Návštěvník milosklikar Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Postupem času po Steinhartech Nav-B 44mm a Nav-B chrono 44mm a ještě asi paterech X-Windech a jiných hodinkách se 7750 jsem dospěl k názoru, že mi chrona nic neříkají a že chci čistý velký pilotky s centrální vteřinovkou. Nakonec jsem vybral Archimede pilot XLA 45mm. Kolega z práce scháněl nějaké levné pilotky, tak jsem mu vnutil a koupil Ticina 47mm, co byly zde v sekci prodej. To co mi přišlo, předčilo moje očekávání, vyvážený poměr průměru k výšce pouzdra, perfektní zpracování a to vše za 3tis. Řemen byl otřesnej, ale když jsem na ně dal steinhartův řemen 22/22, rozhodl jsem se, že si je nechám. Fakt mě ty hodinky bavěj. Nevím sice , jak dlouho mi to vydrží, ale zatím je to veliké nadšení. Akorát mi nesedí leštěná korunka ke kartáčovanému pouzdru. Celý to píšu spíš proto, že už jsem ani nečekal, že mě tak nadchnou hodinky za pár šprdlíků a mám z nich větší radost, jak ze "značkových" Fortisů, Hamiltonů, Orisek atd.... Nebudu unavovat recenzí, tu už zde někdo napsal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem milosklikar
Hayamen Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 tak to gratuluji.Je to přesně můj šálek kávy.Pokud budeš přemýšlet o prodeji tak se ihned hlásím.
Josef01 Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Máš krásné hodinky! Já jsem po nečem podobném toužil, tak se tajně přiznám, že jsem vyměnil nenošené pozlacené Buran s Poljot strojkem za nové Aeronavigator (47mm) s ETA 2624-2 strojkem, nějak jsem nemohl odolat, pouzdro je podobné i ze zadním dýnkem Archimede. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem Josef01
pete Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Ty voe, to jsou ty co jsem si tenkrát v noci opilej koupil na ebay!!!! Pak je chtěl od tebe zaplati přez tvůj paypal a nakonec se z toho vykecal, takže se koupě nemusela uskutečnit. Ale jinak je to přesně to, co od pilotek očekávám. Jednoduchost! Musím se o víkendu stavit podívat oč jsem přišel Tak si je užívej ve zdraví...
Návštěvník milosklikar Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Ty voe, to jsou ty co jsem si tenkrát v noci opilej koupil na ebay!!!! Pak je chtěl od tebe zaplati přez tvůj paypal a nakonec se z toho vykecal, takže se koupě nemusela uskutečnit. Ale jinak je to přesně to, co od pilotek očekávám. Jednoduchost! Musím se o víkendu stavit podívat oč jsem přišel Tak si je užívej ve zdraví... Tak to musíš v sobotu dopol... odpol odjíždím do Práglu a érem hurá do Dominikánský...
Donuts Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Je celkem legracni jak ty XXL pilotky na te M ruce odstavaji. 1
Návštěvník milosklikar Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Je celkem legracni jak ty XXL pilotky na te M ruce odstavaji. nesmíš bejt posera a nebát se toho... Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem milosklikar
Bert Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Blahopřeji. Krásný příběh o tom, jak si Tě hodinky našly. Ještě jednou palec nahoru, ať Ti slouží!
Onisan Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 (upraveno) Rozumím tomu, jak ta cesta k jednoduchosti vede Čím déle se hodinama zabývám, tím více cítím, že se mi líbí ty nejjednodušší, nejčitenější, nejpřehlednější .... Třeba Ticino jsem v ruce ještě neměl, ale pokud se někdo zeptá na nějaké doporučení, tak říkám Steinhart Upraveno 22. srpna 2010 uživatelem Onisan
Onisan Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Pěkné pěkné .. A ty tady nehoň příspěvky
B.F.G. Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Jak je budeš prodávat, snad to bude docela brzy, tak mi rovnou napiš ju? Jinak ta určitá disbalance mezi korunkou a zbytkem se dá elegantně vyřešit vyleštěním "lunety". Pak je to dokonalý.
tmoris Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Je celkem legracni jak ty XXL pilotky na te M ruce odstavaji. tak to jsem presne chtel napsat ;-D mam ruku 17 a naky drobny, maximum mam 44, 47 uz je dost na hrane.
svijanskymaz Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Postupem času po Steinhartech Nav-B 44mm a Nav-B chrono 44mm a ještě asi paterech X-Windech a jiných hodinkách se 7750 jsem dospěl k názoru, že mi chrona nic neříkají a že chci čistý velký pilotky s centrální vteřinovkou. Nakonec jsem vybral Archimede pilot XLA 45mm. Kolega z práce scháněl nějaké levné pilotky, tak jsem mu vnutil a koupil Ticina 47mm, co byly zde v sekci prodej. To co mi přišlo, předčilo moje očekávání, vyvážený poměr průměru k výšce pouzdra, perfektní zpracování a to vše za 3tis. Řemen byl otřesnej, ale když jsem na ně dal steinhartův řemen 22/22, rozhodl jsem se, že si je nechám. Fakt mě ty hodinky bavěj. Nevím sice , jak dlouho mi to vydrží, ale zatím je to veliké nadšení. Akorát mi nesedí leštěná korunka ke kartáčovanému pouzdru. Celý to píšu spíš proto, že už jsem ani nečekal, že mě tak nadchnou hodinky za pár šprdlíků a mám z nich větší radost, jak ze "značkových" Fortisů, Hamiltonů, Orisek atd.... Nebudu unavovat recenzí, tu už zde někdo napsal. To je sranda,hodinky krasne,ale ta Tvoja pacicka...Sory,ale ako keby ich mal na ruke kulturista s Buchenwaldu:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se