Guest tolja Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Dnes jsem se dostal k focení, tak Vám mohu představit nový přírůstek. Jedná se o hodinky OMEGA SEAMASTER s automatickým nátahem. Hodinky byly vyrobeny po roce 1950, a v ocelovém pouzdru o průměru 34,5 mm se činí kalibr 344. Na dýnku mají docela zajímavé věnování. Asi je moc nosit nebudu, protože se na mojí ruce tváří tak nějak "dětsky". Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
brett Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 (edited) Gratuluju!!!! Strojek vypadá skvostně, ciferník a ručky dobře, pouzdro s korinkou taky nejsou v nejhorší kondici... Ta velikost je jen otázka zvyku. Dle výrobního čísla 1952 - 1953. 344 mám teď na cestě ze zámoří a očekávám je příští týden. Kdyby Tě nebavily a posílal jsi je do světa, určitě dej vědět :-) Edited May 1, 2010 by brett
Guest SukHoi Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 já jsem asi slepej, ale nevidim rotor TADY SI TO ŠECKO PŘEČTI
bandicoot Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Dík, zase něco novýho pro mě. Já myslel, že ty hodinky jsou jako "hammer geil" a on je to "hammer automat".
brett Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 (edited) bandi .. on tam je hammer nebo taky "Bumper" :-) too late :-) Edited May 1, 2010 by brett
Guest SukHoi Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Dík, zase něco novýho pro mě. Já myslel, že ty hodinky jsou jako "hammer geil" a on je to "hammer automat". to sou takový automaty s budíkem
brett Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Tady s nima za chvíli zrovna jedna aukce končí: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...e=STRK:MEWAX:IT
Jarett Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Vzpomínám si na aukci na Aukru, taky jsem přihazoval ....
Guest tolja Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Vzpomínám si na aukci na Aukru, taky jsem přihazoval .... Abych tě uklidnil, tak ty moje z Aukra nejsou..
skalis Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Smrncovni hodinky, toljo. Jeste, ze mam mensi ruku a podobne hodinky nosit muzu .
Jarett Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Abych tě uklidnil, tak ty moje z Aukra nejsou.. no tak jich tedy asi bude vícero
PM68 Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Paráda! Mám rád malé hodinky! Škoda, že dnes je problém zohnať niečo nové v podobnom rozmere...
Guest tolja Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 no tak jich tedy asi bude vícero spíš ta cesta ke mě z aukra nebyla přímočará
Dr.Gaga Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Dobře ty... Tohle je myslím kalibr označený jako "chronometr". Vyšel z 28.10RASCPC. Dával se snad i do prvních Constelation. Nejsem si jist. Každopádně se to zdá býti velmi zachovalým kouskem. Všecko hezky čisté. Dej si pozor na závady. Od těchto automatů se upustilo, protože byly poruchové a výtěžnost toho závaží byla velmi malá. Pokud je to vychozené, tak je nestačí jen tak nosit, musí se natahovat. Važ si jich!
brett Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Paráda! Mám rád malé hodinky! Škoda, že dnes je problém zohnať niečo nové v podobnom rozmere... Proč by to měl být problém? Stačí juknout na eBay. Tady s nima za chvíli zrovna jedna aukce končí: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...e=STRK:MEWAX:IT Nakonec jsem je vydražil sám! Jak jsem tak na ně koukal, tak se mi líbily víc a víc ... :-)
PM68 Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 To venovanie je zaujímavé: NNSC bude asi Neutral Nations Supervisory Commission http://en.wikipedia.org/wiki/Neutral_Natio...sory_Commission http://www.vtg.admin.ch/internet/vtg/en/ho...eace/korea.html
Jarett Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 spíš ta cesta ke mě z aukra nebyla přímočará oklika s překvapením ?
Guest tolja Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 oklika s překvapením ? Trošku jsem byl včera překvapenej jejich původem, ale to, že se náhradní díly k jejich opravě sháněly po půlce Evropy, a že to nějakej čas trvalo jsem věděl.
VS Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Něco mi to připomíná. Akorát mi chybí hřídelka s pastorkem na vteřinovou ručičku. Neví o ní někdo? Kalibr je tam skoro stejný, akorát má centrální vteřinovku. Teda měl. http://forum.chronomag.cz/uploads/post-2877-1262860253.jpg Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts