Přejít na obsah

Co má Schumacher za hodinky?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Zrovna jsem dokoukal závod v Číně. Schumimu se na ruce při vyhlašování vítězů a na tiskovce objevily na ruce nějaké chronografy. Značku se mi bohužel nepodařilo rozluštit.:(

Návštěvník Kamil
Odesláno

Měl kožený řemen a pokud to byly Omegy, vypadalo to na Broad Arrow nebo Racing Chronometer. Jenže to taky mohly být Girard-Perregaux?

Odesláno

Taky jsem koukal :)

A komu vůbec fandíte ? Já to přeji Schumacherovi, dotáhnout tolik bodů není jednoduché. A to nejsem nějaký jeho skalní zastánce. Dnešní závod se mu povedl a oba vozy R. předjel na trati a ne v depu, jak bývá v F1 nyní zvykem.

Ať se rozloučí jako král. A ať chceme nebo ne po jeho odchodu F1 ztratí na nějakou dobu na zajímavosti než se na S. zapomene.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Král by ale neměl používat praktik,jako "sestřelení konkurenta",jak to bylo na začátku kariéry.

To by sice neměl, ale dělají to víceméně všichni, pokud k tomu mají příležitost (viz dnešní přenechání pozice Alonsovi u Renaultu). Asi si ani nedovedeme představit ten adrenalin a vypjaté emoce při závodech. Taky mu letos přeju, aby vyhrál.:)

Odesláno
Král by ale neměl používat praktik,jako "sestřelení konkurenta",jak to bylo na začátku kariéry.

Ano měl určitě své slabé chvilky, ale v poměru s tím co toho vyhrál to nevidím tak dramaticky. A kdo je vlastně "čistý" jezdec.

Odesláno

No vraj na jeho počesť vlani OMEGA vyrobila hodinky s názvom "The Legend". Na zadnej strane je nápis "Michael Schumacher The Legend Collection". Strojček je kaliber 3301. Ale či ich nosí , tak to teda neviem.

A ešte foto.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Ale zmenil znacku hodinek driv mel takove hnusne cerne...

Taky nosil několikery Swatchky.:)

Odesláno

Havlovy hodinky vypadají na Omega Aqua Terra. Kraus má, zdá se mi, retro model Emporio Armani s hnědým číselníkem, quartz, ale někdy má i jiný hodinky s černým číselníkem.

Odesláno

Vdaka.Toto je tusim tvoja silna stranka :).Ten automat som si tam asi len predstavoval.Ono spojenie quartz+Armani vo mne nadsenie nevyvolava :)

Odesláno
Havlovy hodinky vypadají na Omega Aqua Terra. Kraus má, zdá se mi,  retro model Emporio Armani s hnědým číselníkem, quartz, ale někdy má i jiný hodinky s černým  číselníkem.

Omega na 100%, ale mně se zdály spíš na Speedmaster Broad Arrow. Kamile, jste sousedi, nemohl by ses ho zeptat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...