tombed Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 http://www.phase-de-lune.net/rolex_sdds/Rolex_SDDS.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Pěkně všechno přehledně. CLICK Jake stránky trochu (asi hodně) překopává, výsledkem je lepší rychlost apod. Prý kvůli Ipadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 skeletone,super stranky..dik moooc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Od 5. června do 2. července se vyplatí navštívit Berlín. Koná se tam (Rolex-Boutique na Kurfürstendamm 184 ) speciální výstava Rolex ?A Timeless Tale ? Rolex im Wandel der Zeit, 1905?2010?. Budou tam k vidění modely z celé historie manufaktury které ještě v Evropě nikdy nebyly vystaveny. Například první Rolexky s chronometr certifikací z roku 1910, nebo první vodotěsné a prachotěsé Rolex Oyster z roku 1926. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 neviem, kam ten link postnut, tak ho hadzem sem uzasne fotky rolex explorer I & II enjoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 O 15 kilo zlata okradl firmu Rolex její zaměstnanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Toto je přímo neuvěřitelná studnice: osterworld.de Jen škoda, že tam není pár posledních roků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Toto je přímo neuvěřitelná studnice: osterworld.de Jen škoda, že tam není pár posledních roků. Jojo, taky mám OW rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Počty vyrobených, resp. úspěšně testovaných, kusů za poslední roky:Zdroj TZ: http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=5166250&rid=0 Sales trends of Rolexare never published by RSA. But here the numbers of successfully tested chronometers for 10 years: 2009 607'5122008 769'8502007 728'2562006 710'7522005 667'0802004 628'5562003 756'4082002 814'7202001 762'1752000 635'209 Možná by se v tom dala najít určitá korelace s výkonností světové ekonomiky nebo spíš spotřebitelským očekáváním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Dnes jsem na Flickru narazil na tuto úpravu. Jestli jde o úpravu delšího trvání netuším. Co vy na to? Cely set Zdroj/Source Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Takhle zohyzdit krásnou sterilitu 14060! Jasně, že to má dlouhého trvání, je to vybroušené do matného tahu. A to dost precizně, nějakou hoďku to trvat muselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Koukam jak puk. Na svoje hodinky bych to sice nedal, ale nemuzu rict, ze se mi to nelibi. Jakube, jestli ono to neni nejak leptany povrch. Udelas masku (stetec+ochranny nater), pak to nechas leptat a nakonec odstranis nater. Je to zajimava individualizace. grakiji, skvely objev presne pasujici do tohohle vlakna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Docela jsem váhal jestli to tady vůbec dávat. Každopádně to zřejmě víří emoce a to je přeci jen dobře Osobně mi to přijde jako zajímavý nápad a dokázal bych si to na nějakých svých hodinkách do budoucna představit. Klidně i na těch Subech (hypoteticky).O té trvalosti jsem nebyl přesvědčen díky tomu nápisu na sponě, přišlo mi to jako napsáno fixem...Pokud máte někdo chvíli a jste zaregistrováni na Flickeru můžete mu zkusit napsat, myslím si, že se rád podělí o informace. @Jakubisko třeba když vyjdou ty Suby z Aukra, tak tě zlomíme, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Skalis: jj, to by možná bylo pravděpodobnější. Ale ty mezerky jsou fakt desetiny milimetru, rozhodně to není dělané doma na koleni grakij: pro mě, za mě... sice tomu dávám minimum šancí, ale pokud by se to povedlo, tak vyhodím tah a budu je nosit na NATO strapu. Rozhodně bych si ale takovou vopičárnu neuměl představit na Explorerech Tam sedí víc naturální škrábance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 tohle je normální prznění hodinek z nudy, když si někdo namaluje na Panerai řemen nápis "Máňa" tak by se to dalo pochopit, ale tohle mi moc hlava nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Na Explorerech si to představit také neumím, ale na těch subech, už to má realnější obrysy Každopádněhodně štestí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Par zajimavych odkazu: Vintage Catalogues Vintage Booklets A perlicka k tomu, aneb vyvoj nezastavis zdroj/source: uhrforum.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Dnes jsem objevil na Flickru velmi peknou galerii. Autor je hypo.physe, fotky nejsou nijak rozclenene, takze doporucuji prochazet postupne (odkaz je zacatek). Jsou to treba uplne jine obrazky, nez dela treba Niffko, ale urcite stoji za pozornost stejne jako kousky v jeho sbirce. PS: Ve volfdove vlakne Submariner 2010 jsou jeho fotky DJ II. zdroj/source: www.flickr.com/photos/hypophyse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Ty akrylátový sklíčka mají svoje kouzlo, hru odlesků ... zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se