Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Zrovna jsem dokoukal závod v Číně. Schumimu se na ruce při vyhlašování vítězů a na tiskovce objevily na ruce nějaké chronografy. Značku se mi bohužel nepodařilo rozluštit.
Japezz Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Podle mě má OMEGA děla jim reklamu tak by nemel mit na ruce treba IWC ale to je asi podle dohody... http://www.omegawatches.com/index.php?id=213
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Měl kožený řemen a pokud to byly Omegy, vypadalo to na Broad Arrow nebo Racing Chronometer. Jenže to taky mohly být Girard-Perregaux?
Ondraj Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Taky jsem koukal A komu vůbec fandíte ? Já to přeji Schumacherovi, dotáhnout tolik bodů není jednoduché. A to nejsem nějaký jeho skalní zastánce. Dnešní závod se mu povedl a oba vozy R. předjel na trati a ne v depu, jak bývá v F1 nyní zvykem. Ať se rozloučí jako král. A ať chceme nebo ne po jeho odchodu F1 ztratí na nějakou dobu na zajímavosti než se na S. zapomene.
falkkon Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Král by ale neměl používat praktik,jako "sestřelení konkurenta",jak to bylo na začátku kariéry.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Král by ale neměl používat praktik,jako "sestřelení konkurenta",jak to bylo na začátku kariéry. To by sice neměl, ale dělají to víceméně všichni, pokud k tomu mají příležitost (viz dnešní přenechání pozice Alonsovi u Renaultu). Asi si ani nedovedeme představit ten adrenalin a vypjaté emoce při závodech. Taky mu letos přeju, aby vyhrál.
Ondraj Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Král by ale neměl používat praktik,jako "sestřelení konkurenta",jak to bylo na začátku kariéry. Ano měl určitě své slabé chvilky, ale v poměru s tím co toho vyhrál to nevidím tak dramaticky. A kdo je vlastně "čistý" jezdec.
rango Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Formula je nuda, vzdy pri nej zaspim, Moto GP...to je parada!
Roman Šula Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 F1 je jediný sport, na který se dívám.
Milan Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 No vraj na jeho počesť vlani OMEGA vyrobila hodinky s názvom "The Legend". Na zadnej strane je nápis "Michael Schumacher The Legend Collection". Strojček je kaliber 3301. Ale či ich nosí , tak to teda neviem. A ešte foto.
Japezz Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Kdyz sme u toho co kdo ma na ruce tak co ma V.Havel ??? je to Nokie nebo Motorola :-) Ale zmenil znacku hodinek driv mel takove hnusne cerne...
31682 Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Každému co jeho jest... S tím pleteným řemínkem vypadá jako indián intelektuál A to jsme si tu nedávno utahovali z prezidenta SR
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Ale zmenil znacku hodinek driv mel takove hnusne cerne... Taky nosil několikery Swatchky.
maxs Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 No a ake hodinky ma Kraus v Uvolnite sa prosim? Maju bledohnedy cifernik a podla zvuku,ked macha rukou su to automaty.
Viktor Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Havlovy hodinky vypadají na Omega Aqua Terra. Kraus má, zdá se mi, retro model Emporio Armani s hnědým číselníkem, quartz, ale někdy má i jiný hodinky s černým číselníkem.
maxs Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Vdaka.Toto je tusim tvoja silna stranka .Ten automat som si tam asi len predstavoval.Ono spojenie quartz+Armani vo mne nadsenie nevyvolava
Japezz Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Me by jeste zajimalo co ma za hodinky Leos Mares nevi to nekdo?
old black Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Havlovy hodinky vypadají na Omega Aqua Terra. Kraus má, zdá se mi, retro model Emporio Armani s hnědým číselníkem, quartz, ale někdy má i jiný hodinky s černým číselníkem. Omega na 100%, ale mně se zdály spíš na Speedmaster Broad Arrow. Kamile, jste sousedi, nemohl by ses ho zeptat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se