Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou

skalis

Doporučené příspěvky

Před hodinou, matejcaha napsal:

Napsal jsem svemu oblibenemu AD. Pry ocekavaji 1-2 kusy a alokace pro stavajici zakazniky. Nedelam si iluze i kdyz jsem tam nechal uz peknejch par vyplat 🙈

Záleží aké máš výplaty. Priemerný plat v Česku to asi nebude :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, matejcaha napsal:

Napsal jsem svemu oblibenemu AD. Pry ocekavaji 1-2 kusy a alokace pro stavajici zakazniky. Nedelam si iluze i kdyz jsem tam nechal uz peknejch par vyplat 🙈

Ja som sa ani neunuval obtazovat. Dostupnost myslim bude horsia ako JM Daytona. Drzim palce v kazdom pripade.

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, tedwine napsal:

Ja som sa ani neunuval obtazovat. Dostupnost myslim bude horsia ako JM Daytona. Drzim palce v kazdom pripade.

To ja se vzdycky zeptam i kdyz nikdy nejsem nahore v seznamech 😆 Treba to jednou vyjde. Stejne tak jsem driv projevil zajem o GMT s meteoritem. Bud si na mne nekdy vzpomenou nebo ne... 

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, matejcaha napsal:

To ja se vzdycky zeptam i kdyz nikdy nejsem nahore v seznamech 😆 Treba to jednou vyjde. Stejne tak jsem driv projevil zajem o GMT s meteoritem. Bud si na mne nekdy vzpomenou nebo ne... 

Postupoval jsem stejně. Už mi utekly Daytony s meteorit ciferníkem (přestali je letos dělat), čekal jsem dlouho, ale nebyl jsem dostatečně vysoko a těch pár kusů za rok...na mě se včas nedostalo. Teď jsem se nechal hned napsat na tydle nádhery a třeba to za 5, 7 let vyjde. Uvidíme. 

Odkaz ke komentáři

Kedže sa jedná o edíciu k 100mu výročiu okruhu Daytona nepredpokladám že sa produkcia natiahne na tak dlhú dobu.

skôr by ma zaujímalo či sa priehladné dýnko postupom času dostane aj do “obyčajných” ocelových modelov..

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
před 8 minutami, Davis napsal:

Ako pozerám v sekcii na predaj, 70% ľudí predáva svoje 5 ročné Rolex ako skoro bez vlášecníc. Ako to dokážu tí ľudia vydržať ich nenosiť? :)

Asi jako auto po pěti letech. Buď stálo v garáži, nebo mělo folii na karoserii nebo ho někdo šikovný přeleštil.

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, Davis napsal:

Ako pozerám v sekcii na predaj, 70% ľudí predáva svoje 5 ročné Rolex ako skoro bez vlášecníc. Ako to dokážu tí ľudia vydržať ich nenosiť? :)

Těch 70% v nich vidí pouze investici, Rolex značka jako taková jim je úplně u zadele. A proto tak jednoduché je nenosit a nechat je válet v trezoru 😆

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...