomným své kousky ? Nebyl jsem tu už hodně dlouho, nyní mám konečně čas se opět věnovat hodinkám. Chtěl jsem se jen podělit o svoje "poklady, nepoklady" nic více. Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem WDW
rorda Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Potom je to v pořádku a sbírka je moc pěkná, některé kousky vypadají zajímavě a stojací hodiny jsou přímo impozantní kousek ... Ze strany je sklo s průhledem na stroj?!?
WDW Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) rorda napsal: Potom je to v pořádku a sbírka je moc pěkná, některé kousky vypadají zajímavě a stojací hodiny jsou přímo impozantní kousek ... Ze strany je sklo s průhledem na stroj?!? Ano, ze strany je sklo z průhledem na stroj. Hodiny jsou plně funkční ale mám je v klidu. Pustím si je jen ve sváteční chvilky.... Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem WDW
ricous Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 WDW napsal: Kde tedy mohu ukázat zde přítomným své kousky ? Zkoušíme udělat 1. sraz v UL tady - http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28820
WDW Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 ricous napsal: Zkoušíme udělat 1. sraz v UL tady - http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28820 Ano četl jsem, restauraci na Klíši pod kruhákem znám, časově je to na mě ještě moc daleko, ale za cca týden již budu vědět více, zda účast potvrdím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se