Přejít na obsah

Fejk pred kupou originalu?

TomAnt

Fejk pred kupou originalu?  

122 hlasů

1. 1. Bolo by podla vas OK kupit fejk hodinky pred kupou samotneho originalu? (nieco ako hodinkovy shareware)

• Ano
      7
    • Ano, ale nie som s tym uplne happy
      4
    • Ano, za predpokladu znicenia fejkov hned po kupe originalu
      7
    • Nie
      104

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tahleta anketa se měla jmenovat - alibismus,jak si nejlíp sám sobě zdůvodnit(nebo ospravedlnit) že jsem koupil fejk.

Nic jiného z toho co autor neustále podsouvá a přiměřuje z toho nevyplývá.

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Neda sa povedat ze som nieco zistil. Skor som pozbieral par zaujimavych nazorov, nazvime to takto. Na zistenie niecoho sme predsa len mala a velmi specificka vzorka.

Jedine co som zistil na 100% je, ze nebolo 100% odpovedi NIE. Co je tiez z isteho pohladu zistenie.

Odesláno
Spajďáku, že ty zase nemáš co na práci ;) ? Toho by se mělo využít. Mám doma kupu nevyžehlenejch košil, zítra ti je dovezu do práglu. To bude myslím užitečnější :D

Nemam, dneska jsem panu Mestkovi odevzdal hodinky, tak nemam poardne ani co nosit = nalada je v pr*eli ;) Doufam, ze mi tam neda tesneni a cifernik z Parexa, jinak si skocim z mostu :lol2:

Odesláno
Tahleta anketa se měla jmenovat - alibismus,jak si nejlíp sám sobě zdůvodnit(nebo ospravedlnit) že jsem koupil fejk.

Nic jiného z toho co autor neustále podsouvá a přiměřuje z toho nevyplývá.

Ja som si doteraz myslel, ze sam sebe zdovodnit a ospravedlnit nakup fejkov je nutne PRED nakupom. Ale beriem, z tvojho nazoru si beriem poznatok, ze to ide zrejme aj ex post. Co mne sice pride uz ozaj nepochopitelne, ale budiz.

Odesláno

V pohodke, ja som rad za nazor.

Na vysvetlenie. Ja som bol presvedceny o tom, ze kupa fejkov nemoze byt pudova, pripadne zalezitost okamihu. Ze vidim-kupim a zdovodnim si to a ospravedlnim sam pred sebou potom. Ja som si naozaj myslel, ze kupa fejkov moze byt len vysledkom uvahy/analyzy cloveka, ktory vie, preco si fejky kupuje. (a to uz je jedno z akeho dovodu)

Preto ma to celkom zaujalo. Neviem si totiz naozaj, a to vravim naozaj, predstavit nakup fejkov v style, ze vidim-kupim a nasledne sadnem doma za stol a vymyslam sam pred sebou zdovodnenie, preco som kupil. Proste si toto neviem predstavit.

Odesláno

... a já si zase nedovedu představit inteligentního dospělého bělocha, jak si koupí fejk, čímž podporuje trestnou činnost - a ještě si to dokáže zdůvodnit a obhájit... :eek: Natož pak o tom debatovat na "odborném fóru" :sick01:

Odesláno
... a já si zase nedovedu představit inteligentního dospělého bělocha, jak si koupí fejk, čímž podporuje trestnou činnost - a ještě si to dokáže zdůvodnit a obhájit... :eek: Natož pak o tom debatovat na "odborném fóru" :sick01:

A já si nedokážu vysvětlit, jak může někdo do debaty o hodinkách motat barvu pleti...

Odesláno

Myslim, ze Harry ma pravdu, je to neco jako kdyby na foru "pratel DVD" nekdo delal pruzkum o tom zdali si pred koupi DVD treba Terminator nejdriv film stahne z netu a teprve pote si jej zakoupi = blbost, nic jineho..

Odesláno
Myslim, ze Harry ma pravdu, je to neco jako kdyby na foru "pratel DVD" nekdo delal pruzkum o tom zdali si pred koupi DVD treba Terminator nejdriv film stahne z netu a teprve pote si jej zakoupi = blbost, nic jineho..

Ale samozřejmě že v tomhle má pravdu!!! Fejky ať si každej kupuje jak chce, ale tady nemaj co dělat. To je tak jasný, že mi neni jasný proč to řešit...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...