Přejít na obsah

Fejk pred kupou originalu?

TomAnt

Fejk pred kupou originalu?  

122 hlasů

1. 1. Bolo by podla vas OK kupit fejk hodinky pred kupou samotneho originalu? (nieco ako hodinkovy shareware)

• Ano
      7
    • Ano, ale nie som s tym uplne happy
      4
    • Ano, za predpokladu znicenia fejkov hned po kupe originalu
      7
    • Nie
      104

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Kvůli vyzkoušení bych si fejky klidně koupil, hlasoval jsem pro první možnost, neměl bych pak problém je odložit, přenechat, zahodit

Vlastně mě překvapuje, kolik zdejších členů si koupí i drahé hodinky, aby je za krátký čas opět a se slevou prodávali,

já jsem si zatím všechny koupené hodinky nechal a když je budu prodávat, tak ne kvůli tomu, že se mi nelíbí, ale že třeba nebudu

mít peníze nebo čas je unosit.

Odesláno

Frantíku, fejky nemám, ani je nenosím.. ale nedomnívám se, že je nutné každého kdo to zakázané slovo vyřkne, hned oválet v dehtu a peří... když to někdo chce nosit, ať to nosí... alespoň ti to usnadní prvosledové rozčlenění obyvatelstva na imaginárním obvazišti :) Má fejk na ruce, někam si ho zařadíš.. je to stejné jako když někdo zjistil, že proti němu stojí někdo s falešným erbem :) Fejk, oprané tričko UPS a nebo z tržnice... prostě víš s kým mluvíš :)

Odesláno

panove a co se vubec povazuje za fejk?

a, hodinky s doslovnyma napisama svetozname znacky a jejich designem

b, hodinky s doslovnyma napisama svetozname znacky a jinym designem

c, hodinky s napisem nejake zapadle znacky s designem svetozname znacky

d, hodinky bez napisu a s designem svetozname znacky

design svetozname znacky - design ktery neni vetsinou ani osetreny aby ho nepouzival nekdo jiny

za me teda a, a b, pak uz to podle me fejk neni

Odesláno
Co je Lotus7?!?!? To je vizour??

Hele nebo treba misto dobryho noze s ZDP 189, kterej je drahej, tak zkusim nejdriv nejakej AUS a budu zklamanej, ze tak nedrží a reknu si, ze nema cenu investovat do dobry oceli.

Poznáš leda hovňajz :) :) Co se týká nožových ocelí, tak jde spíš o jejich finální tepelné zpracování.. ale jinak možná poznáš oceli z opačných pólů spektra... Co třeba poznáš je tvar rukojeti.. sedí, nesedí.. velikost.. vyhovuje, nevyhovuje ...
Odesláno
Frantíku, fejky nemám, ani je nenosím.. ale nedomnívám se, že je nutné každého kdo to zakázané slovo vyřkne, hned oválet v dehtu a peří... když to někdo chce nosit, ať to nosí... alespoň ti to usnadní prvosledové rozčlenění obyvatelstva na imaginárním obvazišti :) Má fejk na ruce, někam si ho zařadíš.. je to stejné jako když někdo zjistil, že proti němu stojí někdo s falešným erbem :) Fejk, oprané tričko UPS a nebo z tržnice... prostě víš s kým mluvíš :)

Presne tak to je, ja si ale proste neodpustim si rejpnout.

Odesláno
Kvůli vyzkoušení bych si fejky klidně koupil, hlasoval jsem pro první možnost, neměl bych pak problém je odložit, přenechat, zahodit

Vlastně mě překvapuje, kolik zdejších členů si koupí i drahé hodinky, aby je za krátký čas opět a se slevou prodávali,

já jsem si zatím všechny koupené hodinky nechal a když je budu prodávat, tak ne kvůli tomu, že se mi nelíbí, ale že třeba nebudu

mít peníze nebo čas je unosit.

Mě překvapuje kolik velevážených členů si fejky koupilo aby teď dělali to klasické , české "já nic, já muzikant" :)
Odesláno
Poznáš leda hovňajz :) :) Co se týká nožových ocelí, tak jde spíš o jejich finální tepelné zpracování.. ale jinak možná poznáš oceli z opačných pólů spektra... Co třeba poznáš je tvar rukojeti.. sedí, nesedí.. velikost.. vyhovuje, nevyhovuje ...

