lastam Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 ja uz nespim klidne hodne dlouho, DatejustII mi taky uz nejakou dobu bzuci v uchu, spini sitnici, zasira palici jinak se to tu trochu prevrhlo z vlakna Submariner na DJ, vlakno nabira necekane novy smer
lib Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 no vidis, tys pretesal svuj vkus z rimskych cislic do modrych DJII s indexy, tak to mame stejne rolexove prani, je to elegantni dobre citelny a na oko lahodici modra barva, co vic dodat, tesim se na tento tyden:-) Pche! Tenký ručky / tlustý indexy...
spiderer Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Tahle fotka je bozska - jak me DJ II nikdy moc nechytily za srdce, tak tady trosku menim nazor..
skalis Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Tahle fotka je bozska - jak me DJ II nikdy moc nechytily za srdce, tak tady trosku menim nazor.. Presne tahle me nejvic zatahala za oci. Vzdyt i kazdy odpurce kyklopa vidi tu hru modre barvy pod nim. Cert nam byl dluzen vsechny hodinky .
lastam Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 mit to na ruce bude jeste lepsi, modra barva bude kolovat po ciferniku a luneta se bude hezky stribrit sem a tam
volfda Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Vlákno je sice o subech, ale tak jsou to rolády... Asi jsem jasný pacient na DJ II. s modrym cifrem, ale v dilematu byly i suby, avšak prohrály... Však to s Lastamem ještě proberem u kávy
volfda Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Tak jsme dnes s lastamem ještě navštívili Bechyněho a Dušáka. Já jsem se utvrdil, že Rolex je můj favorit a že už neuhnl od DJ II. Ale co se týče subů, jejich cena v černém je tam něco přes 140k a zelené mají o 9k dražší, takže se drží ceníku, očekával jsem to horší... OT: u Bechyněho to bylo velmi příjemné a profesionální, prodavač u Dušáka je pro mě doslova nechutný... BTW. to lastam: díky za fajn pokec Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem volfda
lastam Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Tak jsme dnes s lastamem ještě navštívili Bechyněho a Dušáka. Já jsem se utvrdil, že Rolex je můj favorit a že už neuhnl od DJ II. Ale co se týče subů, jejich cena v černém je tam něco přes 140k a zelené mají o 9k dražší, takže se drží ceníku, očekával jsem to horší... OT: u Bechyněho to bylo velmi příjemné a profesionální, prodavač u Dušáka je pro mě doslova nechutný... BTW. to lastam: díky za fajn pokec jj bylo to perfektni, diky volfdo!!! U Bechyneho nezklamali, slecna velice prijemna, co jsem si rekl, to jsem dostal na ruku, pokud to samozrejme meli. Co se tyce cen, tak suby tam to bylo myslim pokud se nepletu 150700, za GMT IIc 139000 a ty datejust II kolem 150000, k samotnym hodinkam - hodinky byly perfektni, vse krasne licuje, datejust II me velice zaujal, jen me mrzelo ze nemeli modrou barvicku, to byla skoda. GMT meli zvlastni lunetu, prisla mi na rolex mirne odflaknuta(cisla se mi zdalo ze se slejvaji s keramikou, mene vyrazna plasticita), z toho jsem nadseny nebyl, jinak byly perfektni. Ovladani GMT je originalni, videl jsem to nejprve na youtubu, ale ted jsem si to osahal v realu, pohyb pouze hodinove rucicky se jen tak nevidi, myslim ze i cinanum se tohle blbe kopiruje, dalsi indikator jak poznat neprave GMT, proste specificka funkce strojku 3186. Suby, to uz tady zna hodne lidi, spona perfektni, proste hodinky na kazdy den ke kazde prilezitosti...
lib Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 .... Ovladani GMT je originalni, videl jsem to nejprve na youtubu, ale ted jsem si to osahal v realu, pohyb pouze hodinove rucicky se jen tak nevidi, myslim ze i cinanum se tohle blbe ...... Co blbneš? To má každej GMT strojek na bázi ETA... Omega, Luis Erard i ten Steinhart... prakticky cokoliv.
