Přejít na obsah

Fejk pred kupou originalu?

TomAnt

Fejk pred kupou originalu?  

122 hlasů

1. 1. Bolo by podla vas OK kupit fejk hodinky pred kupou samotneho originalu? (nieco ako hodinkovy shareware)

• Ano
      7
    • Ano, ale nie som s tym uplne happy
      4
    • Ano, za predpokladu znicenia fejkov hned po kupe originalu
      7
    • Nie
      104

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
  jankoxxx napsal:
lebo ho zaujima vysledok ankety. nechapem co sa tu deje. hned ako sa v nejakom vlakne objavi slovo fejk niekto musi ihned utocit.

Já tomu také nerozumím... Je to asi podobné jako když v 18 století někdo napadl samospasitelnou úlohu Církve Svaté :) :) :) Neptali se proč to říká, neslyšeli jeho další slova.. prostě šup..kámen do ruky a už to slíznul... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Onion napsal:
Výraz ZAJÍMÁ ale nutně neznamená, že si ho chceš koupit, nebo že ho máš... Prostě tě jenom zajímá.. a třeba tě zajímá jenom vztah lidí k předmětu ankety...

Nerozumnej nejseš, impulzivní asi jo :) ale o Tomově poctivosti nešpekuluj... :)

no ja se zajimam hlavne o to, co chci :thumbsup_anim: a nešpekuluju :thumbsup_anim:

Onion napsal:
Já tomu také nerozumím... Je to asi podobné jako když v 18 století někdo napadl samospasitelnou úlohu Církve Svaté :) :) :) Neptali se proč to říká, neslyšeli jeho další slova.. prostě šup..kámen do ruky a už to slíznul... :)

Hele kluci, hlavne to zase nehrajte na "svobodu slova" a "ukriceny fejkobijce"....zatim jsem tady jen já :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Frantik napsal:
no ja se zajimam hlavne o to, co chci :thumbsup_anim: a nešpekuluju :thumbsup_anim:

A protože já už mám všechno co chci tak se občas zajímám i o věci které nechci :) :) Třeba když se zajímám o idioty, tak to neznamená , že bych je chtěl... prostě mě baví se jen dívat, jak se potácí v bludišti života... :) :)

Frantik napsal:
Hele kluci, hlavne to zase nehrajte na "svobodu slova" a "ukriceny fejkobijce"....zatim jsem tady jen já :thumbsup_anim:

Ale ty jsi za dva :)

Odkaz ke komentáři

Onion napsal:
A protože já už mám všechno co chci tak se občas zajímám i o věci které nechci :) :) Třeba když se zajímám o idioty, tak to neznamená , že bych je chtěl... prostě mě baví se jen dívat, jak se potácí v bludišti života... :) :)

......no chtel bys jim alespon rozbít hubu, ne?!?!? :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Frantik napsal:
jsi proste sadista, ja to vedel hned, kdyz jsem te poprvé uviděl :thumbsup_anim:

Jsem... k masochismu mají větší sklony holčičky... :) :)

TomAnt napsal:
Ja len jednu vec, skuste sa na to nepozerat cisto cez hodinky. Ja chapem, to je taka srdcovka, zoberte si do ankety nejaky iny neutralny produkt.

Bundu...

btw: na začátku je B nikoliv K :)

Odkaz ke komentáři

Koupis si fejkovou flasku whisky, abys vedel, jak ti bude pasovat do domaciho baru? Ze ti nebude chutnat, to vis predem, stejne jako vis predem, ze nemuzes mit dobrej pocit z kopie hodinek...nebo snad muzes? Koupe "na zkousku" je kravina, stejne jako pripadny zniceni kusu. Falesnymu vyrobci i falesnymu obchodnikovi zisk vytvoris, takze beze zbytku splnis roli trouby, co si fake koupi, coz se neda NIJAK omluvit. Zbejva uz jen tvy svedomi B)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Čistý fake ne. Ale inspirované hodinky si mnozí z nás na zkoušku koupili. I když teď už by si asi nekoupili ani ty inspirované. Je to zase otázka co se dá považovat za fake, co za inspiraci, co nosit a co ne. Doufám, že se tady nerozpoutájí nějaké divoké hádky, musel bych to zavřít eventuálně banovat. Ale diskuze může být zajímavá.

