patprom Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Prislo by mi logictejsi navysit vyrobu a bylo by po ptakach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 nojo, ale BLNR neni ford GT, zejo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Tak zatim to tu z nas nikdo nezazil, tak uvidime. Kazdopadne vsechno beru, o foliich se mnou take vubec nediskutovali, zkratili mi tah a kdyz hodinky prinesli, jen mi sdelili ze odstranili vsechny folie. Jen jsem nevedel s tim jmenem na karte, jestli nejsem za vorla. Kazdopadne noty zabavit na rok mi prijde dost pres caru a myslim, ze to musi byt v kolizi se spotrebitelskym pravem. No uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Mě fólie naposledy nechali ... hodinky jsem měl jako dárek, nebyl s tím problém. Ani při tom, když jsem dělal na dýnko věnování fólie nesundali ... mimo dýnko samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Už mně taky tímto přístupem rolex leze krkem a začínám ho silně ignorovat... Jsou daleko zajímavější značky, nehledě na to, že už to má fakt každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Tak zatim to tu z nas nikdo nezazil, tak uvidime. Kazdopadne vsechno beru, o foliich se mnou take vubec nediskutovali, zkratili mi tah a kdyz hodinky prinesli, jen mi sdelili ze odstranili vsechny folie. Jen jsem nevedel s tim jmenem na karte, jestli nejsem za vorla. Kazdopadne noty zabavit na rok mi prijde dost pres caru a myslim, ze to musi byt v kolizi se spotrebitelskym pravem. No uvidime.se divim ze tam ty folie vubec davaji ... kdyz je zakaznikovi nenechaji sundat a musi to delat AD Už mně taky tímto přístupem rolex leze krkem a začínám ho silně ignorovat... Jsou daleko zajímavější značky, nehledě na to, že už to má fakt každý.tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Já bych měl mít Daytony začátkem března ... pak dám info. Za mě je to good idea, alespoň by se trochu vyčistil vzduch A kdy ses zapisoval na poradnik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 A kdy ses zapisoval na poradnik?Pořadník ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Presne tak - cekacku, poradnik;-)? To mi taky zajima.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 ?Waiting list?, nebo nečekáš na 116500? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 To byl vtip Neřekl bych, že něco jako pořadník funguje či vůbec existuje. Rozhodně to není o tom, že se "někam do pořadí" zapíšeš a přes to nejede vlak. Přednost má vždy ten, kdo kupuje často, hotově a nechce slevu ... jinými slovy řečeno, je rozdíl, když někdo jednou za pět let koupí Exp1, loudí slevu a co půl roku chodí hodinky "okoukávat na ruce a ještě si je fotí, aby se s nima tady pochlubil" ... a někým, kdo koupí patery či více za rok. Ten druhý je vždycky dostane dřív. Mimochodem, existuje někdo, kdo takový pořadník někdy viděl ? Pochybuju, určitě existuje seznam zájemců ... ale pak platí to co jsem psal. Je zájemce a ZÁJEMCE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Jooooo, absolutně s tebou souhlasím a tušim, že tohle je něco co spoustu lidí nerado slyší... tak jinak, jak dlouho cekáš?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Jooooo, absolutně s tebou souhlasím a tušim, že tohle je něco co spoustu lidí nerado slyší... tak jinak, jak dlouho cekáš?! Tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Už mlčim... a budu tiše doufat, že se na mě taky někdy dostane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 To rikam, ze je to cely jenom hra, ale lidi tu proste chtej slyset, ze se na BLNR musi rok cekat apod. pac jim to preci po telefonu rekla prodavacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 To byl vtip Neřekl bych, že něco jako pořadník funguje či vůbec existuje. Rozhodně to není o tom, že se "někam do pořadí" zapíšeš a přes to nejede vlak. Přednost má vždy ten, kdo kupuje často, hotově a nechce slevu ... jinými slovy řečeno, je rozdíl, když někdo jednou za pět let koupí Exp1, loudí slevu a co půl roku chodí hodinky "okoukávat na ruce a ještě si je fotí, aby se s nima tady pochlubil" ... a někým, kdo koupí patery či více za rok. Ten druhý je vždycky dostane dřív. Mimochodem, existuje někdo, kdo takový pořadník někdy viděl ? Pochybuju, určitě existuje seznam zájemců ... ale pak platí to co jsem psal. Je zájemce a ZÁJEMCE Respect, patery a vic hodinek rocne to uz je slusny skóre;-) to vsecko unosíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Respect, patery a vic hodinek rocne to uz je slusny skóre;-) to vsecko unosíš?Nepsal jsem o mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Nepsal jsem o mě Ahaaa;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Asi tak, vždy uprednostnia českého zákazníka a potom takého, čo nechce zľavu. Mi na SDDS D-Blue povedali, že sa asi nedočkám a volali mi za necelý mesiac, že sa im tam úúúplnou náhodou objavili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Customized BLNR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se