Baker Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Co blbneš? To má každej GMT strojek na bázi ETA... Omega, Luis Erard i ten Steinhart... prakticky cokoliv. To se pletes, u Ety pri nastavovani druheho casu pohubujes GMT ruckou u Rolexu hodinovou ruckou.
lib Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) To se pletes, u Ety pri nastavovani druheho casu pohubujes GMT ruckou u Rolexu hodinovou ruckou. Já myslel to, že hodinová ručka skáče a v další poloze skáče jen GMT. Asi si budu muset nějaký pořídit. To se pak líp vysvětluje. Edit: Teď to čtu po Tobě i po sobě a začínám být volaaký zmaetený. Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem lib
lastam Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Co blbneš? To má každej GMT strojek na bázi ETA... Omega, Luis Erard i ten Steinhart... prakticky cokoliv. neblbnu lepsi bude poslat odkaz Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem lastam
Baker Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Já myslel to, že hodinová ručka skáče a v další poloze skáče jen GMT. Asi si budu muset nějaký pořídit. To se pak líp vysvětluje. Edit: Teď to čtu po Tobě i po sobě a začínám být volaaký zmaetený. Eta - Korunka v prvni poloze: pohybujes pouze GMT ruckou, korunka v druhe poloze: nastavujes cas, soubezne s tim se pohubuje i GMT rucka. Rolex - Korunka v prvni poloze: pohybujes pouze hodinovou ruckou, korunka v druhe poloze: nastavujes cas, soubezne s tim se pohubuje i GMT rucka. Kdyz jsem to videl poprve, prislo mi to debilni reseni, ale vzhledem k cestovani je to genialni, snadno si nastavis cas v priletove destinaci a domaci cas ti ukazuje GMT rucka, aniz bys musel znovu nastavovat presny cas. Je videt, ze u Rolexu premysleli. Snad jsem to napsal srozumitelne 1
lib Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Eta - Korunka v prvni poloze: pohybujes pouze GMT ruckou, korunka v druhe poloze: nastavujes cas, soubezne s tim se pohubuje i GMT rucka. Rolex - Korunka v prvni poloze: pohybujes pouze hodinovou ruckou, korunka v druhe poloze: nastavujes cas, soubezne s tim se pohubuje i GMT rucka. Kdyz jsem to videl poprve, prislo mi to debilni reseni, ale vzhledem k cestovani je to genialni, snadno si nastavis cas v priletove destinaci a domaci cas ti ukazuje GMT rucka, aniz bys musel znovu nastavovat presny cas. Je videt, ze u Rolexu premysleli. Snad jsem to napsal srozumitelne Srozumitelně! Zrovna to hledám na YouTube, tak už nemusím. Dík!
lastam Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Srozumitelně! Zrovna to hledám na YouTube, tak už nemusím. Dík! o neco vyse jsem ti to z youtube poslal
lib Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Aha! Prve se mi ten odkaz neukázal, teď se nenahrává. Asi špatný větry. Zkusím později.
skalis Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 Celkem pekne napsana recenze (nebo spis postrehy noveho majitele) na TRF vcetne nekolika obrazku.
Baker Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Par detailnich snimku novych LVcek ... 1, 2, 3. Skoda, ze cifernik neni cerny, ta zelena luneta je hodne zajimava.
volfda Odesláno 13. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2010 (upraveno) Par detailnich snimku novych LVcek ... 1, 2, 3. Skoda, ze cifernik neni cerny, ta zelena luneta je hodne zajimava. LVčka vypadají božsky, i naživo se mi líbily, ale stejně bych v případě, že bych šel do subů zvolil ty černé. Nebo přichází v úvahu vlastní tuning, asi by nebyl problém koupit černé a vyměnit si lunetu za zelenou. Tuším, že Cyber něco podobného udělal se starýma LVčkama, jen naopak, dal na ně černou lunetu. Upraveno 13. září 2010 uživatelem volfda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se