Jarett Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Rolex tedy nové SDDS pojal jako oslavu Cameronova ponoru ... každopádně pro mě je důležité, že při něm měl na ruce stejné SDDS jako mám já !! A také se mi černá verze více zamlouvá jako oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 že při něm měl na ruce stejné SDDS jako mám já !! myslíš jeho ruce, nebo tý robotický? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Ja to vnimam tak, ze se ty hodinky posunuly z polohy tool-watch do polohy cool-watch na palubu jachty pro ty, na koho jsou Yachtmastry moc metro... Mě se tedy docela líbí. Je to alespoň něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 neni to tim, ze se novy sef chtel uvest uplne novym modelem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 neni to tim, ze se novy sef chtel uvest uplne novym modelem? nerekl bych, ze novy sef zaveli a do mesice a do dne maji novy model pripraveny k prodeji - ten proces vyvoje bude o hodne delsi, podle me se bavime v radech xx mesicu i na takove 'prkotiny' jako je novy cifr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Nikdy bych neřekl, že se mi dvoubarevnej cifr bude na rolexkách líbit, ale uvidíme jak to bude vypadat v reálu, každopádně další zajímavej tah (např. po modrozelenejch milgausech) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 myslíš jeho ruce, nebo tý robotický? :-)Chalenge by mi pravděpodobně zlomily předloktí Ja to vnimam tak, ze se ty hodinky posunuly z polohy tool-watch do polohy cool-watch na palubu jachty pro ty, na koho jsou Yachtmastry moc metro... Asi ano ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 (upraveno) Líbí se mi, že nápis DEEPSEA přesunuli dolů ? A navíc je sympatické, že se dají hned koupit : https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=365556 Upraveno 5. srpna 2014 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Hele ta barva je napevno v pulce cifru nebo se meni podle uhlu dopadu svetla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 par linkovanych fotek z ablogtowatch plus porovnani DS s temi ultra deep sea, co jsi s Cameronem na dno venku, na ramenu...http://www.ablogtowatch.com/rolex-deepsea-d-blue-watch-james-cameron-challenge-3d-movie/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Ablogtowatch+%28ABLOGTOWATCH%29 rekl bych, ze ten cifr se lame zhruba v polovine, ale asi bude zalezet na mnozstvi svetla, ktere na nej dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Holt udelali jedny skvely hodinky (116600), tak pak citili potrebu srovnat balanc, aby se uchylaci necitili osizeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Dvoubarevné dypsíčka jsou asi hlavní hodinkovou zprávou roku neboco... http://www.forbes.com/sites/arieladams/2014/08/05/james-cameron-gets-a-special-rolex-deepsea-watch-made-in-honor-of-him-and-his-new-film/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Nějak nesdílím to nadšeni. Modrocernej cifr se zeleným nápisem - pro rusaky a kolotocare ideální :-) Cerne Deepsea jsou klasika, ale tohle je cirkus. Chapu, ze Rolex se nekritizuje, ale....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Nějak nesdílím to nadšeni. Modrocernej cifr se zeleným nápisem - pro rusaky a kolotocare ideální :-) Cerne Deepsea jsou klasika, ale tohle je cirkus. Chapu, ze Rolex se nekritizuje, ale.......NOS na Ebay za dvacet let - budou dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Chce to videt nazivo,se pamatuju jak byly podivny reakce na modry GMT a najednou je vsichni chtej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Modrý GMT taky nic moc, alespoň ve srovnání s Pepsi nebo zelenou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Chce to videt nazivo,se pamatuju jak byly podivny reakce na modry GMT a najednou je vsichni chtej.Vsichni ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Zítra je premiéra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Jedno na dobrou noc http://www.youtube.com/watch?v=h2le4ptlF8M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se