HonzaX Odesláno 28. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2005 To steel" čti pořádně!Psal jsem ,že si kámoš bere hodinky když jde na vlak. Coje na tom nepochopitelného? Jinak žádné přes týden nenosí. A zase lidi posuzuješ jen podle sebe! Co stačí Tobě nestačí jinému. Můj syn má rádiem řízená Casia a jiný nechce protože cestuje po Evropě a tvrdí,že potřebuje přesný čas.
zdenda Odesláno 28. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2005 http://xs.to/xs.php?h=xs24&d=05154&f=P1010004.JPG Já zatím sekám v těhle a drží inu válečná kořist;)
steel Odesláno 28. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2005 klidek chapeeku, muj prispevek byl pouze o tom, ze ta samotna informace kterou nam hodinky poskytuji neni vubec, ale vubec dulezita
HonzaX Odesláno 28. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2005 To steel " jsem asi starší takže, chlapeček jsi spíš Ty, časem ale taky zklidníš a přestaneš být jájínek.
MiDDDla Odesláno 28. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2005 Přece se tu nebudeme hádat, protože někdo si hraje na něco co není. Myslím že ta hádka mezi váma je irelevatní A SAKRA UŽ BYCHOM MĚLI TUTO DEBATU O ZBYTEČNOSTI UKONČIT...
steel Odesláno 28. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2005 tak jo honzo - psal jsem chlapeek (chlapík) nikoliv chalepeček a myslel jsem to "dobrosrdečně" nevim z ceho usuzujes, ze jsi starsi ale tohle je fakt blba diskuse - ahoj a promin jestli jsem te urazil
sim Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Zdravim vespolek, jen se chci zeptat na nazor odborniku. Kamarad se me chlubil, ze si koupil padelek Rolexek, model Daytona, dal pry za ne 25.000,-Kc hrde tvrdi, ze jsou k nerozeznani od originalu. Ta suma se me zda dost vysoka, nehlede na to, ze tady ve foru pisete o padelcich kolem 3.000,- a lepsi trida "A" tak 10.000,-Kc. Pry se s nima muze i potapet, tak nevim... Myslim si, ze asi nejspis tvrde preplatil padelek, co vy na to?
sim Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Diky za tvuj nazor. Ja si myslim take, ze je poradne preplatil a ty prachy za ne dal urcite, to si nevymysli, dokonce potvrzeno i jeho manzelkou.
sim Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 OK, dam mu odkaz na toto forum, at si pocte co koupil za ...
D.M.hodinar Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 zdravím thomasi, mužu tě ujistit, že není kopie jako kopie. Dělal jsem výměnu natahovací korunky a vodotěs na Rolex v Au 18kt. včetně řemínku, tak před 8týdny pro jednoho starožitníka, kdybych nebyl ujištěn, že jde o falso, tak jsem uvěřil, že mám v rukou po dlouhé době skvost. Šly za "kylo"!
Cyber Odesláno 24. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2006 D.M.hodinar napsal: zdravím thomasi, mužu tě ujistit, že není kopie jako kopie. Dělal jsem výměnu natahovací korunky a vodotěs na Rolex v Au 18kt. včetně řemínku, tak před 8týdny pro jednoho starožitníka, kdybych nebyl ujištěn, že jde o falso, tak jsem uvěřil, že mám v rukou po dlouhé době skvost. Šly za "kylo"! Ve vší úctě, bych prosil kontakt na toho Mongola, co si koupil údajně "kvalitní" fejky za stovku. Prodal bych mu s dovolením Karlštějn. A ze zisku Vás všechny pozvu na tah. Jinak certifikaci na výměnu natahovací korunky má pokud vím jedině Bechyně. Takže si dovoluji pochybovat, že někomu bez certifikace pošle Rolex náhradní korunku :-), aby jí u vetešníka, pardon starožitníka, nechal vyměnit. P.S. pro všechny naivní dobrodruhy, kteří si myslí, že existuje něco tak bizardního, jako je "kvalitní kopie" Rolexů. NEEXISTUJE! Rolex má poměrně hodnověrný systém registrací každého kusu, takže i mongol si může lehce ověřit zda kupuje starší Rolexy, nebo bezcenou cetku bez certifikátu, a registrace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se