Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale vždyť je to zajímavé, žes je konečně hodil na tah :-)

Jojo, nedalo mi to a zacinam si na nej zvykat. Dneska jsem mel malou osobni premieru v podobe upravy vintazniho skladaneho tahu. Slo to prekvapive dobre. Sroubky jsou ale lepsi :)

post-25943-0-94173200-1480765657_thumb.jpg

Odesláno

hm hm :)

od te doby co mam SDc, tak si rikam, ze to je poprve co mi zpracovani prijde adekvatni cene, resp ze mi cena z druhe ruky prijde u tohoto modelu (cca 190k) jako adekvatni, resp proti starsim modelum mi pripada nizka, resp starsi modely mi prijdou predrazene, protoze jsou kvalitativne o level dva tri niz.. To nemyslim jak hanobeni starsich modelu SD, GMT apod, ktere mi prijdou super, jen to zpracovani tahu, spony, uchyceni stezejek, chod lunety .. proste je to uplne nekde jinde a ceny jsou velmi blizke.. ale mozna jsem divny ja :)

Odesláno

Přesně tak, porovnávat to moc nelze, dnešní Seiko 5 za dva litry maj lepší sponu než plecháče...a že je cena dnes skoro stejná, holt vintážnost letí a začíná se dostávat do neskutečnejch výšin

Odesláno

Tak tohle jsou 46 let stary hodinky a tah, to porovnavat nejde. Jinak ale souhlasim, SDc jsou špica.

Jasny, to bylo namireny spis proti plechovym sport modelum.. mam je rad, jen to zpracovani vs cena mi prijde mimo misu..
Odesláno

Tak vis co, byly a casem nebudou... a pekny, zachovaly, uz tuplem ne. Vyroba ukoncena... Taky se perfektne nosi a maji v sobe alespon trochu toho vintazniho Rlx odkazu. Ja ty ceny docela chapu.

Odesláno

Ví  někdo proč Rolex na rozdíl od většiny ostatních forem nepoužívá antireflex?

Odesláno (upraveno)

Ví někdo proč Rolex na rozdíl od většiny ostatních forem nepoužívá antireflex?

Aby to byly hodinky "nafurt", antirerlex se po čase poskrabe. Co na hodinkách není, to se nezničí :-)

Myslím, ze tím si zajišťují dlouhověkost

Upraveno uživatelem moco

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...