Socom Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Před hodinou, matejcaha napsal: Je to v bilem zlate a vypada paradne. Dost premyslim nad tim se nechat zapsat. Jen ten "price on request" mi trochu zarazi. To vetinou maj od 50k+. Mám tady cenu v ILS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Takze 1.25M CZK ~50k EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 před 17 minutami, matejcaha napsal: Takze 1.25M CZK ~50k EUR. Přibližně ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 před 2 hodinami, matejcaha napsal: Takze 1.25M CZK ~50k EUR. To je dobra cena, bral bych okamzik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 V 10. 6. 2023 v 22:47, tedwine napsal: To je dobra cena, bral bych okamzik. Napsal jsem svemu oblibenemu AD. Pry ocekavaji 1-2 kusy a alokace pro stavajici zakazniky. Nedelam si iluze i kdyz jsem tam nechal uz peknejch par vyplat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Před hodinou, matejcaha napsal: Napsal jsem svemu oblibenemu AD. Pry ocekavaji 1-2 kusy a alokace pro stavajici zakazniky. Nedelam si iluze i kdyz jsem tam nechal uz peknejch par vyplat Záleží aké máš výplaty. Priemerný plat v Česku to asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 před 10 hodinami, matejcaha napsal: Napsal jsem svemu oblibenemu AD. Pry ocekavaji 1-2 kusy a alokace pro stavajici zakazniky. Nedelam si iluze i kdyz jsem tam nechal uz peknejch par vyplat Ja som sa ani neunuval obtazovat. Dostupnost myslim bude horsia ako JM Daytona. Drzim palce v kazdom pripade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 před 37 minutami, tedwine napsal: Ja som sa ani neunuval obtazovat. Dostupnost myslim bude horsia ako JM Daytona. Drzim palce v kazdom pripade. To ja se vzdycky zeptam i kdyz nikdy nejsem nahore v seznamech Treba to jednou vyjde. Stejne tak jsem driv projevil zajem o GMT s meteoritem. Bud si na mne nekdy vzpomenou nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 před 10 hodinami, matejcaha napsal: To ja se vzdycky zeptam i kdyz nikdy nejsem nahore v seznamech Treba to jednou vyjde. Stejne tak jsem driv projevil zajem o GMT s meteoritem. Bud si na mne nekdy vzpomenou nebo ne... Postupoval jsem stejně. Už mi utekly Daytony s meteorit ciferníkem (přestali je letos dělat), čekal jsem dlouho, ale nebyl jsem dostatečně vysoko a těch pár kusů za rok...na mě se včas nedostalo. Teď jsem se nechal hned napsat na tydle nádhery a třeba to za 5, 7 let vyjde. Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Kedže sa jedná o edíciu k 100mu výročiu okruhu Daytona nepredpokladám že sa produkcia natiahne na tak dlhú dobu. skôr by ma zaujímalo či sa priehladné dýnko postupom času dostane aj do “obyčajných” ocelových modelov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Nejnovější článek od Perezcope s celou řadou zajímavých informací z historie. https://perezcope.com/2023/06/19/pre-submariner-scuba-diving-with-rolex-oyster-watches/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Ako pozerám v sekcii na predaj, 70% ľudí predáva svoje 5 ročné Rolex ako skoro bez vlášecníc. Ako to dokážu tí ľudia vydržať ich nenosiť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 před 8 minutami, Davis napsal: Ako pozerám v sekcii na predaj, 70% ľudí predáva svoje 5 ročné Rolex ako skoro bez vlášecníc. Ako to dokážu tí ľudia vydržať ich nenosiť? Asi jako auto po pěti letech. Buď stálo v garáži, nebo mělo folii na karoserii nebo ho někdo šikovný přeleštil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 před 43 minutami, Davis napsal: Ako pozerám v sekcii na predaj, 70% ľudí predáva svoje 5 ročné Rolex ako skoro bez vlášecníc. Ako to dokážu tí ľudia vydržať ich nenosiť? Těch 70% v nich vidí pouze investici, Rolex značka jako taková jim je úplně u zadele. A proto tak jednoduché je nenosit a nechat je válet v trezoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Zajímavý příběh z oceánu zachráněných hodinek. https://www.fratellowatches.com/fratello-exclusive-rolex-submariner-found-by-australian-surfer-in-pacific-ocean-is-reunited-with-its-original-owner/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Uz dorazil i do idnesu... a se spatnou fotkou :-)https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/hodinky-rolex-submariner-tichy-ocean-potapeni-cennosti-australie-noosa-sushine-coast.A230803_094009_zahranicni_itimp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Rolex koupil Bucherer: https://www.hodinkee.com/articles/rolex-acquires-storied-retailer-bucherer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Maj to pod palcem, spekulace potvrzeny a to se ještě spekuluje o ch24, což je víceméně evidentní… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 před 9 hodinami, tikzot napsal: Maj to pod palcem, spekulace potvrzeny a to se ještě spekuluje o ch24, což je víceméně evidentní… A hned by tam mohli zakázat prodávat nové Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Naopakten záměr je jasnej. proto vzniklo i to CPO - kdo to prodával první..? Bucherer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se