Návštěvník Ondra Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) Zaujal mě článek na idnes.cz "Pozornost lidí se začíná přesouvat ke zlatu, jeho cena stoupá". Jak se na to díváte vy? Je podle vás vhodná doba nakoupit zlato, protože stávající peněžní systém se brzy zhroutí? Nebo se zlato blíží svému maximu, a jedná se o nafukující se bublinu? Upraveno 4. května 2010 uživatelem Ondra
Skalamander Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Zaujal mě článek na idnes.cz "Pozornost lidí se začíná přesouvat ke zlatu, jeho cena stoupá". Jak se na to díváte vy? Je podle vás vhodná doba nakoupit zlato, protože stávající peněžní systém se brzy zhroutí? Nebo se zlato blíží svému maximu, a jedná se o nafukující se bublinu? Obecně platí, že když se o nějakou věc začne zajímat veřejnost a objeví se i v článcích na idnes, tak jsou její možnosti vyčerpány
dknespl Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Soros nakoupil a spekuluje na růst. A když to Soros chce, tak taky poroste. Jinak to je ale bublina. Je třeba vystoupit těsně před Sorosem. Takže ty dvoje zlatý hodinky a snubák ještě prodávat nebudu.
Návštěvník Ondra Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Soros nakoupil a spekuluje na růst. A když to Soros chce, tak taky poroste. Jinak to je ale bublina. Je třeba vystoupit těsně před Sorosem. Takže ty dvoje zlatý hodinky a snubák ještě prodávat nebudu. Já svoje zlatý hodinky, který jsem koupil od dědečka na smrtelný posteli taky ne
kejklik Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Základní doporučení u zlata jako komodity je nakupovat pořád stejně, třeba každý měsíc 1/2 unce. To bez ohledu na cenu, zlato se nekazí. Pořád platí staré židovské 1/3 majetku ve zlatě, 1/3 v dobré měně (vypadá to, že USD je věčný) a 1/3 v nemovitostech.
Josef01 Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Hezká židovská tradice, taky jsem si dal závazek - jedny zlaté hodinky měsíčně
afrikab Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Hezká židovská tradice, taky jsem si dal závazek - jedny zlaté hodinky měsíčně A shabbat dodrzujes taky?
Josef01 Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Kdepak, ostatní věci jdou mimo mě...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se