LovecK Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) 2semi: Ja ale dnes neprodavam suby vo kterych nekdo vcera do telefonu rikal ze si je necha... Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 2semi: Ja ale dnes neprodavam suby vo kterych nekdo vcera do telefonu rikal ze si je necha... To je hnusná podpásovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Sry 4 that... proste jsem musel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 To je hnusná podpásovka Si rikal, ze je prodas az v pondeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Si rikal, ze je prodas az v pondeli? Volové, nechte mě bejt, nebo se s vámi nebudu bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 ....kucí,toto vlákno je o "zajímavostech a novinkách ve světě s korunkou",.......tak tady na 2 stránky nerozebírejte "starý paštiky"...:-))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 http://www.newturfers.com/vb/showthread.php?t=6292 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 (upraveno) Dám to sem, ceny jsou to "zajímavý". (Vídeň) Upraveno 28. května 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Dám to sem, ceny jsou to "zajímavý". (Vídeň)jáj, takhle z fotky ty nové SD nevypadaj o "tolik" menší než SDDS To asi fakt budou ideální hodinky, taky jsou za dvojnásobek starejch, že ano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 jsou za dvojnásobek starejch, že ano.. Jako že nový modely (keramický) nemusim, tyhle bych fakt bral, ale ta cena... taaa cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Dám to sem, ceny jsou to "zajímavý". (Vídeň)Nejni to ještě v šilasech ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Nejni to ještě v šilasech ? To jsem si říkal, když jsem vyjížděl z parkingu a platil jsem za 8 hod 30?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Bandi, měl si nové SD na ruce...nebo jen kukačka do výlohy? Zajímal by mě první pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Jako že nový modely (keramický) nemusim, tyhle bych fakt bral, ale ta cena... taaa cena A já bych je nechtěl, jsem spokojenej s plechovejma SD.Včera jsem narazil na tuhle stránku s ref. číslama. http://www.oysterworld.de/Dohledal jsem tam stáří tahu podle kódu na sponě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 A já bych je nechtěl, jsem spokojenej s plechovejma SD.Včera jsem narazil na tuhle stránku s ref. číslama. http://www.oysterworld.de/Dohledal jsem tam stáří tahu podle kódu na sponě.Děkuji za odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Bandi, měl si nové SD na ruce...nebo jen kukačka do výlohy? Zajímal by mě první pocit. neměl, ta cena byla odzbrojující cokoliv zkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 To byly časy, kdy DeepSea stály polovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 ....koukám,že to mají i o něco v Rakousku levnější,....u nás se používá německý ceník a Deepsea stojí 9900 / 272.250Kč a Seadwellery budou za 8550 tudíž ca za 235t.Kč i když v Mnichově jsem DS viděl hodně s visačkou 10200e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 jáj, takhle z fotky ty nové SD nevypadaj o "tolik" menší než SDDS To asi fakt budou ideální hodinky, taky jsou za dvojnásobek starejch, že ano.. Na fotce jsou blíž, proto nevypadají vedle SDDS jako trpaslíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 ....jo jo,budou to krásný "trpasličí Rolby"....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se