Přejít na obsah

Fejk pred kupou originalu?

TomAnt

Fejk pred kupou originalu?  

122 hlasů

1. 1. Bolo by podla vas OK kupit fejk hodinky pred kupou samotneho originalu? (nieco ako hodinkovy shareware)

• Ano
      7
    • Ano, ale nie som s tym uplne happy
      4
    • Ano, za predpokladu znicenia fejkov hned po kupe originalu
      7
    • Nie
      104

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
V doterajsom priebehu ankety 76 ludi odpovedalo NIE.

Otazka do plena a na vnutorne zamyslenie. Vsetci 76ti pouzivate vyhradne legalny software? V pripade ze nie, cim si to vnutorne pripadne ospravedlnujete a cim sa to lisi od nosenia fejkov? Nemusite odpovedat, ale za pripadne odpovede samozrejme vopred dakujem.

Sorry TomAnte, ale o co se tu kur.a snažíš. To jako, že když Ti 87% lidí napíše více či méně slušně, že tvá anketa je p......a, tak je třeba jim alespoň zkusit dokázat, že taky nejsou ''čistý''.

Když na nějaké hodinky nemám, tak si je holt nekoupím. Budu si snít, občas slintat u výlohy, někdy třeba zajdu vyzkoušet do obchodu. Ale nikdy vědomě nekoupím FEJK. :thumbsdown_anim:

BTW mícháš hrušky s jabkama. Používání nelegálního software je ''krádež''. Vědomá koupě fejku je hloupá snaha prezentovat, že mám něco na co nemám. ;)

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník SukHoi
Odesláno
Zjistíš, že například velikost 45mm u polštářkového pouzdra je naprosto v pořádku na zápěstí 17,5mm. Jsou dost nízké na to, aby se s vhodným řemenem daly nosit k obleku, a že tě nebude s..t korunka když se opřeš o stůl. Všechno ostatní je bonus, kterýho si budeš užívat až po zakoupení originálu. Stejně, osobně, než bych utratil bezmála 200k Kč, bych měl jistotu, že mi budou proporčně vyhovovat. Ikdybych je někde na srazu viděl, myslim si, že pět minut na ruce je málo na nějaké závěry.

Konec

a jak dopadl výzkum velikosti ? koupíš originál ?

dost mě baví : "koupil jsem za účelem vyzkoušení velikosti" nebo "prodávám, velikost jsem vyzkoušel"

ale ještě tu nikdo nikdy nenapsal - vyzkoušeno x super x jdu na nákup k AD

Odesláno
a jak dopadl výzkum velikosti ? koupíš originál ?

dost mě baví : "koupil jsem za účelem vyzkoušení velikosti" nebo "prodávám, velikost jsem vyzkoušel"

ale ještě tu nikdo nikdy nenapsal - vyzkoušeno x super x jdu na nákup k AD

Výzkum dopadl tak jak jsem psal, velikost a tvar pouzdra je supr. Nic jinýho jsem nehodnotil a hodinek se zbavil. Nebo jak bych měl podle tebe postupovat? Aha, už vim, koupit za 200k a za 150k prodat. Sorry, nejsem vůl.

Snad každej má nějaký dreamwatche a timhle jsem se utvrdil v tom, že na pozici 1 můžou zůstat.

A vůbec, proč bych to tady měl ospravedlňovat, já mám jasno.

Odesláno

Honza71 - a ty preco automaticky predpokladas, ze som svoju otazku polozil v zmysle "tak je třeba jim alespoň zkusit dokázat, že taky nejsou ''čistý''. "? ako reakciu na "necakane" vysledky ankety?

Pride mi to ako prezumpcia viny.

Preco ti napriklad automaticky nenapadlo, ze cely tento prieskum mohol vychadzat z otazky, ktoru som polozil na zaver? (nevravim ze to tak je, ani ze to tak nie je)

Kde sa berie v podstate ta "nenavist" a automaticky predpoklad toho zleho?

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Výzkum dopadl tak jak jsem psal, velikost a tvar pouzdra je supr. Nic jinýho jsem nehodnotil a hodinek se zbavil. Nebo jak bych měl podle tebe postupovat? Aha, už vim, koupit za 200k a za 150k prodat. Sorry, nejsem vůl.

špatně pochopeno - pokud tomu správně rozumím tak ti hodinky vyhovují, kvůli tomu jsi koupil fejk na vyzkoušení a teď tedy nazrál čas dojít pro ty opravdové - je to tak ? - takže se ptám - půjdeš koupi ty opravdové ? nebo to je plácání prázdné slámy a obhajování morálního poklesku

Odesláno
špatně pochopeno - pokud tomu správně rozumím tak ti hodinky vyhovují, kvůli tomu jsi koupil fejk na vyzkoušení a teď tedy nazrál čas dojít pro ty opravdové - je to tak ? - takže se ptám - půjdeš koupi ty opravdové ? nebo to je plácání prázdné slámy a obhajování morálního poklesku

Viz editace..

