Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dela to vzadu hodinař. V mem případe je neotevíral, za minutu je slečna přinesla zpět, ze je to ok. Nicméně otevreni a tlakovka je v tech 1500.

Odesláno

Buďte radi že aspoň tak, ja keď som si chcel dať overiť Breitle u Maskalu v KE tak ma poslala do prdele... Že vraj také oni nerobia a podobné keci ale mne hneď došlo, že iba videla 27-ročného týpka s domnienkou že má naisto fejky na ruke... Tá istá predsavačka dokonca mi nechcela ani dať vyskúšať čo som chcel (a nestáli 20K EUR...)

Odesláno

Narust ze $120 na $70k predstavuje rocni vynos 12.5% po dobu 55let. To neni takova bomba jako treba rust akcii Bershire za stejne obdobi, ale i tak je to paradni vysledek, ktereho hned tak neco rozhodne nedosahlo.. :)

Odesláno

Narust ze $120 na $70k predstavuje rocni vynos 12.5% po dobu 55let. To neni takova bomba jako treba rust akcii Bershire za stejne obdobi, ale i tak je to paradni vysledek, ktereho hned tak neco rozhodne nedosahlo.. :)

asi neumím počítat což je pravda ale tvoje % mi nevychází.
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Suby na oysterflex vypadají super...máte někdo přehled o ceně takový srandy + cena spony?

No jelikož je to Rolex a ta guma má v sobě titanovou výztuhu nebo co to bylo, tak si myslím, že ta cena bude dost podobná jako u nového tahu... :lol2:

Ale vypadá to parádně, o tom žádná... Ale myslím, že RubberB nebo Everest taky splní účel...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...