Street Glide Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tvl vy ste ale fakt pacienti. Davide na ten film mrkni, je hezkej i s SDDS. Filipe děkuji za tip,....ale jsetli jsou tam již zmíněné "kopance" tak bych byl v tomto ohledu akorát otrávenej,že nevidím v nějakém pěkném záběru Seadweller 1665,které měly patrně ty Deepsea suplovat :-) ....film stojí ranec,tak už by produkci nějaký dobový Rolády za 9000 dolarů,...ne pos-rally,.....pak dělají z fandů akorát blbce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Perfektní film, ale všimnul jsem se toho hned, i když jsem ho podezříval, že má keramický suby. Když jsem to poznamenal, celá rodina se na mě pohoršeně podívala a beze slova sledovala film dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 ...a nebo to byl zamer typu Guerilla coz jak je videt, mezi nami, funguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Alternativa gumového řemenu pro Rolex ... http://www.everestbands.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Argo se řešilo ve vlákně "v hlavní roli hodinky" nebo tak nějak, vtipný na tom je, že na wus nebo timezone psal nějakej člověk, že byl na slavnostní premiéře a Afflecka se na to ptal. On mu řekl, že si ty SDDS koupil sám, protože produkce mu dala repliky - a byly tam fotky z natáčení nebo ze začátku filmu - na ruce má zcela jasně suby s vypouklým plastem -sice repliky, ale historicky korektní :-) SDDS mi celý film kazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 (upraveno) ....Ben mi měl zavolat,....půjčil bych mu třeba tyhle moje "vypouklý",ale nesměl by mi je škrábnout pacholek :-)) Upraveno 17. března 2014 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 já bych mu Davide nic nepůjčoval :-) spíš nechápu, že tam není nikdo kdo to ohlídá, rozpočet 45 mil. USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) Pekne 3-6-9 big crown Suby na hodinkee.com, vydrazene v aukci za temer 200tis. CH.Jednoznacne jedny z mych top dream watch. zdroj: http://www.hodinkee.com/blog/vacheron-minute-repeater-r-lex Upraveno 18. března 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Pekne 3-6-9 big crown Suby na hodinkee.com, vydrazene v aukci za temer 200tis. CH.Jednoznacne jedny z mych top dream watch. download.jpg zdroj: http://www.hodinkee.com/blog/vacheron-minute-repeater-r-lexTo už je ale fakt škoda nosit ... proto bych je ani nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Rolex Windows 7 miniaplikace na plochu : http://win7gadgets.com/clock/rolex.html#.UygKUqh5N8F Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 http://gearpatrol.com/2014/03/18/icon-rolex-military-submariner/?utm_content=buffer6b48f&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Neviem, ci to tu uz nahodou nie je, ale supnem to sem. Dnes sa neda verit nikomu. http://www.ablogtowatch.com/watch-lover-celebrity-john-mayer-sues-bob-maron-buying-replica-rolex-pieces/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Ten článek je hrozně nekonkrétní ( BULVÁREK) , co to bylo za modely? jaké díly nebyly originální ? Co vidím Johna Mayera na Hodinkee, mám pocit, že tomu trochu rozumí .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Davide, chybi ti tam ty z davis cupu od radka stepanka .....nejpovedenejší úpravy Daytona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 nový šéf firmy ROLEX: Jean-Frédéric Dufour Named CEO Of Rolex SA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) Ctyri ruzni CEO za poslednich 6 let, to s Rolexem nejde vubec dohromady Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 no je to zvlastni u kazde vetsi spolecnosti, u Rolexu o to vic. Tak na rok-dva se nabiraji vetsinou krizovi manazeri, ale Rolex nevypada ze by byl nejak v krizi :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Zajimavy komentar z hodinkee.com: "It just doesn't look good. I think this appointment is a big mistake, I hope I am wrong.I also hope Rolex will not become another Omega or Zenith or Hublot - this is what a lot of bloggers in the watch industry want - huge, vulgar watches, hundreds of new models every year - JC Biver's way. (Dufour was his protégé).That would be a catastrophe.I hope Rolex' Board Of Directors will be watching him closely." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Zajimavy komentar z hodinkee.com: "It just doesn't look good. I think this appointment is a big mistake, I hope I am wrong.I also hope Rolex will not become another Omega or Zenith or Hublot - this is what a lot of bloggers in the watch industry want - huge, vulgar watches, hundreds of new models every year - JC Biver's way. (Dufour was his protégé).That would be a catastrophe.I hope Rolex' Board Of Directors will be watching him closely." Už jsem to psal do komentáře, taky mi Dofour nesedí k Rolexu...pro Zenith udělal opravdu hodně, ale poslední dobou už to jde s novými modely opět z kopce...na Rolex mi přijde moc narcista. Ale nechtěl bych jít do firmy s úkolem "hlavně to neposrat". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 (upraveno) Aspoň už nebude muset tahat na ruce ty pěticentimetrový Aeronefy . Počítám že začne s Deep Sea, aby to pro něj nebyl takovej šok a pak zvolna přejde na Yachty. Byl v Praze na otevření butiku Zenith, stál tam chvíli tak nějak osaměle, tak jsem se ho zeptal na něco k tomu jejich Kolumbovskýmu gyro turbu. Jen suše řekl, že dává dva oficiální rozhovory a jiné otázky nebude odpovídat, a něco v tom smyslu, ať si přečtu tiskovou zprávu a nevotravuju. Takže bude možná na správným místě, Rolex hodinkářskejm fanouškům taky zrovna nepodkuřuje . Snad si s sebou ze Zenithu nevezme Gundu. Upraveno 15. dubna 2014 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se