Snad každej má nějaký dreamwatche a timhle jsem se utvrdil v tom, že na pozici 1 můžou zůstat.(PAM292)

Odesláno

Takže třeba jeden příklad za všechny... Třeba YPO a Spiderer měli z nějakého důvodu hodinky které v té době nebyly považovány za fejk a které se dnes, i přičiněním těchto dvou, za fejk dnes považují... a oba dnes mají ty jediné opravdové hodinky, jejichž fejk tenkrát hrdě noisili a psali na ně kladné recenze :) :)

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Viz editace..

Snad každej má nějaký dreamwatche a timhle jsem se utvrdil v tom, že na pozici 1 můžou zůstat.(PAM292)

já mám taky sen - že vyhraju ve sportce - šance je tak minimální, že radši půjdu vyloupnout ze zdi bankomat - to je jistější

Odesláno

Já jsem si objednal Alpha Submariner - výhradně proto, abych se vyléčil z nutkavý potřeby originálu. Nedokážu si ovšem představit, že bych s nima vyrazil do hospody nebo někam mimo barák - i v naší vesnici za Prahou bych si připadal trapně.

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Takže třeba jeden příklad za všechny... Třeba YPO a Spiderer měli z nějakého důvodu hodinky které v té době nebyly považovány za fejk a které se dnes, i přičiněním těchto dvou, za fejk dnes považují... a oba dnes mají ty jediné opravdové hodinky, jejichž fejk tenkrát hrdě noisili a psali na ně kladné recenze :) :)

od někoho kdo má plnou škatulku fejků se to dobře poslouchá

pokud narážíš na mé tvé precisty tak jsem si je koupil, protože se mi líbily - nepotřeboval jsem nic zkoušet ani honit machrindex - na to jsem měl jiné hodinky a myslím že promiskuitní spiderer na tom je dost podobně - vzhledem k tomu co mu prošlo rukama

Odesláno
od někoho kdo má plnou škatulku fejků se to dobře poslouchá

pokud narážíš na mé tvé precisty tak jsem si je koupil, protože se mi líbily - nepotřeboval jsem nic zkoušet ani honit machrindex - na to jsem měl jiné hodinky a myslím že promiskuitní spiderer na tom je dost podobně - vzhledem k tomu co mu prošlo rukama

Myslim že mluví o MM

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Myslim že mluví o MM

nevím jak spiderer, ale já jsem MM nikdy nevlastnil

Odesláno
a prichadza dalsia vlna :) .....

A pritom je to zbytecne, kdyby pan Tom nezakladal vlakno o h...ě ktere nikomu nic neprinese. Vysledek ankety je jasný, je nacase to tady uzavřít.

Odesláno
Honza71 - a ty preco automaticky predpokladas, ze som svoju otazku polozil v zmysle "tak je třeba jim alespoň zkusit dokázat, že taky nejsou ''čistý''. "? ako reakciu na "necakane" vysledky ankety?

Pride mi to ako prezumpcia viny.

Preco ti napriklad automaticky nenapadlo, ze cely tento prieskum mohol vychadzat z otazky, ktoru som polozil na zaver? (nevravim ze to tak je, ani ze to tak nie je)

Kde sa berie v podstate ta "nenavist" a automaticky predpoklad toho zleho?

Honza to pochopil moc dobře. Tvoje vyzva byla ve smyslu "kdo jsi čistý, hoď kamenem". Chapu tvou snahu relativizovat nakup fejku, ale na tomto foru to vetsina clenu odsuzuje, stejne tak to dopadlo z kauzou MM nedavno a v naslednych debatach kolem. Pres snahu tvou, Oniona a dalsich, ze "neni jasne, co fejk je a není" to proste nevychází a vetsina clenů je proti fejkům a proti debatám o nich. Je to zbytečný flame, ketry nikam nevede.

Odesláno
A pritom je to zbytecne, kdyby pan Tom nezakladal vlakno o h...ě ktere nikomu nic neprinese. Vysledek ankety je jasný, je nacase to tady uzavřít.

Ještě prosím nezavírat!! Opravdu by mě zajímalo, proč si takovej ultimátní bojovník proti fejkům kupoval Precistu, která vypadá jako radiomir. Protože se mu líbila?

Odesláno
Ještě prosím nezavírat!! Opravdu by mě zajímalo, proč si takovej ultimátní bojovník proti fejkům kupoval Precistu, která vypadá jako radiomir. Protože se mu líbila?

Nechci odpovidat za něj, ale byl zde jiz dostatecne vysvetlen rozdil mezi Precista, MM, No name, apod.

Odesláno

:lol2:

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Ale fejkovou precistu sis koupil, proč?

už jsem to napsal, protože se mi líbily, protože je vyrobil Edward Platts, protože je na nich napsáno Precista

mimochodem v té době jsem měl doma zhruba tohle - opravdu máš pocit, že jsem si precisty koupil kvůli tomu, že jsem si chtěl honit ego ?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...