Treba rybičku od Delicy poznám :thumbsup_anim:

Odesláno
Presne tak to je, ja si ale proste neodpustim si rejpnout.
Tak rejpej do těch co to nosí.. ale nerejpej do těch co se na to ptají :)

Treba rybičku od Delicy poznám :thumbsup_anim:
Já vím.. rybička vypadá jako malý kapřík a Delica ne... :)
Odesláno
Mě překvapuje kolik velevážených členů si fejky koupilo aby teď dělali to klasické , české "já nic, já muzikant" :)

No ne všichni, ja koupil MM, nosil je a pak rychle prodal. Byl to hnus - zpracovani, detaily....a hlavne blbej pocit. Už nikdy víc. A nebojim se to priznat.

Ale je rozdil si je kupovat "abych si vyzkousel, jakej bude original", to je blbost.

Tak rejpej do těch co to nosí.. ale nerejpej do těch co se na to ptají :)

Já vím.. rybička vypadá jako malý kapřík a Delica ne... :)

Ja rejpu do všech, když se kácí les, lítaj třísky :thumbsup_anim:

Odesláno
No ne všichni, ja koupil MM, nosil je a pak rychle prodal. Byl to hnus - zpracovani, detaily....a hlavne blbej pocit. Už nikdy víc. A nebojim se to priznat.

Ale je rozdil si je kupovat "abych si vyzkousel, jakej bude original", to je blbost.

Ja rejpu do všech, když se kácí les, lítaj třísky :thumbsup_anim:

Jasně, udělal jsi blbost.. Kdyby si jí udělal dnes, tak jsi pro některé zdejší "šlechtice řádu HH" vyděděnec... přestože jim MM tikaj v holinkách :) Blbost je to pro tebe.. a Tom chtěl zjistit pro kolik dalších to je blbost.. Pro mě tam třeba odpověď chybí... :)
Odesláno
Jasně, udělal jsi blbost.. Kdyby si jí udělal dnes, tak jsi pro některé zdejší "šlechtice řádu HH" vyděděnec... přestože jim MM tikaj v holinkách :) Blbost je to pro tebe.. a Tom chtěl zjistit pro kolik dalších to je blbost.. Pro mě tam třeba odpověď chybí... :)

No ja jsem si ted jako odpustek koupil PAM210, snad mi bude odpuštěno :thumbsup_anim:

Odesláno

Když jsem začínal jezdit do Řecka, Turecka apod., tak jen málo scházelo, abych si tam něco koupil. Dnes tam už pomalu nevěřím ani značkovým obchodům s hodinkami v metropoli. Takže dělat tuhle anketu tady na Chronomagu je skutečně ztráta času, chtělo by to se zeptat (udělat anketu) generálně :)

Edit: Anketu ale neignoruji, říkám jako čtyřicátý v pořadí své NE :)

Odesláno
No ja jsem si ted jako odpustek koupil PAM210, snad mi bude odpuštěno :thumbsup_anim:
210 jsou podle m+ě jediné pěkné PAM :) Jinak je to všechno na jedno brdo, stejně jako B-Uhren :) Hlavně si dej bacha ať z jejich vlastnictví nezblbneš :)
Návštěvník Kamil
Odesláno
Když jsem začínal jezdit do Řecka, Turecka apod., tak jen málo scházelo, abych si tam něco koupil.
Taky jsem měl podobná cukání v Thajsku před 17lety.

... chtělo by to se zeptat (udělat anketu) generálně :)
To bychom se asi divili. Nebo možná ne, poměr by byl opačný než tady.
Odesláno
210 jsou podle m+ě jediné pěkné PAM :) Jinak je to všechno na jedno brdo, stejně jako B-Uhren :) Hlavně si dej bacha ať z jejich vlastnictví nezblbneš :)

No obavam se, ze uz je pozde........objednal jsem už si tematickou čepici :thumbsup_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno
No obavam se, ze uz je pozde........objednal jsem už si tematickou čepici :thumbsup_anim:

Pravou?

Odesláno
To bychom se asi divili. Nebo možná ne, poměr by byl opačný než tady.
Stačí se podovat kolem sebe na ulici a nedivili by jsme se.. Za idioty jsme pro většinovou společnost tady.... všichni tady :)

Výborně, takže namísto firemního trička, firemní čepice :) :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...