Já osobně bych fake nikdy nenosil, už bych ani nenosil zjevně inspirované (myslím třeba moje bývalé Sandoz), dokonce bych si ani nekoupil hodinky od firmy, která má inspirované hodinky v sortimentu (Precista, O&W, Invicta, Steinhart, atd.). Ale ať si každý nosí co chce, netroufám si nikoho odsuzovat, důvody mohou být různé.

Ale co příslušenství a druhovýroba? Třeba když někdo dělá normálně nesehnatelná skla na staré Seiko chronografy podle původní specifikace a nemá nic společného s fabrikou. Je to fake? Nebo mám známého, kterému jsem pomáhal sehnat kaučukový řemen na AP se specifickým zakončením. U nás dodací doba šílená, cena nekřesťanská. Tak jsme našli na Ebay druhovýrobu za rozumný peníz a bez čekání, vlastně asi taky fake (kdoví jestli to nebylo ze stejné fabriky).

Odkaz ke komentáři

TomAnt napsal:
Ja len jednu vec, skuste sa na to nepozerat cisto cez hodinky. Ja chapem, to je taka srdcovka, zoberte si do ankety nejaky iny neutralny produkt.

OK, zkusim si tedy koupit vizoura z trznice, jak pise xjr1. Je za 200,- a uvidim jak mi bude chutnat, abych nemusel hned kupovat Oban. Vypiju lahev, zbleju se, bude mi zle jeste tyden a reknu si: "Vyzkousel jsem to a je to hnus"

To same s bundou, ktera mi promokne po lehkem destiku. Reknu si pak, ze kaslu na vsechny kvalitni bundy, protoze proti desti neochrani.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Pánové (hlavně Frantík a Onion) nedělejte zbytečné mezery a odstavce, prosím, blbě se to čte. Po citaci stačí pokračovat na dalším řádku, ono to udělá mezeru samo. Zkuste si to.:)

Odkaz ke komentáři

Onion napsal:
Jsem... k masochismu mají větší sklony holčičky... :) :)

Bundu...

btw: na začátku je B nikoliv K :)

Hele predstav si zkusit v 15ti prefiknout nejakou vosklivou stetku, jen tak na zkousku, aby sis zkusil predstavit, jaky to bude s tou pěknou :thumbsup_anim: To asi není dobrá zkouška, proste nektery veci jsou lepší originál!

Kamil napsal:
Pánové (hlavně Frantík a Onion) nedělejte zbytečné mezery a odstavce, prosím, blbě se to čte. Po citaci stačí pokračovat na dalším řádku, ono to udělá mezeru samo. Zkuste si to. :)

Jasne šéfe, jsem trochu disgrafik :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  Frantik napsal:

A stejně jsi ji tam udělal (mezeru), jako já teď. Takhle to vypadá, když po citaci odřádkuješ (zbytečně).

Frantik napsal:

Takhle to vypadá, když pokračuješ rovnou na dalším řádku.

Frantik napsal:
A takhle, když pokračuješ rovnou za citací na stejném řádku.
Odkaz ke komentáři

Frantik napsal:
OK, zkusim si tedy koupit vizoura z trznice, jak pise xjr1. Je za 200,- a uvidim jak mi bude chutnat, abych nemusel hned kupovat Oban. Vypiju lahev, zbleju se, bude mi zle jeste tyden a reknu si: "Vyzkousel jsem to a je to hnus"

To same s bundou, ktera mi promokne po lehkem destiku. Reknu si pak, ze kaslu na vsechny kvalitni bundy, protoze proti desti neochrani.

A co třeba všechny ty napodobeniny Lotus7? :)

Odkaz ke komentáři

Onion napsal:
A co třeba všechny ty napodobeniny Lotus7? :)

Co je Lotus7?!?!? To je vizour??

Hele nebo treba misto dobryho noze s ZDP 189, kterej je drahej, tak zkusim nejdriv nejakej AUS a budu zklamanej, ze tak nedrží a reknu si, ze nema cenu investovat do dobry oceli.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...