Jarett Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Ultimativní Submariner test http://www.watchwallpapers.com/subtest.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 tak jsem si zase po case striknul do textilu, tohle me proste nikdy nenecha chladnym.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Nové Daytony ... zdroj: https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=317835 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Jo, s tou cernou lunetou budou supr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 ....i když už to není až taková novinka,ale nikde jsem tady o nich nic nenašel,tak mne napadlo to dát sem :-) ....Rolex GMT-Master 116710 BLNR,.......hovorově "den a noc".........cena v ČR 191.100,-Kč ....udělal jsem zároveň i pár srovnávacích obrázků :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Černomodrá kombinace udělala z hodinek moc pěknou časomíru, došlo tím k zajímavému oživení. Cenovka mě překvapila. Ale teď to ještě jde... Skutečná legrace nastane po uvození ceny číslicí "2". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chromatic Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 nevim, jestli je to az tak zajimave, ale kdyby nekoho zajimala cena noveho tahu na Explorery 214270, tak je 36.400,-Kčinfo stare cca tydenP.S. objednani u Bechyneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 (upraveno) vkusná limitka :-/ http://www.discoverproenamel.com/collection/ Upraveno 14. října 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) narazil jsem na stránku o hodinkách J Bonda. Je toho všude plno ale tady hezky pohromadě. Odkaz na ty pravý Bondovky: http://jamesbondwatches.blogspot.cz/2009/05/discovered-james-bonds-rolex-now-online.html Upraveno 18. října 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 .....kluci,aktuální zajímavostí ze světa hodinek s korunkou je to,........že nám díky tomu "vyladěnýmu generálnímu vemenu" z ČNB zdražili v ČR naše milovaný Rolády :-))))))......ale spíš bych brečel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 ...a ještě něco.....:-))) ...to je velkej "fajnšmekr"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 ...a ještě něco.....:-))) ...to je velkej "fajnšmekr"... a neni to nahodou fik? takovyhle jsem v rolex kalatogu nenasel??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Našel jsem zajímavý odkaz na TOP 10 nejdražších Rolexek světa, moc korunce nerozumím, tak těžko říct, ale mohlo by to tak možná i být Za mě Paul Newman's Ferrari Daytona" http://www.therichest.com/luxury/most-expensive/the-top-10-most-expensive-watches-made-by-rolex/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 a ze keramika sa neda poskrabat... (motorkar prezil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 a ze keramika sa neda poskrabat... (motorkar prezil) Nic, co by nešlo rozleštit ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 az na to, ze na seadwellerech je vlozka lunety hlinikova.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Nic, co by nešlo rozleštit ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 az na to, ze na seadwellerech je vlozka lunety hlinikova.. som tusil ze sa netrafim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 az na to, ze na seadwellerech je vlozka lunety hlinikova.. a darumka neni oramovana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 a darumka neni oramovana Navíc mi přijde luminicsenční bod v sekundové ručce příliš malý, vzhledem k idexům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se